Libnet.ro
UNICEF

18:31

Crima din Caracal: Ce mesaj a primit bunicul fetei disparute in aprilie

Adevărul Adevărul,
Crima din Caracal: Ce mesaj a primit bunicul fetei disparute in aprilie

Procurorii de la Crima Organizata pun cap la cap informatiile primite in ultimele trei luni de la disparitia Mihaelei, prima tanara despre care se banuieste ca ar fi fost victima criminalului in serie din Caracal. continuă pe Adevărul

Crima din Caracal: Ce mesaj a primit mama Alexandrei dupa disparitia fetei sale

Noi detalii in cazul oribilelor crime din Caracal. Dupa ce bunicul Mihaelei, fata disparuta in luna aprilie, a primit un telefon in care i se spunea ca nepoata sa a plecat din tara si nu vrea sa se mai intoarca, si mama Alexandrei, tanara care a cerut disperata ajutor la 112, face noi dezvaluiri.

Crima din Caracal. Scene de groaza in casa unde au fost gasite ramasitele fetelor. Lasa-ma ca ma omori!

Noi detalii despre crima din Caracal din ancheta disparitiei celor doua minore din Olt. Surse din investigatie sustin ca una dintre victime, Alexandra Macesanu, a apucat sa sune la 112. De ce nu s-a putut interveni de urgenta pentru ca viata sa-i fi putut fi salvata si ce a reusit sa transmita politistilor? Update: Mama .

Protest in Bucuresti dupa crima din Caracal: Pentru Alexandra. impotriva unui stat nepasator!

Un protest este organizat sambata in Bucuresti, de la ora 19:00, pentru a atrage atentia asupra interventiei esuate a autoritatilor in cazul adolescentei ucise cu brutalitate in Caracal. Evenimentul e denumitPentru Alexandra. impotriva unui stat nepasator!. Update: Cateva mii de manifestanti au ajuns in fata Ministerului de Interne si striga Jos Guvernul hotilor!, Nu scapati!, .

Procurorul sef al Parchetului Tribunalului Olt, detalii socante despre crima din Caracal: Undeva in jurul orei 1.30 noaptea s-a putut stabili de unde s-a facut apelul la 112

Procurorul sef al Parchetului Tribunalului Olt, Anca Anunta, a vorbit la Antena 3 despre cum a decurs desfasurarea procedurii judiciare in cazul crimei din Caracal. Cazul se afla sub coordonarea unui.

Viorica Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa crima din Caracal

Premierul Viorica Dancila a cerut, intr-o interventie la Antena 3, demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, precum si a sefului Politiei judetene Olt si a prefectului de Olt, dupa neregulile constatate in cazul crimei din Caracal.

Premierul Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa crima din Caracal

Viorica Dancila a cerut demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa neregulile constatate in cazul crimei din Caracal. E o tragedie cumplita care pe mine m-a marcat profund. E imperativ sa se fa.

Suspectul de crima din Caracal a fost retinut. Noi dezvaluiri socante in cazul care a socat Romania

DIICOT Craiova a preluat de la Parchetului de pe langa Tribunalul Olt ancheta in dosarul disparitiei fetei de 15 ani din Dobrosloveni, judetul Olt, pentru a-l reuni cu un dosar privind disparitia unei alte.

Suspectul de crima din Caracal a fost retinut. Noi dezvaluiri in cazul care a socat Romania

DIICOT Craiova a preluat de la Parchetului de pe langa Tribunalul Olt ancheta in dosarul disparitiei fetei de 15 ani din Dobrosloveni, judetul Olt, pentru a-l reuni cu un dosar privind disparitia unei alte.

STS, reactie dupa crima din Caracal: Am inregistrat trei apeluri de urgenta si au fost localizate pe cat a fost posibil

Purtatorul de cuvant al Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre modul in care s-a actionat dupa apelurile la 112 primit de la adolescenta care a fost.

Solistul formatiei Trooper, infuriat de crima din Caracal: Un copil a cerut ajutorul statului si a primit umilinta si moarte. Vreau sa vad pedepse reale!

Alin Dinca, liderul formatiei Trooper si realizator de emisiuni la postul radio Rock FM,a postat un mesaj dur la adresa autoritatilor, pe pagina personala de Facebook, cu privire la crima din Caracal care a ingrozit Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )