Libnet.ro
UNICEF

23:16

Statul a facut mai multi bani din tigari in 2020, in mare parte, datorita scaderii accentuate a traficului ilicit

Hotnews Hotnews,
 Statul a facut mai multi bani din tigari in 2020, in mare parte, datorita scaderii accentuate a traficului ilicit

In primele 9 luni ale lui 2020, British American Tobacco a platit statului cu 500 de milioane de lei mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut, depasind astfel suma de 7 miliarde de lei. Contributiile reprezentand accize, TVA, taxe salariale si alte taxe ajunse in visteria statului au fost mai mari cu circa 7% fata de primele trei trimestre ale lui 2019, in principal datorita reducerii traficului ilicit. continuă pe Hotnews

BizNews. Cum poti castiga mai multi bani din telemunca?

60% dintre angajatori se tem ca vor avea probleme cu gestionarea relatiilor cu angajatii in perioada pandemiei. Pe de o parte au angajati se plang ca in telemunca sunt mult mai solicitati decat erau la birou si cer cresteri salariale sau diferite bonificatii.

Profetia tulburatoare pentru omenire. Vor muri si mai multi oameni decat de Covid. Ce urmeaza acum

Expertii internationali au precizat ca pandemiile vor deveni tot mai frecvente, se vor raspandi mai rapid si vor produce mai multe pagube economice, ucigand mai multe persoane decat maladia de coronavirus, daca nu se va actiona pentru a stopa degradarea naturii, un fenomen ce duce la propagarea unor noi boli in randul oamenilor, conform DPA.

Cele mai bune cartiere din Iasi. Unde trebuie sa locuiesti, de fapt

Exista o multime de lucruri de facut in Iasi, de la activitati distractive la explorarea unora dintre siturile sale culturale. Dar daca vrei cumva sa te muti aici, este important sa stii care sunt cartierele in care merita sa locuiesti. Cele mai bune cartiere din Iasi Una din zonele bine cotate din Iasi este zona .

Apple, cea mai valoroasa companie din lume: Google, nici macar in top 3

Interbrand a publicat cel mai recent clasament al celor mai populare branduri din lume. Editia pe 2020 vine cu schimbari importante fata de ani trecuti si, in acelasi timp, cu Apple pe prima.

Cel mai urmarit clip din istoria YouTube, mai cautat decat orice artist international

V-ati intrebat vreodata care este cel mai urmarit clip din istoria YouTube? Nu este vorba despre vreun celebru artist international, ci despre o melodie pentru copii.

Care sunt, de fapt, cele mai bogate orase din Romania. Bucuresti si Cluj nu se afla in top 5

Top surpriza al celor mai bogate orase din Romania. Desi pare greu de crezut, Bucuresti si Cluj nu sunt nici macar in primele cinci. Iata ce localitati ocupa primele pozitii in clasament! Acestea sunt cele mai dezvoltate localitati ale Romaniei Bucurestiul si Clujul, orase cu investitori straini, universitati si locuri de munca, nu au si .

Maia Sandu, dupa ce a castigat primul tur al prezidentialelor din Republica Moldova: Dragi moldoveni, ati aratat ca puterea poporului este imensa. Pe 15 noiembrie vom fi si mai multi, si mai uniti

Maia Sandu a produs o surpriza de proportii in primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, pe care l-a castigat cu 36,16% din voturile valabil exprimate. Candidata PAS, care a inregistrat o.

De ce mor mai multi pacienti cu COVID-19 in Romania decat in alte state europene. Orban: Totul se datoreaza persoanelor care se imbolnavesc. Daca au si alte boli sau au varste inaintate, boala afecteaza mult mai tare

Premierul Ludovic Orban pune rata de mortalitate ridicata din cauza COVID-19 pe seama starii de sanatate a romanilor.

orld Athletics a anuntat nominalizarile pentru cea mai buna atleta a anului 2020

Peres Jepchirchir Kenya), Letesenbet Gidey Etiopia) si Sifan Hassan Olanda) se afla pe lista celor zece nominalizari ale World Athletics pentru premiul care va fi decernat celei mai bune atlete a anului 2020, relateaza DPA, citat de Agerpres.

World Athletics a anuntat nominalizarile pentru cea mai buna atleta a anului 2020

Peres Jepchirchir Kenya), Letesenbet Gidey Etiopia) si Sifan Hassan Olanda) se afla pe lista celor zece nominalizari ale World Athletics pentru premiul care va fi decernat celei mai bune atlete a anului 2020, relateaza DPA, citat de Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )