Libnet.ro
UNICEF

19:30

COVID-19 ne-a facut si mai saraci decat eram. Harta dezastrului

Adevărul Adevărul,
COVID-19 ne-a facut si mai saraci decat eram. Harta dezastrului

Monitorul Social, proiect al Friedrich-Ebert-Stiftung Romania, a lansat un nou infografic despre situatia somajului inregistrat la 30 iulie 2020, conform datelor Ministerului Muncii si protectiei sociale. Ce arata aceste date. continuă pe Adevărul

Statul a facut mai multi bani din tigari in 2020, in mare parte, datorita scaderii accentuate a traficului ilicit

In primele 9 luni ale lui 2020, British American Tobacco a platit statului cu 500 de milioane de lei mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut, depasind astfel suma de 7 miliarde de lei. Contributiile reprezentand accize, TVA, taxe salariale si alte taxe ajunse in visteria statului au fost mai mari cu circa 7% fata de primele trei trimestre ale lui 2019, in principal datorita reducerii traficului ilicit.

Fara petreceri de Revelion si carantina de 14 zile pentru cei care vin din tari cu indice de raspandire mai mare decat al Romaniei

Orban anunta ca petrecerile de Revelion sunt considerate petreceri private si nu vor putea fi organizate, iar romanii care vin in tara de Craciun vor intra in carantina daca se intorc din tari cu un indice de infectare mai mare decat cel inregistrat de Romania.

Cine este si cu ce se ocupa Luiza Palanciuc, sotia lui Mihai Sora. Este cu 56 de ani mai tanara decat filosoful

Mihai Sora este casatorit cu Luiza Palanciuc, care este cu 56 de ani mai tanara. Filozoful are 103 ani, iar femeia care ii este alaturi estepoeta si are 47 de ani. S-au casatorit in urma cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2486 seconds )