Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cretu, comisar european: Dupa Brexit, bugetul UE va scadea cu 15%

Adevărul Adevărul,
Cretu, comisar european: Dupa Brexit, bugetul UE va scadea cu 15%

Bugetul anual al Uniunii Europene UE) va inregistra o scadere ingrijoratoare de 15% din 2020, in urma Brexit-ului, a declarat luni comisarul pentru Politica Regionala Corina Cretu, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Dupa Brexit, grupul bancar HSBC este gata sa mute 1.000 de joburi din Londra in Paris

Dupa Brexit, grupul bancar HSBC este gata sa mute 1. 000 de joburi din Londra in Paris .

Corina Cretu: Bugetul UE va scadea cu 15% dupa Brexit

In urma Brexit-ului, bugetul anual al Uniunii Europene va inregistra o scadere ingrijoratoare de 15% din 2020, a declarat luni comisarul pentru Politica Regionala Corina Cretu, potrivit Reuters.

Constructorii auto cer tarife zero in comertul cu masini dintre Marea Britanie si UE dupa Brexit

Constructorii auto au cerut mentinerea comertului fara taxe intre Marea Britanie si UE dupa Brexit si avertizeaza ca vanzarile si productia vor scadea pe a doua cea mai mare piata auto europeana dupa Germania, scrie europe. autonews. com.

Catalin Predoiu cere demisii dupa BREXIT: E nevoie de un presedinte al Comisiei Europene mai putin coleg cu Putin

Catalin Predoiu a scris, pe pagina lui de Facebook, ca presedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker ar trebui sa-si dea demisia dupa rezultatul referendumului din Marea Britanie. Brexit nu.

Ce contine de fapt Articolul 50. Toti oficialii britanici se feresc sa-l invoce dupa BREXIT

Tratatul de la Lisabona a dobandit caracter de lege abia in decembrie 2009, la opt ani dupa ce liderii europeni au demarat procesul prin care Uniunea Europeana devenea mai democratica, mai.

Alegeri legislative in Spania: Dupa Brexit, spaniolii voteaza daca vor avea sau nu un Breyxit

Spaniolii sunt chemati duminica la urne, imediat dupa Brexit-ul in Marea Britanie, pentru a decide daca dreapta va ramane la putere sau se va produce o schimbare, asa cum solicita partidul anti-austeritate Podemos, care se bucura o popularitate in crestere, relateaza Agerpres.

Dupa BREXIT, spaniolii voteaza daca vor avea sau nu un Breyxit

Spaniolii sunt chemati duminica la urne, imediat dupa Brexit-ul in Marea Britanie, pentru a decide daca dreapta va ramane la putere sau se va produce o schimbare, asa cum solicita partidul.

Lira continua sa scada dupa Brexit. Pana acum, in termeni de lira-dolar, vedem numai jumatate din declinul pe care este posibil sa il avem anul acesta

Lira continua sa se deprecieze dupa Brexit si afecteaza puternic pietele financiare. Impactul pe care l-a avut votul pentru Brexit s-a rasfrant din nou asupra lirei sterline care a adaugat inca o.

Franta, in sferturile Campionatului European dupa ce a trecut de Irlanda cu 2-1. EURO va fi mai sarac fara superbii fani ai verzilor (FOTO)

Franta s-a calificat in sferturile Campionatului European dupa ce a trecut de Irlanda cu scorul de 2-1. Desi francezii erau favoriti au suferit ceva pentru calificare, dupa ce irlandezii au deschis scorul.

Irlanda de Nord trimite Tara Galilor in sferturile Campionatului European dupa ce McAauley a intors mingea in proprie poarta (VIDEO)

Tara Galilor este cea de-a doua echipa calificata in sferturile Campionatului European dupa ce s-a impus la limita, scor 1-0, in fata Irlandei de Nord, in cel de-al doilea meci din optimile.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )