Libnet.ro
UNICEF

13:30

Banicioiu: Tot mai multi romani se imbolnavesc de cancer si hepatita

România Liberă România Liberă,
Banicioiu: Tot mai multi romani se imbolnavesc de cancer si hepatita

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat, intr-un interviu acordat EvZ, ca numarul spitalelor din Romania este insuficient, iar numarul pacientilor cu hepatita si cancer este foarte mare. continuă pe România Liberă

Tot mai multi romani merg cu alcool in sacosa in restaurantele de la munte

Aproape 10% dintre turistii romani care iau masa in restaurantele de la munte vin cu bauturile alcoolice in sacosa, pentru a plati mai putin pentru o masa, potrivit Asociatiei Nationale a Bucatarilor si Cofetarilor din Romania.

Tot mai multi varstnici cauta un loc de munca

Mai mult de jumatate dintre persoanele care au varste cuprinse intre 55 si 64 de ani nu au fost angajate in anul 2014, a transmis, vineri, Institutul National de Statistica INS), conform Mediafax.

Credinta pierde tot mai mult teren in Romania: Tinerii si cei cu studii superioare sunt cei care se indeparteaza tot mai mult de Biserica

In Romania, tara cu cele mai multe biserici pe cap de locuitor din Uniunea Europeana, credinta pierde teren in randul conationalilor, informeaza B1 TV. Cifrele arata ca tot mai putini romani se declara.

Un film realizat de mai multi elevi romani, acceptat la Cannes: Tibi a inceput ca un proiect intre prieteni (VIDEO)

Mai multi elevi ai Colegiului National Gheorghe Lazar au realizat un film care a fost inscris si acceptat in sectiunea Short Film Corner a Festivalului de Film de la Cannes, prin care Festivalul de la Cannes.

Peste 5.300 de straini, cei mai multi din Franta si Austria, au venit in vara cu chartere pe litoral

Mai mult de 5. 300 de turisti straini au ajuns in vara anului trecut cu zboruri charter pe aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta, cei mai multi dintre ei fiind austrieci, francezi si israelieni, iar pentru acest an s-au anuntat deja zboruri cu.

Loteria bonurilor fiscale: in ce judete sunt cei mai multi castigatori

Cei mai multi castigatori la Loteria fiscala, respectiv 709 din cei peste 4. 200 inregistrati pana miercuri, sunt din judete ale Moldovei - Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui, iar cei mai putini, 307, sunt din Oltenia - Dolj, Gorj,.

Blestemul celor mai bogati romani: Sintagma banii nu aduc fericirea, ilustrata cu povestile oamenilor de afaceri aflati in topul milionarilor in euro

Sintagma banii nu aduc fericirea poate fi ilustrata cu povestile celor mai bogati romani din ultimii ani, scrie Forbes Ion Niculae cel mai bogat roman a fost prins de procurorii anticoruptie cu.

Subiectele Zilei: Sondaje. Religiozitatea, in scadere. Romanii cu studii medii, de doua ori mai bisericosi decat cei cu studii superioare; Campania Medicul de garda. Scandalul care rupe Romania in doua . Vaccinul care a omorat doi bebelusi in Franta, il

Harta influentei in Europa. Romania, periferia si urgenta nationala: Avem nevoie de 5. 000 de romani la Bruxelles si 25. 000 de experti acasa La opt ani de la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. Ce sanse au romanii astazi sa obtina viza pentru Statele Unite Statele Unite isi deschid portile pentru tot mai multi romani.

Angajatii trebuie sa reziste cat mai multi ani in campul muncii: Un angajat este nevoit sa sustina mai multi pensionari deoarece ponderea populatiei cu varsta de munca este in scadere

Intr-un proiect ce reprezinta o aliniere la tendintele europene in campul muncii, autoritatile romane iau masuri in ceea ce priveste pregatirea angajutului pentru a rezista la munca mai mult timp.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2066 seconds )