Libnet.ro
UNICEF

23:45

Credinta pierde tot mai mult teren in Romania: Tinerii si cei cu studii superioare sunt cei care se indeparteaza tot mai mult de Biserica

B1 B1,
Credinta pierde tot mai mult teren in Romania: Tinerii si cei cu studii superioare sunt cei care se indeparteaza tot mai mult de Biserica

In Romania, tara cu cele mai multe biserici pe cap de locuitor din Uniunea Europeana, credinta pierde teren in randul conationalilor, informeaza B1 TV. Cifrele arata ca tot mai putini romani se declara. continuă pe B1

FC Botosani afunda Ceahlaul tot mai mult spre Liga 2

Echipa FC Botosani a castigat, sambata, disputa de pe teren propriu cu Ceahlaul, scor 2-0, rezultat care este unul bland pentru nemteni dupa cursul jocului.

Cinci perechi de ochelari care fac mai mult decat sa te ajute sa nu mai vezi in ceata

Au trecut vremurile in care persoanele care poarta ochelari erau numite aragaz cu patru ochi. Acum, ochelarii sunt consideratii accesorii vestimentare, dar sunt unii care incorporeaza tehnologii de ultima ora. in randurile de mai jos nu veti gasi ochelarii inteligenti Google Glass si nici ochelarii de realitate virtuala HoloLens, pentru ca despre aceste gadgeturi s-au [] Cinci perechi de ochelari care fac mai mult decat sa te ajute sa nu mai vezi in ceata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Tot mai multi varstnici cauta un loc de munca

Mai mult de jumatate dintre persoanele care au varste cuprinse intre 55 si 64 de ani nu au fost angajate in anul 2014, a transmis, vineri, Institutul National de Statistica INS), conform Mediafax.

Ce reprezinta cu adevarat jocurile video: Povestile ne influenteaza mai mult decat credem

Intr-un studiu asupra experientelor oamenilor cu jocurile video, cei cu adevarat pasionati au explicat ca nu apreciaza jocurile video doar ca metoda de distragere de la realitatea cotidiana, ci gasesc si semnificatii profunde in multe dintre ele. Aceasta perceptie ar trebui sa fie incurajatoare pentru dezvoltatorii care vor sa investeasca in jocuri care abordeaza teme [] Ce reprezinta cu adevarat jocurile video: Povestile ne influenteaza mai mult decat credem Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Elena Udrea: Romania are nevoie mai mult ca niciodata de MCV! Sa se verifice abuzurile din Justitia patronata de Coldea si Kovesi!

Dupa dezbaterea din Parlamentul European privind Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) aplicat Romaniei si Bulgariei, Elena Udrea, intr-un mesaj pe pagina sa de Facebook, sustine ca Romania are nevoie mai.

Banicioiu: Tot mai multi romani se imbolnavesc de cancer si hepatita

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat, intr-un interviu acordat EvZ, ca numarul spitalelor din Romania este insuficient, iar numarul pacientilor cu hepatita si cancer este foarte mare.

Tot mai multi romani merg cu alcool in sacosa in restaurantele de la munte

Aproape 10% dintre turistii romani care iau masa in restaurantele de la munte vin cu bauturile alcoolice in sacosa, pentru a plati mai putin pentru o masa, potrivit Asociatiei Nationale a Bucatarilor si Cofetarilor din Romania.

INTERVIU Bogdan Hossu, Wise Finance Solutions: Ca antreprenor, la inceput trebuie sa muncesti mult mai mult decat in alta parte, ca sa pui afacerea pe picioare

Ca antreprenor, pana sa ajungi sa ai beneficii, ai multe obstacole de trecut, fie ca e vorba de birocratia dura sau de nevoia de a munci mult mai mult decat in alte locuri pentru a ajunge sa-ti pui afacerea pe picioare, a spus intr-un interviu pentru HotNews, Bogdan Hossu, director al companiei Wise Finance Solutions, specializata in consultanta pentru accesarea fondurilor europene. In articol puteti citi despre mentalitati problematice, despre atitudinea fata de faliment si despre mituri legate de banii europeni.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )