Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cresterea pretului cafelei a dus piata cafelei la peste 400 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cresterea pretului cafelei a dus piata cafelei la peste 400 milioane euro

Valoarea pietei cafelei in Romania a fost de aproape 420 de milioane de Euro anul trecut, in usoara scadere fata de 2013, arata un studiu PwC Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Noua persoane aduse la audieri pentru evaziune de peste 7 milioane de euro

Noua persoane au fost duse la audieri in urma perchezitiilor facute in Bucuresti si patru judete. Acestea sunt audiate intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste sapte milioane de euro. Surse.

Perchezitii in Bucuresti si alte judete intr-un dosar de evaziune: Prejudiciul este estimat la peste 7 milioane de euro

Mai multe perchezitii au loc in Bucuresti si patru judete, intr-un dosar de evaziune de peste sapte milioane de euro. Vor fi dusi la audieri 16 reprezentanti ai unor societati comerciale, pe numele carora au.

Rusia pregateste un plan de 400 milioane dolari pentru salvarea pietei auto

Autoritatile de la Moscova au anuntat un plan de 25 miliarde ruble 423 milioane dolari) prin care vor sa ajute piata auto aflata in cadere libera din cauza scaderii puterii de cumparare. Piata rusa a scazut cu 32% in primele doua luni ale anuiui si ar putea sa scada cu 50% daca nu va primi ajutor, spune ministrul rus al industriei, citat de AFP.

Statul Islamic a recrutat peste 400 de copii in ultimele trei luni, in Siria: Puii califatului, antrenati in poligoane militare

Reteaua terorista Stat Islamic a recrutat cel putin 400 de copii in Siria, in ultimele trei luni. Recrutarile au loc in apropierea scolilor, moscheilor si in alte zone publice din regiuni siriene aflate sub.

Banca Transilvania vrea sa-si majoreze capitalul social cu peste 417 milioane lei

Banca Transilvania TLV) convoaca, pe 29 aprilie, Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor AGEA), care va vota majorarea capitalului social cu aproape 417,38 milioane lei, printr-o emisiune de actiuni cu valoarea nominala unitara de 1 leu, potrivit unui raport trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )