Libnet.ro
UNICEF

17:15

Crima cumplita, ascunsa de un incendiu. Concubina unui barbat din Targu-Jiu, principala suspecta

Antena3 Antena3,
Crima cumplita, ascunsa de un incendiu. Concubina unui barbat din Targu-Jiu, principala suspecta

Crima mascata printr-un incendiu la Targu-Jiu! Trupul unui barbat de 47 de ani a fost descoperit carbonizat intr-un apartament din centrul orasului, dar cu urme de agresiune in zona. continuă pe Antena3

Balconul unui barbat din Turnu Severin a luat foc din cauza unei butelii de voiaj

Duminica, de Boboteaza, intr-un bloc de pe strada Kogalniceanu din Drobeta Turnu Severin a avut loc o explozie la o butelie de voiaj.

VIDEO Gestul bizar al unui barbat, repetat timp de 3 ore, l-a adus in atentia politiei din California. Comportamentul lui, surprins de camere

Un barbat din California este cautat de politie dupa ce a intrat sambata noaptea in curtea casei unei familii si a lins soneria timp de trei ore.

Angajata unui cazinou din Timisoara, BATUTA CRUNT de un recidivist: IMAGINI SOCANTE (VIDEO)

Angajata unui cazinou din Timisoara a fost batuta crunt si amenintata de un tanar, care a obligat-o sa ii dea 2. 000 de lei. Agresorul, in varsta de 27 de ani, a intrat in local cu un cutit in mana, c.

Omul miracol: familia facea pregatiri de inmormantare pentru un barbat din SUA, dar el s-a trezit dupa ce a fost deconectat de la aparate

Familia unui barbat din statul american Nebraska facea deja pregatirile pentru inmormantarea lui Scott Marr in varsta de 61 de ani, dupa ce acesta suferise un accident vascular cerebral, iar medicii l-au deconectat de la aparatele care-l tineau in viata.

Gripa a facut o noua victima. Un barbat din Mures si-a pierdut viata. Victima nu era vaccinata antigripal

Gripa a facut o noua victima. Un barbat in varsta de 70 de ani din judetul Mures a murit, luni, din cauza gripei, fiind cel de-a cincilea deces din cauza acestui virus in acest sezon, anunta miercuri.

Clipe de cosmar pentru un barbat din Harghita. Omul era in padure cand un urs s-a napustit asupra sa. Ce a urmat

Clipe de cosmar pentru un barbat de 50 de ani care a fost atacat de un urs. Omul era in padurea din apropiere de Cristuru Secuiesc, Harghita, cand animalul s-a napustit asupra sa si l-a muscat de umar.

Ideea care i-a venit unui tanar din Sebes dupa ce a observat ce beau invitatii la nunta sa. Acum are o intreaga afacere si face bani frumosi

Un tanar din Sebes a dezvoltat o afacere dupa propria sa nunta, unde a observat ca invitatii au baut mult sirop de soc adus de el. Ideea afacerii mele, cu sirop de soc, s-a nascut dupa propria mea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )