Libnet.ro
UNICEF

01:05

Covoare de deseuri ajung in Ungaria din Romania si Ucraina, acuza autoritatile ungare

Hotnews Hotnews,
 Covoare de deseuri ajung in Ungaria din Romania si Ucraina, acuza autoritatile ungare

Covoare de deseuri de plastic au fost aduse de ape peste granita in Ungaria in ultimele zile in urma inundatiilor, conform autoritatilor ungare, in pofida solicitarilor anterioare pentru stoparea poluarii adresate vecinilor din amonte, Ucraina si Romania, transmite Reuters, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

O cantareata din Romania si-a refacut viata. in sfarsit, vestea uimitoare pe care a dat-o

Veste bomba in showbiz! Una dintre cele mai iubite cantarete din Romania si-a refacut viata. in sfarsit, vestea uimitoare pe care a dat-o frumoasa satena. Dupa despartirea de iubitul ei, artista a trecut prin momente cumplite insa iata ca si-a regasit zambetul si dragostea in bratele actualului partener. Cine este solista care a dat o .

BAROMETRU ROMANIA DURABILA: 59% dintre respondenti considera ca invatamantul universitar din Romania este unul de calitate

Un barometru de opinie publica realizat in cadrul proiectului Romania Durabila arata ca majoritatea respondentilor 59%) considera ca invatamantul universitar din Romania este unul de calitate, insa doar o treime se declara multumiti de calitatea sistemului educational in ansamblul lui.

Adina Alberts, mesaj socant despre tratamentul anti-covid-19 din Romania: Asta se numeste crima

Febra numita Ivermectina a curpins din ce in ce mai multa lume. Sunt, intr-adevar, mai multe rapoarte de cercetare care dau pozitv medicamentul in lupta cu COVID-19. U nou militant pentru introducerea medicamentului si in Romania, este si medicul estetician Adina Alberts. Adina Alberts spune ca Ivermectina trebuie introdusa si in Romania Despre miracolul medicamentului .

ASOCIATIA ORASELOR DIN ROMANIA: Propunerile Guvernului, insuficiente pentru finantarea comunitatilor locale

Dialogul Executivului cu autoritatile administratiei publice locale din orasele mici pare a nu duce la acceptarea unor solutii care sa rezolve gravele probleme cu care se confrunta autoritatile administratiei publice locale, iar bugetele locale vor fi in continuare in suferinta, facand incerta buna functionare si dezvoltarea comunitatilor locale, sustin reprezentantii Asociatiei Oraselor din Romania AOR), intr-un comunicat de presa remis Redactiei.

Bani in plus la salariu pentru angajatii din Romania. Cine sunt norocosii

Cine sunt norocosii care primesc bani mai multi la salariu. Chiar daca in 2021 firmele sunt mai precaute si cauta sa isi limiteze cheltuielile cat mai mult, exista si anumiti angajati care primesc bani in plus la salariu. Bani in plus la salariu pentru angajatii din Romania Acestia sunt cei care lucreaza de acasa. Pentru .

Ce a putut sa faca un fotbalist celebru din Romania. Criza de nervi in vazul tuturor

Un fotbalist celebru din Romania a fost surprins in timp ce isi varsa nervi, ziua in amiaza mare. Cum a fost filmat sportivul? Fotbalist celebru, criza de nervi in strada Fotbalistul Dacian Varga a fost surprins ziua in amiaza mare, in timp ce facea o criza de nervi. Acesta a fost filmat de jurnalistii de .

Artistul din Romania care a castigat un milion de dolari: Acum mai am jumatate

Cine este artisul din Romania care a castigat un milion de dolari din muzica? Ei, bine acesta este Nelu Vlad, solistul de la Azur, care a fost prezent azi in emisiunea La Maruta si a participat la sosurile iuti. Artistul din Romania care a castigat un milion de dolari Pentru ca nu a dorit sa .

Cum incepe scoala in fiecare localitate din Romania. Rata de infectare din toate cele 3.181 de comune si orase - HARTA INTERACTIVA

Scolile din 149 de localitati din Romania vor incepe cursurile luni, 8 februarie, in scenariul rosu, in 903 localitati vor fi in scenariul galben, iar 2. 129 in scenariul verde. Ministerul Educatiei a publicat vineri rata de infectare in cele 3. 181 de localitati din Romania.

Cel mai mare site de imobiliare din Romania, pe mana hackerilor: cat de mare e problema pentru toti clientii

Cel mai mare site de imobiliare din Romania s-a confruntat cu o uriasa bresa de securitate. Se pare ca datele clientilor ar fi ajuns pe mana hackerilor. Cel mai mare site de imobiliare din.

EXCLUSIV Artist din Romania, falit din cauza pandemiei: Nu dorm noaptea, am rate la 4 banci. Sunt terminat!

Celebrul solist Mihai Traistariu, care in 2006 dadea lovitura, la Eurovision, cu piesa de succes Tornero, este total debusolat, din cauza anularii tuturor spectacolelor. Are rate la patru banci, in valoare lunara de peste 7. 000 de lei, si nu castiga nimic. Disperarea l-a impins sa se apuce de pictat, o pasiune mai veche, mostenita de .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2094 seconds )