Libnet.ro
UNICEF

16:30

Elena Udrea: Romania are nevoie mai mult ca niciodata de MCV! Sa se verifice abuzurile din Justitia patronata de Coldea si Kovesi!

B1 B1,
Elena Udrea: Romania are nevoie mai mult ca niciodata de MCV! Sa se verifice abuzurile din Justitia patronata de Coldea si Kovesi!

Dupa dezbaterea din Parlamentul European privind Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) aplicat Romaniei si Bulgariei, Elena Udrea, intr-un mesaj pe pagina sa de Facebook, sustine ca Romania are nevoie mai. continuă pe B1

Elena Udrea: MCV este important pentru ca Justitia este controlata de Coldea si Kovesi

Romania are nevoie mai mult ca niciodata de MCV, pentru a verifica abuzurile din Justitia patronata de Coldea si Kovesi, anunta Elena Udrea intr-o noua postare pe facebook.

Hostiuc: Romania are nevoie de cresterea masei salariale prin reducerea taxelor pe munca

Intr-un editorial de opinie pentru ZF, Cristian Hostiuc sustine ca prioritatea guvernului Ponta ar trebui sa fie cresterea salariilor mici si mijlocii, acolo unde se localizeaza cele mai multe venituri din.

Ce face Elena Udrea in inchisoare

Ruxandra Dragomir a declarat, vineri, dupa ce a vizitat-a pe Elena Udrea in arest, ca fosta deputata citeste mult, scrie scrisori si face mult sport, informeaza Mediafax.

Elena Udrea, inca o incercare de a scapa din arest. Cererea va fi judecata astazi

Protejata fostului presedinte mai face o incercare de a scapa de arest. Elena Udrea a depus o noua contestatie la decizia instantei supreme de a respinge cererea de inlocuire a masurii arestului preventiv cu o.

Elena Udrea, ironica la adresa SRI. Vezi ce mesaj a postat pe Facebook

Dupa doua saptamani de pauza, Elena Udrea revine cu un mesaj pe Facebook. Un mesaj ironic la adresa SRI, la doar o zi dupa ce instanta a decis ca ea sa ramana dupa gratii. imi cer scuze pentru eroarea uri.

Elena Udrea RAMANE in AREST preventiv

Update 21. 17 - Elena Udrea va ramane in arest preventiv, au decis, joi seara, magistratii Curtii supreme. Contestatia fostului ministru al Turismului in dosarul Gala Bute a fost respinsa ca fiind.

Trei milioane de lei de la Elena Udrea pentru Rudel Obreja

Elena Udrea a umflat de trei ori o investitie facuta de Ministerul Dezvoltarii la Straja pentru ca Rudel Obreja sa-si poata plati creditul pentru Gala Bute. Este vorba despre 3 milioane de lei, bani pe care.

Elena Udrea contesta decizia instantei de a respinge cererea de inlocuire a arestului preventiv cu o masura mai blanda: Decizia care va fi luata de iCCJ va fi definitiva

Elena Udrea face o noua incercare de a scapa de arest. Fostul ministru a depus o noua contestatie la decizia instantei supreme de a respinge cererea de inlocuire a masurii arestului preventiv cu o masura mai.

Elena Udrea ataca Justitia

Elena Udrea a postat, vineri, pe pagina personala de Facebook, un mesaj ironic la adresa Justitiei, ca urmare a deciziei magistratilor de respingere a cererii de inlocuire a arestului preventiv cu o masura mai usoara.

Elena Udrea ramane in arest

Elena Udrea va fi cercetata in continuare in stare de arest preventiv in dosarul Gala Bute, a decis, joi, Inalta Curte de Casatie si Justitie, potrivit Agerpres. Curtea Suprema i-a respins Elenei Udrea o contestatie fata de decizia instantei din 10 aprilie, prin care i s-a respins o cerere de inlocuire a arestului preventiv cu o masura mai usoara, respectiv arest la domiciliu sau control judiciar. Decizia instantei este definitiva.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )