Libnet.ro
UNICEF

20:00

Covid-19: Cel mai scazut bilant din aceasta saptamana in Italia, cu 433 de noi decese

B1 B1,
Covid-19: Cel mai scazut bilant din aceasta saptamana in Italia, cu 433 de noi decese

Un nou bilant anuntat duminica de catre autoritatile din Italia pare sa confirme trendul descendent al cazurilor de infectare cu COVID-19 si al deceselor. Astfel, in ultimele 24 de ore, Protectia Civila. continuă pe B1

Primele cazuri de coronavirus la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania: o asistenta si doi pacienti

O asistenta medicala si doi pacienti de la Institutul Fundeni sunt infectati cu coronavirus. Pacientii au fost transferati la spitale dedicate tratarii pacientilor cu COVID-19, iar asistenta, asimptomatica, a fost internata la Fundeni. Cazurile COVID-19 inregistrate la Fundeni nu pun in pericol activitatea Institutului, dau asigurari reprezentantii celui mai mare spital din Romania.

Incendiile de la Cernobil transforma Kievul in cel mai poluat oras din lume

Incendiile de padure din zona de excludere a fostei centrale nucleare de la Cernobil au facut din ca.

Spania: Cel mai scazut numar de decese cauzate de COVID-19 in 24 de ore, din ultimele patru saptamani

Clipe de speranta in Spania, in lupta cu pandemia de COVID-19, dupa ce, in ultimele 24 de ore a fost inregistrat cel mai scazut numar de decese cauzate de noul coronavirus, in ultimele patru.

Coronavirus in Italia. Cel mai scazut numar de noi cazuri. 2500 de persoane s-au vindecat

Buletinul anuntat vineri de Protectia Civila arata o scadere a numarului persoanelor internate, cu 1. 231 mai putine in comparatie cu ziua precedenta, si o crestere a numarului celor care sunt izolati acasa, ceea ce indica faptul ca sunt mai putine cazuri grave in randul persoanelor diagnosticate pozitiv in prezent.

Initiativa laudabila a unui student pentru cel mai mare spital din Oltenia. Astfel de oameni ne dau putere sa mergem mai departe

Tanarul a vrut sa fie alaturi de cadrele medicale din Craiova, care in aceste zile lupta sa tina situatia sub control la cel mai mare spital din Oltenia. Toti ar trebui sa intelegem ca oamenii in alb sunt cei mai importanti, ca ei trebuie obligatoriu protejati.

CORONAVIRUS |Suedia a inregistrat cele mai multe imbolnaviri din ultima saptamana, in timp ce barurile raman deschise

Suedia a inregistrat joio noua cresterealarmanaa numarului de cazuri de coronavirus, in timp ce masurile de siguranta luate de guvern sunt aproape inexistente: barurile sunt inca deschise.

Mesaje cu Paste Fericit, 2020. Cele mai frumoase urari pentru aceasta zi sfanta

Multi romani nu pot fi alaturi de persoanele dragi de invierea Domnului, din cauza epidemiei de coronavirus, astfel ca cea mai la indemana metoda sa le aratam ca nu i-am uitat si ca ne gandim la ei este sa le trimitem cate un mesaj de Paste Fericit. Mesaje cu Paste Fericit, 2020. Cele mai frumoase .

Cel mai bun boxer, gata sa moara in lupta cu coronavirus: Manny Pacquiao, declaratii socante

Considerat unul dintre cei mai buni boxeri din toate timpurile, Manny Pacquiao a facut niste declaratii socante in urma cu cateva zile, referitoare la lupta cu coronavirus. Nu mi-e frica.

VIDEO Lupta impotriva COVID-19: Mai multe vedete din fotbal au adus un omagiu personalului sanitar, pe site-ul FIFA

Federatia internationala de fotbal FIFA) a publicat sambata un videoclip pe retelele de socializare, in care mai multe vedete ale sportului rege aduc un omagiu personalului sanitar aflat in prima linie a luptei impotriva pandemiei de coronavirus, informeaza Agerpres. Acest adversar invizibil a bulversat vietile noastre, afirma Pele pe site-ul FIFA. insa, datorita curajului si devotamentului tuturor profesionistilor din sanatate, vom iesi mai puternici din aceasta criza. Va multumesc tuturor, din toata inima mea, a mai spus Regele.

Ianis Hagi, numarul 1 in Romania? Razvan Lucescu si-a spus parerea despre cel mai mediatizat jucator din tara

Intr-o perioada in care meciurile sunt oprite in mai toata Europa din cauza pandemiei de coronavirus, a revenit la actualitate un subiect aprins: cat de bun e Ianis Hagi?.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )