Libnet.ro
UNICEF

16:15

De Craciun, hotii nu sunt mai buni. Politistii ne asigura de acest lucru

Adevărul Adevărul,
De Craciun, hotii nu sunt mai buni. Politistii ne asigura de acest lucru

In perioada 24 - 27 decembrie, peste 150 de politisti galateni vor actiona pentru prevenirea si combaterea oricaror evenimente care pot afecta linistea cetatenilor fiind pregatiti sa intervina atunci cand vor fi sesizati cu privire la comiterea unor fapte antisociale. continuă pe Adevărul

impreuna suntem si mai buni! Cadouri pentru un copil chinuit

Impreuna cu dumneavostra, telespectatorii, am dovedit ca suntem si mai buni! La Terpezita, undeva langa Craiova, Ionut, baiatul care a ars incercand sa faca focul, a primit vizita Antenei 3. A primit.

Campania Antena3 impreuna suntem si mai buni da roade. Cei trei copii din Mures vor primi o casa

Campania Antena3 impreuna suntem si mai buni deja da roade. Pentru o familie din Mures Craciunul va fi mai frumos decat visa. Colega noastra Nadina Campean descoperise trei copii ramasi fara mama, care.

Goana dupa cadourile de Craciun. Lista celor mai vanate daruri de catre romani, pentru Sarbatorile din acest an

Ultima zi din saptamana de dinainte de Craciun este pentru majoritatea romanilor si prilejul inceperii unui adevarat maraton de cumparaturi. Cum este de asteptat, comerciantii nu se opresc la simple mancaruri traditionale si colinde ce rasuna permanent in difuzoare, marile magazine fiind pline de oferte care mai de care mai avantajoase.

FOTO VIDEO Google domina lumea robotilor la competitia pentru cei mai buni umanoizi din lume

Weekend-ul acesta divizia armatei americane numita DARPA a organizat olimpiada robotilor. Pe circuitul de NASCAR din Miami, agentia americana a pus la test 16 roboti. Castigatorii sunt detinuti de Google, care a ocupat si locurile 2 si 4.

Secretele MURDARE din hrana porcilor de Craciun. Animalele sunt ingrasate cu gaini moarte

Porcul care ajunge pe masa de Craciun a romanilor ar putea fi hranit cu pui si gaini moarte. Pasarile sunt cumparate, pe ascuns, de la fermele avicole si folosite ca hrana de catre persoane care cresc animale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )