Libnet.ro
UNICEF

05:30

Craiova ramane fara victorie cu FCSB in ultimii 15 ani

Online Sport Online Sport,
Craiova ramane fara victorie cu FCSB in ultimii 15 ani

FCSB si CSU Craiova au terminat la egalitate, scor 1-1 0-1), duminica seara, pe Arena Nationala, intr-o partida din etapa a 3-a din Liga 1 Betano. continuă pe Online Sport

Raluca Turcan: Rectificarea bugetara va taia masiv bani de la Ministerul Educatiei. Majoritatea universitatilor vor ramane fara bani pentru burse, salarii si cercetare.

Universitatile vor fi ingenuncheate de Ministerul Educatiei prin reducerea finantarilor, iar majoritatea universitatilor vor ramane fara bani pentru burse, salarii si cercetare, afirma pe pagina ei de Facebook lidera deputatilor liberali, Raluca Turcan.

Raluca Turcan: la rectificarea bugetara se vor taia bani de la Educatie. Universitatile vor ramane fara bani de salarii si burse

La rectificarea bugetara din august se vor taia masiv bani de la Ministerul Educatiei, astfel ca majoritatea universitatilor vor ramane fara fonduri pentru burse, salarii si cercetare, a scris duminica pe Facebook prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan .

Chiriile in Bucuresti, valoare RECORD in ultimii sase ani. Vezi de cand preturile ar putea creste din nou

Chiriile, in Capitala, au ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani. O garsoniera se inchiria in luna iunie cu 227 de euro, cu 4% mai mult fata de aceeasi luna a lui 2016, in.

Trupul baiatului de 15 ani disparut in mare in zona Vadu, gasit de catre scafandri. in aceasta vara, 13 oameni au murit inecati in mare

Adolescentul de 15 ani din Piatra Neamt disparut sambata in mare in zona Vadu a fost gasit duminica de catre scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Dobrogea, numarul persoanelor care au murit inecate pe litoral de la inceputul sezonului ajungand la 13.

Adolescent de 15 ani, la un pas de inec pe litoral. Bunicul sau, salvat in ultima clipa

Operatiune de salvare la malul marii! Un baiat de 15 ani a fost cautat de mai multi scafandri si de Garda de Coasta, dupa ce s-a aventurat in mare. Dupa mai multe momente de cautari, adolescentul a.

Operatiune de salvare la malul marii! Adolescent de 15 ani, disparut in zona Vadu. Bunicul sau, salvat in ultima clip

Operatiune de salvare la malul marii! Un baiat de 15 ani estecautat de mai multi scafandri si de Garda de Coasta, dupa ce s-a aventurat in mare. El se afla pe plaja Vadu impreuna cu.

O britanica de 15 ani a fost violata de 2 ori in aceeasi noapte. Cum a fost posibil

Politia din Birmingham se confrunta cu un caz greu de rezolvat: O tanara de 15 ani a fost violata de doua ori in aceeasi noapte, iar faptasii nu au putut fi inca prinsi. Politia a apelat.

extinde garantia maxima a masinilor la 15 ani

A anuntat ca programul de garantie extinsa valabil pe 12 ani poate fi extins acum pe o perioada maxima de 15 ani.

Conpet si Fondul Proprietatea, singurele companii de pe bursa care au marit constant dividendele in ultimii 5 ani

Conpet COTE) si Fondul Proprietatea FP) sunt singurele companii listate romanesti care au acordat dividende in fiecare din ultimii cinci ani si care nu au redus niciodata valoarea distributiilor anuale de bani pe care le-au facut catre actionari. In.

Povestea lui Murat, turcul care face de 15 ani trafic international de droguri din inchisorile romanesti

Turcul Turhan Ekrem, zis Murat, este inchis in puscariile din Romania din 2002, condamnat initial la 17 ani pentru trafic international de droguri. Asta nu l-a impiedicat, insa, sa-si continue activitatea si dupa gratii. Reteaua de transport a heroinei Turcia-Bulgaria-Romania a functionat si dupa incarcerare, iar drogurile aduse de Murat au ajuns la consumatorii din Bucuresti.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )