Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cresterea vanzarilor de smartphone-uri va incetini de la 19% la 6%, pana in 2018

B1 B1,
Cresterea vanzarilor de smartphone-uri va incetini de la 19% la 6%, pana in 2018

Cresterea vanzarilor de aparate smartphone va incetini la 6,2% pana in 2018, de la 19% in acest an, potrivit companiei de cercetare a pietei IDC. Scaderea are loc in conditiile in care multi cumparatori. continuă pe B1

IDC: Ritmul vanzarilor de smartphone-uri va scadea de trei ori pana in 2018. Motivul?

Cresterea vanzarilor de aparate smartphone va incetini la 6,2% pana in 2018, de la 19% in acest an, in conditiile in care multi cumparatori din America de Nord si Europa au deja telefoane iPhone sau Galaxy S, potrivit companiei de cercetare a pietei.

VIDEO MWC 2014: Nokia a prezentat primele sale smartphone-uri cu sistem de operare Android

Nokia a prezentat luni in cadrul Congresului mondial de tehnologie mobila din Barcelona, primele sale smartphone-uri pe care ruleaza sistemul de operare Android, la preturi incepand de la 89 euro fara taxe si subventii), cu cateva saptamani inainte de asteptata finalizare a tranzactiei de 7 miliarde dolari prin care Microsoft va prelua divizia de terminale mobile a Nokia, scrie Wall Street Journal.

Vanzarile de smartphone isi vor incetini cresterea.

Cresterea vanzarilor de smartphone-uri va incetini la 6,2% pana in 2018, de la 19% in acest an, in conditiile in care multi cumparatori din America de Nord si Europa au deja telefoane iPhone sau Galaxy, potrivit companiei de cercetare a pietei IDC, citata de Mediafax, care preia Bloomberg. Producatorii de smartphone-uri vor livra in acest an 1,2 miliarde de aparate, dupa ce au depasit pragul de 1 miliard de unitati in 2013. Cu toate acestea, in 2014 cresterea vanzarilor va incetini puternic, .

Nokia X Surprize, surprize la primele smartphone-uri cu Android

Nokia a prezentat astazi la MWCprimele dispozitive ale sale ce ruleaza sistemul de operare de la Google, Android. Totusi, Android-ul instalat pe aceste terminale Nokia X nu este cel pe care il vedem in mod obisnuit pe dispozitivele celorlalti producatori, ci mai degraba o versiune combinata cu interfata de utilizare a dispozitivelor Asha sau cu a celor cu Windows Phone, poate chiar cu amandoua. Noile dispozitive ale finlandezilor poarta numele Nokia X, X+ si XL si sunt probabil cele mai [].

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )