Libnet.ro
UNICEF

18:31

A crescut numarul deceselor cauzate de coronavirus. Ce tari sunt acum afectate

Playtech Playtech,
A crescut numarul deceselor cauzate de coronavirus. Ce tari sunt acum afectate

A crescut numarul deceselor cauzate de coronavirus. Decesele cauzate de coronavirus a crescut simtitor la 81 in China ,iar numarul total de imblonaviri confirmate a ajuns la 3000, aproximativ jumatate din Hubei a anuntat cosmisia nationala de sanatate din China intr-un comunicat. A crescut numarul deceselor cauzate de coronavirus. Ce tari sunt acum afectate Premierul . continuă pe Playtech

A crescut numarul deceselor cauzate de coronavirus. Ce tari sunt acum afectate. Ce tari sunt acum afectate

A crescut numarul deceselor cauzate de coronavirus. Decesele cauzate de coronavirus a crescut simtitor la 81 in China ,iar numarul total de imblonaviri confirmate a ajuns la 3000, aproximativ jumatate din Hubei a anuntat cosmisia nationala de sanatate din China intr-un comunicat. A crescut numarul deceselor cauzate de coronavirus. Ce tari sunt acum afectate Premierul .

Numarul deceselor provocate de coronavirus a crescut la 80 in China

Numarul deceselor provocate de coronavirus a crescut la 80 in China, iar numarul total de cazuri de imbolnavire confirmate a ajuns la 2. 744, a anuntat comisia nationala de sanatate din China intr-un comunicat pe site-ul sau web, potrivit Mediafax care citeaza Reuters.

CORONAVIRUS: Numarul deceselor a crescut la 80. Cetatenii straini, in asteptarea evacuarii

Numarul victimelor epidemiei de pneumonie virala din China a crescut la 80 iar 2. 744 de cazuri au fost confirmate in tara, in timp ce Franta si Statele Unite se pregatesc de evacuarea cetatenilor lor din zona de carantina, informeaza AFP.

UPDATE Virusul chinez: Numarul deceselor a ajuns la 56, peste 2.000 de oameni infectati. Primarul din Wuhan estimeaza alte 1.000 de cazuri de infectare in oras Comertul cu animale salbatice a fost interzis Mastile respiratorii, obligatorii in provincia

Peste 2. 000 de persoane sunt infectate acum la nivel global cu noul coronavirus, cea mai mare parte in China, unde cel putin 56 de oameni au murit din cauza bolii, potrivit cifrelor publicate duminica, transmite Reuters. Primarul din Wuhan, orasul chinez de unde a pornit epidemia de pneumonie virala, a declarat ca se asteapta la aproximativ alte 1. 000 de cazuri de infectare, pe baza numarului de pacienti spitalizati dar care nu au fost inca testati. Presedintele Xi Jinping a spus, in timpul unei intalniri a biroului politic, ca tara se confrunta cu o situatie grava, iar natiunile lumii iau tot felul de masuri pentru a preveni o pandemie. Cum arata HARTA globala a infectiilor cu coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )