Libnet.ro
UNICEF

22:00

Costel Galca si-a anuntat despartirea de Steaua: Plec cu capul sus

Online Sport Online Sport,
Costel Galca si-a anuntat despartirea de Steaua: Plec cu capul sus

Antrenorul Costel Galca a anuntat, sambata, ca paraseste echipa Steaua dupa finala Cupei Romaniei de duminica seara. continuă pe Online Sport

Costel Galca in istorie. E al zecelea antrenor debutant care castiga titlul

Costel Galca a cucerit titlul cu Steaua la chiar primul lui sezon ca antrenor principal, performanta pe care destul de putini au reusit-o.

Costel Galca dupa castigarea campionatului si perspectiva de a ramane la Steaua: Sunt deschis sa vorbesc cu clubul

Costel Galca a rasuflat usurat dupa castigarea campionatului cu Steaua si pentru prima data a avut motive sa zambeasca din tot sufletul. Galca a castigat la primul sezon ca antrenor profesionist doua trofee Cupa Ligii si Liga 1), fiind la un pas sa faca tripla in Cupa Romaniei.

Costel Galca are oferte din Asia

Costel Galca, antrenorul echipei Steaua, nu duce lipsa de oferte in eventualitatea in care nu va mai continua pe banca tehnica a echipei din Ghencea dupa incheierea acestui sezon.

Costel Galca a recunoscut ca Gigi Becali l-a dezamagit crunt:Eu am o opinie diferita fata de dansul

Tehnicianul Constantin Galca a declarat ca pleaca de la Steaua cu capul sus, deoarece a facut tot posibilul pentru ca echipa sa fie din nou campioana, si a mentionat ca ar fi dispus sa accepte si un angajament in liga a doua spaniola, daca este vorba de o grupare cu un proiect.

Costel Galca: Am suferit mult, dar a castigat echipa mai buna

Constantin Galca, antrenorul Stelei, a spus ca isi doreste sa continue la echipa si ca este de parere ca Steaua a fost echipa mai buna in aceasta editie de campionat. Este o fericire enorma. Am suferit.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2872 seconds )