Libnet.ro
UNICEF

08:00

Crin Antonescu: Organizarea referendumului pentru Constitutie, odata cu europarlamentarele

Antena3 Antena3,
Crin Antonescu: Organizarea referendumului pentru Constitutie, odata cu europarlamentarele

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, luni, dupa sedinta USL, ca s-a decis in cadrul Uniunii ca organizarea referendumului pentru revizuirea Constitutiei sa aiba loc la aceeasi data cu alegerile. continuă pe Antena3

Ungureanu: Organizarea referendumului in acelasi timp cu europarlamentarele confirma disperarea USL

Presedintele PartiduluiForta Civica, Mihai-Razvan Ungureanu, a declarat, luni, ca, prin organizarea referendumului pentru Constitutie odata cu alegerile europarlamentare, USL demonstreaza doar disperare.

Crin Antonescu: USL se va rupe odata si odata, dar nu foarte curand

USL se va rupe odata si odata, dar nu foarte curand, a spus presedintele PNL, Crin Antonescu, duminica seara. Odata si odata, USL isi va incheia existenta, dar ii garantez lui Ciuvica ca asta nu o sa.

LIVE TEXT Concluziile primei sedinte USL din 2014. Antonescu: Organizam referendumul pentru Constitutie odata cu europarlamentarele de la sfarsitul lui mai/ Ponta: Prezidentialele, pe 2 sau 9 noiembrie

Liderii USL sustin o conferinta de presa dupa prima sedinta din 2014 a aliantei. Desi la finalul anului trecut, in contextul tensiunilor din alianta, presedintele PNL Crin Antonescu afirma ca nu va mai aparea in conferinte de presa alaturi de presedintele PSD Victor Ponta, exceptie facand situatiile exceptionale, la conferinta de luni liderii principalelor partide din USL s-au afisat impreuna.

Concluziile primei sedinte USL din 2014. Antonescu: Organizam referendumul pentru Constitutie odata cu europarlamentarele de la sfarsitul lui mai/ Ponta: Prezidentialele, pe 2 sau 9 noiembrie

Liderii USL sustin o conferinta de presa dupa prima sedinta din 2014 a aliantei. Desi la finalul anului trecut, in contextul tensiunilor din alianta, presedintele PNL Crin Antonescu afirma ca nu va mai aparea in conferinte de presa alaturi de presedintele PSD Victor Ponta, exceptie facand situatiile deosebit de importante, la conferinta de luni liderii principalelor partide din USL s-au afisat impreuna.

Mihai-Razvan Ungureanu: USL nu are un candidat viabil la prezidentiale. Organizarea referendumului odata cu europarlamentarele confirma disperarea USL

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai-Razvan Ungureanu, considera ca organizarea referendumului in acelasi timp cu alegerile europarlamentare confirma disperarea USL odata cu apropierea alegerilor prezidentiale, tema europeana fiind ingropata si subordonata bataliilor politice interne.

USL: alegerile europarlamentare, simultan cu referendumul pentru Constitutie

USL a hotarat, astazi, organizarea simultana a alegerilor europarlamentare si a referendumului pentru modificarea Constitutiei, transmit surse din presa.

Presedintele Basescu, premierul Ponta si Crin Antonescu transmit condoleante odata cu disparitia lui Ariel Sharon

Presedintele Traian Basescu, premierul Victor Ponta si presedintele Senatului, Crin Antonescu, si-au exprimat regretul profund odata cu moartea fostului premier israelian. Liderii politici au transmis mesaje de.

Crin Antonescu: Vor fi maximum 300 de deputati. Revenim la Camera la votul pe liste

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca in sedinta USL s-a decis modificarea Legii electorale, numarul maxim de parlamentari din Camera Deputatilor urmand sa fie de 300. De asemenea, potrivit.

Crin Antonescu: Se modifica legea electorala. Camera Deputatilor, maxim 300 de locuri, cu vot pe liste

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat luni ca USL a convenit asupra modificarii legii electorale, astfel incat Camera Deputatilor va avea 300 de membri, care vor fi alesi prin vot proportional direct.

VIDEO Crin Antonescu: Se modifica legea electorala. Camera Deputatilor, maxim 300 de locuri, cu vot pe liste

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat luni ca USL a convenit asupra modificarii legii electorale, astfel incat Camera Deputatilor va avea 300 de membri, care vor fi alesi prin vot proportional direct.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )