Libnet.ro
UNICEF

20:15

Crin Antonescu: Alegerile europarlamentare, o radiografie a starii partidelor din Romania

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu: Alegerile europarlamentare, o radiografie a starii partidelor din Romania

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a explicat marti seara, in cadrul unei emisiuni de televiziune, ultimele evenimente petrecute in spatiul politic din Romania, aducand precizari despre alegerile din 2014, relatiile din cadrul USL, precum si despre proiectele politice din acest an. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu: Alegerile prezidentiale, organizate cu 45 de zile inaintea expirarii mandatului actualului presedinte

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni, dupa sedinta USL, ca alegerile prezidentiale vor fi organizate cu 45 de zile inaintea expirarii mandatului actualului presedinte, adica 21 decembrie. De.

Ponta: Candidatul la prezidentiale al USL este Crin Antonescu. Alegerile, organizate pe 2 sau 9 noiembrie

Premierul Victor Ponta a confirmat, luni, la finalul sedintei UniuniiSocial Liberale, ca presedintele PNL CrinAntonescu va reprezenta Uniunea la alegerile prezidentiale. Precizam foarte clar ca,.

Antonescu: Alegerile prezidentiale, pe 2 sau 9 noiembrie. ...

Ponta spune ca se va candida pe liste separate la Europarlamentare, deoarece nu ne batem pe electorat Noi nu avem adversari politici, doar nu o sa ne batem cu gruparea consilierilor prezidentiali sau cu PDL, noi avem un singur dusman, absenteismul. Crin Antonescu: USL are intre componentele sale un partid de stanga si unul de dreapta. O campanie sustinuta, intensa, a incercat in continuare sa spuna ca PNL nu mai eeste un partid de dreapta. Candidam separata dar avem aranjamente .

MRU: Crin Antonescu este candidatul stangii la alegerile prezidentiale

Presedintele Forta Civica, Mihai-Razvan Ungureanu, a declarat marti ca liberalul Crin Antonescu este candidatul stangii la alegerile prezidentiale de anul acesta. Am vazut ca exista un fel de curte, cam cum.

Crin Antonescu: Organizarea referendumului pentru Constitutie, odata cu europarlamentarele

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, luni, dupa sedinta USL, ca s-a decis in cadrul Uniunii ca organizarea referendumului pentru revizuirea Constitutiei sa aiba loc la aceeasi data cu alegerile.

Ponta: candidatul USL la prezidentiale este Crin Antonescu.

Precizam foarte clar ca, in baza deciziilor luate azi, candidatul la prezidentiale este domnul Antonescu, candidatul la functia de prim-ministru nu-l mai anuntam, locul este ocupat de reprezentantul PSD, a anuntat, luni, premierul Victor Ponta, dupa dupa sedinta USL. Citeste si: Antonescu: Alegerile prezidentiale, pe 2 sau 9 noiembrie. Ponta: Candidatul USL la prezidentiale este Antonescu. Aliantele cu PDL, interzise Ponta a explicat ca USL va avea, prin liderii parlamentari, o intalnire in .

Tout va tres bien, Madame la Marquise: Crin Antonescu despre starea Romaniei

Candidat prezidential, sef de partid, presedinte al Senatului Romaniei, Crin Antonescu ne anunta ca presedintele Traian Basescu nu a spus adevarul despre mesajul emisarei Statelor Unite, doamna Victoria Nuland. In viziunea sa, Occidentul nu e catusi de putin alarmat de degringolada uselista si, de fapt, lucrurile merg bine in Romania, ca nici vorba ca tara sa se afle pe marginea prapastiei. Este aiuritor modul in care dl Antonescu ne poate lua drept idioti. Sa nu uitam, vorbim despre personajul care s-a aflat in fruntea tentativei de lovitura de stat din iulie 2012, tantosul presedinte interimar din acea luna a rusinii nationale.

Crin Antonescu: Vor fi maximum 100 de senatori

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, la un post de televiziune, ca numarul senatorilor va fi de maximum 100, acestia urmand sa fie reprezentanti ai regiunilor, insa decizia legata de numarul.

Crin Antonescu: E rolul presedintelui sa se bata pentru institutiile de drept, dar nu poate denigra statul numai pentru a lovi intr-un guvern/ 300 de deputati mi se pare o cifra rezonabila. Vor fi sub 100 de senatori

Crin Antonescu a reluat la Realitatea TV atacul la adresa presedintelui Basescu pe care-l acuza de lipsa de responsabilitate atunci cand a afirmat ca statul de drept din Romania este in pericol sustinand ca este vorba despre sacrificarea imaginii tarii doar pentru a lovi intr-o alianta de guvernare. Antonescu a explicat si cum a ajuns la numarul de 300 de deputati in noua Constitutie: Pentru ca ni se pare o cifra rezonabila. Numarul senatorilor este legat direct de regionalizare si nu stim numarul exact, dar el va fi sub 100, a continuat copresedintele USL. emisiune in desfasurare.

VIDEO Bogdan Oprea, purtatorul de cuvant al presedintelui: Crin Antonescu ne explica ce a discutat cu cineva intr-o intalnire care nu a avut loc

Jignirile aduse presedintelui Traian Basescu de liderii USL nu tin loc de argumente, iar Crin Antonescu a explicat marti ce a discutat cu cineva intr-o intalnire care nu a avut loc, afirma purtatorul de cuvant al sefului statului, Bogdan Oprea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )