Libnet.ro
UNICEF

13:15

Dinamo Bucuresti a fost eliminata din Europa League

B1 B1,
Dinamo Bucuresti a fost eliminata din Europa League

Athletic Bilbao a invins Dinamo cu scorul 3-0 in turul al treilea preliminar al Europa League, informeaza GSP. Dinamo a fost eliminata astfel din acesta competitie. Raul Garcia a deschis scorul. continuă pe B1

Astra Giurgiu a fost ELIMINATA din Europa League: Fosta campioana a pierdut in Ucraina, cu Oleksandria

Astra Giurgiu e prima echipa romanesca eliminata din cupele europene. Fosta campioana a Romaniei a pierdut, in Ucraina, returul de pe stadionul Nika din Oleksandria, in mansa secunda a turului al.

CS U Craiova a fost eliminata din turul al treilea al Europa League

CS U Craiova a fost invinsa de AC Milan cu 0-2 in turul al treilea preliminar al Europa League, informeaza GSP. Chiar din minutul 9, Bonaventura a deschis scorul pentru AC Milan cu un sut din.

Cotele meciurilor de joi din Europa League

Grosul meciurilor din turul 3 prelminar al Europa League se disputa joi seara, printre acestea fiind si trei partide ale echipelor romanesti. Se joaca eliminatoriu, cine pierde parasind definitiv competitia. Miza e uriasa atat pe teren, cat si in afara lui, iar cotele meciurilor pe masura.

Athletic Bilbao, o basca prea mare pentru Dinamo

Echipa spaniola Athletic Bilbao s-a impus, cu 3-0 2-0), in mansa secunda a dublei cu Dinamo din turul 3 preliminar al Europa League.

Europa League:Astra a fost invinsa de Oleksandria, scor 1-0, si a fost eliminata

Formatia Astra Giurgiu a invinsa, joi, in deplasare, de echipa ucraineana FC Oleksandria, scor 1-0, mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Europa si a fost eliminata din competitie. , potrivit news. ro.

Astra Giurgiu, eliminata din Europa League

Final de drum pentru Astra Giurgiu in sezonul actual al cupelor europene. Prima echipa din Romania plecata la drum in acest sezon devine astfel si prima eliminata dupa un 0-1 in deplasare cu Oleksandryia din Ucraina, meci retur decis de un penalty discutabil. Meciul a fost live text aici.

Europa League: Athletic Bilbao - Dinamo 3-0/ Trupa lui Cosmin Contra, neputincioasa in fata bascilor - Dinamo a ratat calificarea in play-off

Athletic Bilbao a castigat la scor de neprezentare 3-0) partida cu Dinamo, din mansa secunda a turului trei preliminar al Europa League. Dupa 1-1 in meciul tur, cainii sperau la o calificare miraculoasa in fata bascilor, insa echipa lui Jose Angel Ziganda a dominat categoric partida de pe stadionul San Mames si nu le-a lasat nicio sansa dinamovistilor.

Europa League: Astra Giurgiu, Dinamo si CS U Craiova lupta pentru un loc in play-off

Joi se vor disputa meciurile din mansa secunda a turului trei preliminar al Europa League. Romania are trei reprezentante in aceasta faza a competitiei, Astra Giurgiu, Dinamo si CS U Craiova urmand sa lupte pentru un loc in play-off cu Oleksandriya, Athletic Bilbao, respectiv AC Milan.

Europa League: Astra Giurgiu, Dinamo si CS U Craiova lupta pentru un loc in play-off (Programul complet al serii)

Joi se vor disputa meciurile din mansa secunda a turului trei preliminar al Europa League. Romania are trei reprezentante in aceasta faza a competitiei, Astra Giurgiu, Dinamo si CS U Craiova urmand sa lupte pentru un loc in play-off cu Oleksandriya, Athletic Bilbao, respectiv AC Milan.

FC Viitorul, play-off foarte greu in Europa League: Lista cu posibilii adversari pe care ii poate intalni

Chiar daca nu a reusit sa treaca de APOEL Nicossia, FC Viitorul va merge in play-off-ul Europa League, dar aici va avea o misiune foarte grea, potrivit GSP. Viitorul nu va fi cap de serie, iar printre.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )