Libnet.ro
UNICEF

16:30

Crin Antonescu: Afirmatiile lui Stroe, exemplu de comunicare catastrofala

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu: Afirmatiile lui Stroe, exemplu de comunicare catastrofala

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat miercuri ca afirmatiile ministrului Radu Stroe despre accidentul aviatic din urma cu doua zile a fost un exemplu de comunicare, specificand faptul ca va propune conducerii masuri politice radicale. continuă pe Adevărul

Antonescu: Afirmatiile lui Stroe, exemplu de comunicare catastrofala. Voi propune masuri radicale

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, miercuri, ca afirmatiile lui Radu Stroe despre accidentul aviatic sunt un exemplu de comunicare catastrofala, mentionand ca va propune conducerii PNL masuri politice.

Antonescu: Afirmatiile lui Stroe, exemplu de comunicare catastrofala; voi propune masuri ...

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, miercuri, ca afirmatiile lui Radu Stroe despre accidentul aviatic sunt un exemplu de comunicare catastrofala, mentionand ca va propune conducerii PNL masuri politice radicale, informeaza Mediafax.

Crin Antonescu: Afirmatiile lui Radu Stroe, exemplu de comunicare catastrofala. Voi propune masuri politice radicale

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, miercuri, ca afirmatiile lui Radu Stroe despre accidentul aviatic sunt un exemplu de comunicare catastrofala, mentionand ca va propune conducerii PNL masuri politice radicale, el mentionand si ca Ramona Manescu nu a comunicat deloc in aceasta perioada, transmite Mediafax.

Antonescu, despre reactia lui Stroe la accidentul din Apuseni: Un exemplu de comunicare catastrofala, voi propune masuri radicale

Seful liberalCrinAntonescu a catalogat, miercuri, afirmatiile ministrului RaduStroe despre accidentul aviatic din Apuseni drept un exemplu de comunicare catastrofala. Acesta a explicat ca va.

Crin Antonescu, despre mentinerea in functie a lui Radu Stroe: A fost decizia primului ministru

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a spus miercuri ca in discutiile de la Guvern nu s-a pus problema schimbarii din functie a ministrului Radu Stroe. Am sustinut deciziile politice ale primului ministru. Nu.

Crin Antonescu se afla la Guvern. Surse din PNL spun ca se discuta remanierea lui Radu Stroe

Liderul liberal Crin Antonescu se afla miercuri dimineata la Guvern pentru o intalnire de urgenta, informeaza B1 TV. Surse din PNL au declarat ca se va discuta o posibila remaniere a minsitrului de interne Radu Stroe, liberalii fiind deranjati de declaratiile nepotrivite ale minsitrului privind accidentul aviatic din muntii Apuseni. UPDATE 1: Mai multi lideri PSD sustin si ei remanierea lui Radu Stroe si a secretarului de stat Constantin Chper din Ministerul de Interne, sustin surse din partid. De asemenea, nemultumiri sint si la adresa ministrului Apararii, Mircea Dusa PSD) pentru ca nu ar fi furnizat informatii corecte si rapide premierului Ponta.

Crin Antonescu: Sustin deciziile premierului. Nu s-a propus demisia lui Radu Stroe

Liderul liberal Crin Antonescu, care a participat la sedinta de miercuri dimineata de la Guvern pe tema raportului preliminar intocmit in urma accidentului aviatic din Apuseni, a declarat ca in aceasta sedinta prim-ministrul nu a propus demisia ministrului de Interne Radu Stroe, asa cum s-a vehiculat in presa, si ca sustine deciziile lui Victor Ponta.

Crin Antonescu, la sedinta de Guvern. Surse: Stroe ar putea fi demis.

UPDATE: Ministrul de Interne Radu Stroe, seful STS Cluj si seful Romatsa ar putea sa fie demisi, in urma sedintei de Guvern de miercuri, sustin surse citate de Digi 24. --- Liderul PNL, Crin Antonescu, si mai multi ministri liberali au venit la Palatul Victoria pentru o discutie cu premierul Victor Ponta vizavi de accidentul aviatic din Muntii Apuseni, relateaza Mediafax. La discutie este prezent si vicepremierul Gabriel Oprea, care trebuie sa redacteze un raport pe tema reactiei .

Crin Antonescu crede ca sunt sanse ca referendumul pentru Constitutie sa fie validat in urma unei singure zile de vot

Exista sanse ca referendumului pentru modificarea Constitutiei sa fie validat inclusiv in situatia unei singure zile de vot, a declarat, miercuri, presedintele PNL Crin Antonescu. Sanse sunt. sanse sunt si i.

Crin Antonescu, la sedinta de Guvern.

La aceasta ora se desfasoara sedinta saptamanala de Guvern, la care va participa si seful Senatului, Crin Antonescu. Gabriel Oprea trebuie sa ii prezinte, astazi, un raport premierului Victor Ponta despre accidentul petrecut luni in Muntii Apuseni, soldat cu doua victime. Stire in curs de actualizare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )