Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cresterea economica a tarilor din Europa de Est sporeste, depasind ritmul de crestere a Vestului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cresterea economica a tarilor din Europa de Est sporeste, depasind ritmul de crestere a Vestului

Majoritatea economiilor din partea de est a UE au incetinit in al doilea trimestru, doar Slovacia sporind in conditiile in care cheltuielile de consum si investitiile in crestere pot determina regiunea sa depaseasca Occidentul in acest an, potrivit Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Noua performanta a Guvernului Tudose - Dragnea. Trecem de la cea mai prietenoasa la cea mai agresiva impozitare a carburantilor din Europa de Est

Daca Guvernul va majora accizele, asa cum a propus Ministerul de Finante, Romania va deveni de la 1 septembrie statul est-european cu cea mai agresiva impozitare a carburantilor, informeaza.

Romania, in topul tarilor din UE cu mare risc de sclavie moderna

Romania se afla in Top cinci tari din Uniunea Europeana cu risc ridicat de sclavie moderna, alaturi de Grecia, Italia, Cipru si Bulgaria, potrivit Indexului Sclaviei Moderne, care se refera la cele cinci state ca fiind puncte cheie de intrare in regiune pentru migranti, care sunt extrem de vulnerabili la exploatare, relateaza independent. com. mt.

S-a actualizat topul oraselor unde se traieste cel mai bine in lume. Pe locul doi este o capitala din Europa

Melbourne, al doilea mare oras din Australia, conduce, pentru al saptelea an consecutiv, in topul mondial al oraselor cu cea mai buna calitate a vietii, realizat de Economist Intelligence Units EIU) dupa analizarea a 140 de localitati din intreaga lume.

inca o tara din Europa a descoperit unele produse din oua contaminate cu insecticid

Unele produse din oua importate de Austria au fost contaminate cu un insecticid posibil nociv, a declarat luni un oficial al Ministerului Sanatatii din aceasta tara, postului de radio ORF, relateaza.

Romanii, cei mai zgarciti din Europa, cand merg in concediu

Romanii si letonii cheltuiesc cei mai putini bani atunci cand merg in vacanta, ei alocand aproximativ 116 euro pe noapte. Pe de alta parte, locuitorii din Luxemburg cheltuiesc 740 de euro.

Fenomen ingrijorator in Romania. Avem printre cei mai multi tineri care stau degeaba din Europa, iar numarul lor este in crestere

Romania este una dintre tarile fruntalse din Uniunea Europeana, cu cei mai multi tineri care nu urmeaza studii, dar nici nu muncesc. ingrijorator este faptul ca numarul lor tot creste. Potrivit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )