Libnet.ro
UNICEF

18:15

Crin Antonescu la Antena 3: Modificarea Constitutiei nu e nicidecum sperietoarea pe care o arunca ei, ca vrem anihilarea justitiei. / Traian Basescu va respecta votul romanilor de la parlamentare, pentru ca nu poate risca o noua suspendare

Hotnews Hotnews,
Crin Antonescu la Antena 3: Modificarea Constitutiei nu e nicidecum sperietoarea pe care o arunca ei, ca vrem anihilarea justitiei. / Traian Basescu va respecta votul romanilor de la parlamentare, pentru ca nu poate risca o noua suspendare

Modificarea Constitutiei nu e nicidecum sperietoarea pe care o arunca ei adversarii politici din opozitie - n. red. ) ca vrem anihilarea justitiei. Presedintia, procurorii nu sunt stat in stat, a declarat duminica seara, la Antena 3, liderul liberal Crin Antonescu. El a adaugat ca Traian Basescu va respecta votul romanilor de la parlamentare, pentru ca nu poate risca o noua suspendare. continuă pe Hotnews

VIDEO Crin Antonescu a atipit in timpul unui discurs al lui Victor Ponta, la Iasi

Liderul PNL Crin Antonescu a fost surprins de camerele de filmat in timp ce a atipit, sambata, chiar in momentele in care premierul Victor Ponta rostea un discurs. Ponta, Antonescu si Daniel Constantin s-au deplasat la Iasi pentru a inaugura un tronson al soselei de centura, iar Crin Antonescu a atipit in timpul unui discurs electoral al lui Victor Ponta.

isi va duce Basescu mandatul pana la sfarsit? Vezi care sunt scenariile lui Crin Antonescu.

Liderul liberal, Crin Antonescu, a afirmat duminica, ca in varianta optimista presedintele Traian Basescu il va desemna premier pe Victor Ponta daca USL obtine majoritatea absoluta la alegerile parlamentare, pentru a nu risca o noua suspendare, potrivit realitatea. net. Nu stiu despre Traian Basescu daca va incalca rezultatul alegerilor. ) Eu as formula, ca sa dau varianta optimista, ca Basescu va respecta voturile romanilor la parlamentare, pentru ca nu poate risca o noua suspendare si .

Crin Antonescu: Basescu va respecta voturile romanilor la parlamentare pentru ca nu risca o noua suspendare

Radu Tudor l-a avut ca invitat in emisiunea Punctul de intalnire pe liderul PNL, Crin Antonescu, care i-a explicat lui Traian Basescu diferenta dintre sluga si om politic de stat, in comportamentul fata de.

Crin Antonescu: Ii voi propune pe Relu Fenechiu si Varujan Vosganian in viitorul Guvern Ponta

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca ii va propune pe Relu Fenechiu si Varujan Vosganian ca ministri in viitorul Cabinet Ponta, in cazul in care Uniunea se va afla la guvernare dupa alegerile din 9 decembrie, informeaza Mediafax.

Crin Antonescu: Tariceanu este manipulat pe tema pozitiei USL fata de UE

Atac dur al presedintelui PNL Crin Antonescu la adresa fostului premier Calin Popescu Tariceanu. Antonescu considera ca Tariceanu este manipulat pe tema pozitiei USL fata de Uniunea Europeana. Crin Antonescu nu.

Crin Antonescu: imi dau demisia din fruntea PNL daca USL obtine la alegeri sub 50%. Ar insemna un esec

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, ca in situatia in care USL va obtine la parlamentare un scor sub 50%, acest lucru ar insemna un esec, iar in acest caz isi va da demisia din fruntea.

Crin Antonescu: Daca Tariceanu primeste mandatul de premier, va fi exclus, iar Basescu suspendat

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a reactionat joi seara la declaratiile fostului premier Calin Popescu Tariceanu, care a spus ca USL este doar o alianta electorala si ca PNL si PSD vor merge, la un moment.

Crin Antonescu: Daca Tariceanu accepta o propunere de premier, va fi exclus, iar Basescu suspendat/ Daca obtinem mai putin de 50% din mandate inseamna esecul proiectului USL

Presedintele Senatului Crin Antonescu invitat la Realitatea TV a discutat despre situatia politica a tarii si despre relatiile Romaniei cu UE: Situatia e complicata, evolutia lucrurilor arata ca e un impas. I-am dat cumva un mandat dlui Ponta, si simbolic dlui Basescu, in parlamentul Romaniei. Mandatul nu e de a bate cu pumnul in masa, Romania nu e in masura sa bata cu pumnul in masa, mandatul e sa incerce sa apere cat mai mult interesele Romaniei. Pe plan intern Crin Antonescu a declarat ca daca USL obtine mai putin de 50% din mandate inseamna esecul proiectului USL. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT principalele declaratii.

Crin Antonescu: Nu sar in capul lui Basescu daca nu obtinem cat vrem la UE. ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, ca nu se va numara printre cei care sa sara in capul presedintelui Traian Basescu daca Romania nu obtine ce si-a propus in ceea ce priveste fondurile europene pentru 2014 - 2020, afirmand ca tara noastra nu poate sa bata cu pumnul in masa, potrivit Mediafax. Antonescu a sustinut, la Realitatea TV, ca vrea sa aiba garantia ca Traian Basescu s-a batut pentru interesele Romaniei in mod inteligent, si nu pentru cele ale PPE. Citeste .

Crin Antonescu a atipit in timpul unui discurs electoral al colegului sau, Victor Ponta (VIDEO)

Discursul de la Iasi al premierului Victor Ponta nu a fost destul de mobilizator pentru seful PNL, Crin Antonescu. Acesta a atipit, pret de cateva clipe, in timp ce primul-ministru vorbea liderilor de la Iasi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )