Libnet.ro
UNICEF

05:45

MRU: Crin Antonescu este candidatul stangii la alegerile prezidentiale

B1 B1,
MRU: Crin Antonescu este candidatul stangii la alegerile prezidentiale

Presedintele Forta Civica, Mihai-Razvan Ungureanu, a declarat marti ca liberalul Crin Antonescu este candidatul stangii la alegerile prezidentiale de anul acesta. Am vazut ca exista un fel de curte, cam cum. continuă pe B1

Ponta: Crin Antonescu este candidatul oficial al USL la alegerile prezidentiale

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa sedinta liderilor USL, ca presedintele PNL, Crin Antonescu, este candidatul oficial al USL la alegerile prezidentiale.

Ponta: Antonescu este candidatul USL la Presedintie

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, astazi, dupa sedinta conducerii USL, intr-o conferinta de presa sustinuta alaturi de presedintele PNL, ca potrivit hotararilor Congreselor celor doua formatiuni, Crin Antonescu este candidatul Uniunii la prezidentialele din 2014, conform surselor de presa.

Ponta: Antonescu este candidatul USL la Presedintie

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, luni, dupa sedinta conducerii USL, ca, potrivit hotararilor Congreselor celor doua formatiuni, Crin Antonescu este candidatul Uniunii la prezidentialele din 2014. La.

Ponta: Antonescu este candidatul USL la Presedintie. Aliantele cu PDL sunt interzise

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, luni, dupa sedinta conducerii USL, ca, potrivit hotararilor Congreselor celor doua formatiuni, Crin Antonescu este candidatul Uniunii la prezidentialele din 2014. in ceea.

Ponta: candidatul USL la prezidentiale este Crin Antonescu.

Precizam foarte clar ca, in baza deciziilor luate azi, candidatul la prezidentiale este domnul Antonescu, candidatul la functia de prim-ministru nu-l mai anuntam, locul este ocupat de reprezentantul PSD, a anuntat, luni, premierul Victor Ponta, dupa dupa sedinta USL. Citeste si: Antonescu: Alegerile prezidentiale, pe 2 sau 9 noiembrie. Ponta: Candidatul USL la prezidentiale este Antonescu. Aliantele cu PDL, interzise Ponta a explicat ca USL va avea, prin liderii parlamentari, o intalnire in .

Ponta: Candidatul la prezidentiale al USL este Crin Antonescu. Alegerile, organizate pe 2 sau 9 noiembrie

Premierul Victor Ponta a confirmat, luni, la finalul sedintei UniuniiSocial Liberale, ca presedintele PNL CrinAntonescu va reprezenta Uniunea la alegerile prezidentiale. Precizam foarte clar ca,.

Ponta: Candidatul la prezidentiale al USL este Crin Antonescu

Premierul Victor Ponta a confirmat, luni, la finalul sedintei UniuniiSocial Liberale, ca presedintele PNL CrinAntonescu va reprezenta Uniunea la alegerile prezidentiale. Precizam foarte clar ca,.

Antonescu: Alegerile prezidentiale, pe 2 sau 9 noiembrie. ...

Ponta spune ca se va candida pe liste separate la Europarlamentare, deoarece nu ne batem pe electorat Noi nu avem adversari politici, doar nu o sa ne batem cu gruparea consilierilor prezidentiali sau cu PDL, noi avem un singur dusman, absenteismul. Crin Antonescu: USL are intre componentele sale un partid de stanga si unul de dreapta. O campanie sustinuta, intensa, a incercat in continuare sa spuna ca PNL nu mai eeste un partid de dreapta. Candidam separata dar avem aranjamente .

Crin Antonescu: Alegerile prezidentiale, organizate cu 45 de zile inaintea expirarii mandatului actualului presedinte

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni, dupa sedinta USL, ca alegerile prezidentiale vor fi organizate cu 45 de zile inaintea expirarii mandatului actualului presedinte, adica 21 decembrie. De.

Victor Ponta reconfirma condidatura lui Crin Antonescu la prezidentiale. Cand au stabilit data alegerilor

Liderii USL au anuntat, intr-o conferinta de presa, ca alegerile prezidentiale vor avea loc pe 2 sau 9 noiembrie, pentru ca noul presedinte sa ocupe imediat functia dupa mandatul presedintelui Traian Basescu, care expira pe 21 decembrie 2014, transmite.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )