Libnet.ro
UNICEF

06:30

Craiova rateaza primul loc

Online Sport Online Sport,
Craiova rateaza primul loc

Universitatea Craiova avea nevoie de victorie cu Poli Iasi, vineri seara, in etapa a 12-a, pentru a ajunge chiar si provizoriu pe primul loc al clasamentului. continuă pe Online Sport

Petre Daea: Romania isi va pastra primul loc in UE si in acest an la productiile de porumb si floarea soarelui

Romania isi va pastra primul loc in Uniunea Europeana si in acest an la productiile de porumb si floarea soarelui, in conditiile in care suprafetele insamantate au fost mai mari decat in 2018, sustine ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea.

Ministrul Agriculturii: Romania isi va pastra primul loc in Uniunea Europeana si in acest an la productiile de porumb si floarea soarelui

Romania isi va pastra primul loc in Uniunea Europeana si in acest an la productiile de porumb si floarea soarelui, in conditiile in care suprafetele insamantate au fost mai mari decat in 2018, sustine ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre.

PETRE DAEA: Romania isi va pastra primul loc la productiile de porumb si floarea soarelui

Tara noastra isi va pastra primul loc in Uniunea Europeana si in acest an la productiile de porumb si floarea soarelui, in conditiile in care suprafetele insamantate au fost mai mari decat in 2018, sustine ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )