Libnet.ro
UNICEF

19:00

Creditul de 100 de milioane de euro oferit de Guvernul polonez Republicii Moldova nu va trece prin bancile locale

Adevărul Adevărul,
Creditul de 100 de milioane de euro oferit de Guvernul polonez Republicii Moldova nu va trece prin bancile locale

Guvernul a decis sa ocoleasca sistemul bancar in distribuirea creditului de 100 de milioane de euro oferit de catre Guvernul polonez pentru dezvoltarea sistemului agro-animalier din Republica Moldova. continuă pe Adevărul

Creditul de 100 de milioane de euro oferit de Guvernul polonez Republicii Moldova pentru agricultura nu va trece prin bancile locale

Guvernul a decis sa ocoleasca sistemul bancar in distribuirea creditului de 100 de milioane de euro oferit de catre Guvernul polonez pentru dezvoltarea sistemului agro-animalier din Republica Moldova.

BCR imprumuta AFI Europe cu 32 milioane euro pentru finantarea unor cladiri de birouri

BCR imprumuta AFI Europe cu 32 milioane euro pentru finalizarea cladirilor de birouri AFI Park 2 si AFI Park 3. Finantarea acordata de BCR include un credit de investitii de 17 milioane de euro pentru AFI Park 2 si un imprumut de dezvoltare de 15.

Finantari suplimentare de 60 milioane euro pentru cercetare, dezvoltare si inovare

Ministerul Fondurilor Europene MFE), in calitate de Autoritate de Management AM) pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POS CCE), anunta contractarea de finantari in valoare de 60 milioane euro pentru cercetare, dezvoltare si inovare in operatiunea Dezvoltarea infrastructurii CD existente si crearea de noi infrastructuri CD laboratoare, centre de cercetare).

Prejudiciu de 7 milioane euro, la Regia de Activitati Nucleare. Raportul a fost trimis DNA

Un prejudiciu de 7 milioane euro a descoperit Corpul de control al ministrului Energiei la Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare RAAN). Raportul a fost trimis DNA. Documentele vizeaza activitatea Regiei.

16 milioane euro pentru modernizarea semafoarelor din Capitala

Serviciile de mentenanta, reparatii si modernizare a instalatiilor si echipamentelor pentru managementul traficului rutier in Capitala ar urma sa coste 16,1 milioane euro, potrivit unui anunt al Administratiei Strazilor Bucuresti, pentru contractarea acestor servicii.

Nicolescu a trimis DNA raportul Corpului de control privind un prejudiciu de 7 milioane euro la RAAN

Ministrul delegat pentru energie, Razvan Nicolescu, a transmis Directiei Nationale Anticoruptie DNA), azi, raportul Corpului de control al ministrului privind un prejudiciu de peste 7 milioane euro la Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare RAAN), potrivit unui comunicat remis redactiei.

Huawei Romania estimeaza afaceri de 130 milioane euro in acest an

Huawei Technologies Romania si-a propus in acest an atingerea unei cifre de afaceri de 130 milioane de euro, in usoara crestere fata de 2013, cand s-a situat la 127 milioane de euro, din care mai mult de jumatate va fi sustinuta de vanzarile de.

AFI Europe a luat un credit de 32 milioane euro de la BCR

Compania AFI Europe a obtinut un credit de 32 de milioane de euro de la BCR pentru finalizarea cladirilor de birouri AFI Park 2 si AFI Park 3, potrivit unui comunicat al BCR, remis azi redactiei.

Lichiditate de aproape 1,4 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 6. 698,13 lei 1. 765,94 euro).

Adama a finalizat ultima parte a ansamblului rezidential Copou Bellevue din Iasi , in urma unei investitii de 1,7 milioane euro

Dezvoltatorul imobiliar Adama, controlat de grupul austriac Immofinanz, a finalizat constructia ultimei faze a complexului rezidential Copou Bellevue din Iasi, in urma unei investitii de 1,7 milioane de euro, sustinuta din fonduri proprii, in total.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2174 seconds )