Libnet.ro
UNICEF

16:01

Cota TVA din Romania va ramane printre cele mai ridicate din lume si dupa reducerea la 20%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cota TVA din Romania va ramane printre cele mai ridicate din lume si dupa reducerea la 20%

Cota standard de TVA din Romania este printre cele mai mari la nivel global si va ramane situata in prima cincime a clasamentului global chiar si dupa reducerea de la 1 ianuarie, la 20%, in timp ce cota unica plaseaza Romania in ultima cincime a. continuă pe Wall-Street Ro

Cota TVA din Romania va ramane printre cele mai ridicate din lume si dupa reducerea la 20%

Cota standard de TVA din Romania este printre cele mai mari la nivel global si va ramane situata in prima cincime a clasamentului global chiar si dupa reducerea de la 1 ianuarie, la 20%, in timp ce cota unica.

Cele mai bune reduceri la iPhone de Black Friday 2015

Reducerile la iPhone de Black Friday 2015 sunt, probabil, printre cele mai vanate. Dupa ce am aruncat ochi pe site-uri precum eMAG sau evoMAG si am ales cele mai bune oferte la iPhone cu ocazia Black Friday. Se stie ca produsele Apple isi pastreaza mult preturile prohibitive, chiar daca sunt de mult timp in magazine. [] Cele mai bune reduceri la iPhone de Black Friday 2015 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ALD Automotive si BMW anunta prima livrare din Romania a hibridului BMW i8

ALD Automotive alaturi de BMW anunta prima livrare din Romania a celui mai nou hibrid din gama BMW, modelul i8, informeaza un comunicat de presa.

Cele mai mari patru banci din Grecia raman in proprietate privata dupa majorarile de capital

Cele mai mari patru banci din Grecia vor ramane in proprietate privata dupa majorarile de capital incheiate saptamana trecuta, chiar daca Fondul Elen de Stabilitate Financiara HFSF) va cumpara la randul sau actiuni la institutiile de credit pentru a.

Cele mai populare cautari pe Google de Black Friday 2015

Printre cele populare cautari pe Google de Black Friday se numara sintagme precum black friday emag, black friday 2015 emag sau black friday 2015, a declarat pentru Wall-Street. ro, Marius Lazarescu, CEO al agentiei de marketing digital.

Peste 6 milioane dolari pentru automatizarea sistemelor de livrare a carburantilor din Romania

Grupul KMG International va aloca pana in 2018 peste 6 milioane dolari pentru modernizarea si automatizarea sistemelor de incarcare-descarcare a carburantilor din depozitele detinute pe plan intern, dar si a terminalelor din cadrul rafinariei Petromidia Navodari - cea mai mare unitate de profil din Romania si una dintre cele mai moderne din regiunea Marii Negre, potrivit unui comunicat al KMG International.

Cele mai bune perioade de reduceri din an. Cand sa iesi la shopping pentru a obtine preturi cu pana la 80% mai mici

Vreti sa va innoiti garderoba, aveti nevoie de un nou gadget nou sau de un televizor mai mare? Planuiti vreo vacanta exotica? Le puteti cumpara pe toate, mult mai ieftin, dar trebuie sa fiti prevazator si sa urmariti ofertele speciale. Va prezentam cele mai bune perioade de reduceri din an.

Black Friday 2015 la eMAG: Cele mai atractive cinci laptopuri la promotie

Laptopurile sunt unele dintre cele mai importante obiecte de uz zilnic pentru romani oriunde ei s-ar afla. Portabilitatea si puterea de procesare a acestora le face un produs preferat in timpul marilor reduceri. Cu ocazia Black Friday 2015 la eMAG, retailerul roman va aduce o gama larga de laptopuri la reduceri extrem de atractive pentru [] Black Friday 2015 la eMAG: Cele mai atractive cinci laptopuri la promotie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune reduceri eMAG de Black Friday 2015 din oferta completa

Reducerile eMAG de Black Friday au fost facute publice printr-un newsletter trimis de companie. eMAG are in oferta peste 650. 000 de produse si am selectat cateva dintre cele mai atragatoare ca pret. Daca nu sunteti siguri de ce aveti de pe acest final de an, o scurta privire peste lista stufoasa de reduceri eMag de [] Cele mai bune reduceri eMAG de Black Friday 2015 din oferta completa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Black Friday 2015 la evoMAG: cele mai bune reduceri la televizoare

Black Friday 2015 la evoMAG a adus reduceri importante la o gama larga televizoare. Black Friday 2015 la evoMAG vine cu reduceri de pana la 83% la o gama variata de produse. Fata de anul trecut, in promotia Black Friday 2015 la evoMAG au fost adaugate si cele mai noi tipuri de produse precum cele din [] Black Friday 2015 la evoMAG: cele mai bune reduceri la televizoare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )