Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cotele meciurilor de joi din Europa League

Online Sport Online Sport,
Cotele meciurilor de joi din Europa League

Grosul meciurilor din turul 3 prelminar al Europa League se disputa joi seara, printre acestea fiind si trei partide ale echipelor romanesti. Se joaca eliminatoriu, cine pierde parasind definitiv competitia. Miza e uriasa atat pe teren, cat si in afara lui, iar cotele meciurilor pe masura. continuă pe Online Sport

Dinamo Bucuresti a fost eliminata din Europa League

Athletic Bilbao a invins Dinamo cu scorul 3-0 in turul al treilea preliminar al Europa League, informeaza GSP. Dinamo a fost eliminata astfel din acesta competitie. Raul Garcia a deschis scorul.

Astra Giurgiu a fost ELIMINATA din Europa League: Fosta campioana a pierdut in Ucraina, cu Oleksandria

Astra Giurgiu e prima echipa romanesca eliminata din cupele europene. Fosta campioana a Romaniei a pierdut, in Ucraina, returul de pe stadionul Nika din Oleksandria, in mansa secunda a turului al.

Cote pariuri pe meciurile de miercuri din Champions League

Accesati aceasta pagina pentru cotele la pariuri ale partidelor programate, miercuri seara, in mansa secunda a turului 3 preliminar din Champions League.

Europa League: Astra Giurgiu, Dinamo si CS U Craiova lupta pentru un loc in play-off

Joi se vor disputa meciurile din mansa secunda a turului trei preliminar al Europa League. Romania are trei reprezentante in aceasta faza a competitiei, Astra Giurgiu, Dinamo si CS U Craiova urmand sa lupte pentru un loc in play-off cu Oleksandriya, Athletic Bilbao, respectiv AC Milan.

Europa League: Astra Giurgiu, Dinamo si CS U Craiova lupta pentru un loc in play-off (Programul complet al serii)

Joi se vor disputa meciurile din mansa secunda a turului trei preliminar al Europa League. Romania are trei reprezentante in aceasta faza a competitiei, Astra Giurgiu, Dinamo si CS U Craiova urmand sa lupte pentru un loc in play-off cu Oleksandriya, Athletic Bilbao, respectiv AC Milan.

FC Viitorul, play-off foarte greu in Europa League: Lista cu posibilii adversari pe care ii poate intalni

Chiar daca nu a reusit sa treaca de APOEL Nicossia, FC Viitorul va merge in play-off-ul Europa League, dar aici va avea o misiune foarte grea, potrivit GSP. Viitorul nu va fi cap de serie, iar printre.

CS U Craiova a fost eliminata din turul al treilea al Europa League

CS U Craiova a fost invinsa de AC Milan cu 0-2 in turul al treilea preliminar al Europa League, informeaza GSP. Chiar din minutul 9, Bonaventura a deschis scorul pentru AC Milan cu un sut din.

BP si Rolls-Royce, impuls pentru bursele din Europa

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au cres and 172;cut ieri, dupa ce companii printre care BP Plc si Rolls-Royce Holdings Plc au raportat rezultate financiare trimestriale peste asteptari.

O victorie pentru aerul curat din Europa

Incepand din 31 iulie 2017, cele mai poluante centrale electrice din Europa, inclusiv multe termocentrale pe baza de carbune din Romania, trebuie sa investeasca in depoluare sau sa inchida, .

Europa League:Astra a fost invinsa de Oleksandria, scor 1-0, si a fost eliminata

Formatia Astra Giurgiu a invinsa, joi, in deplasare, de echipa ucraineana FC Oleksandria, scor 1-0, mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Europa si a fost eliminata din competitie. , potrivit news. ro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )