Libnet.ro
UNICEF

20:30

Crin Antonescu a atipit in timpul unui discurs electoral al colegului sau, Victor Ponta (VIDEO)

B1 B1,
Crin Antonescu a atipit in timpul unui discurs electoral al colegului sau, Victor Ponta (VIDEO)

Discursul de la Iasi al premierului Victor Ponta nu a fost destul de mobilizator pentru seful PNL, Crin Antonescu. Acesta a atipit, pret de cateva clipe, in timp ce primul-ministru vorbea liderilor de la Iasi. continuă pe B1

VIDEO Crin Antonescu a atipit in timpul unui discurs al lui Victor Ponta, la Iasi

Liderul PNL Crin Antonescu a fost surprins de camerele de filmat in timp ce a atipit, sambata, chiar in momentele in care premierul Victor Ponta rostea un discurs. Ponta, Antonescu si Daniel Constantin s-au deplasat la Iasi pentru a inaugura un tronson al soselei de centura, iar Crin Antonescu a atipit in timpul unui discurs electoral al lui Victor Ponta.

Crin Antonescu: Tariceanu este manipulat pe tema pozitiei USL fata de UE

Atac dur al presedintelui PNL Crin Antonescu la adresa fostului premier Calin Popescu Tariceanu. Antonescu considera ca Tariceanu este manipulat pe tema pozitiei USL fata de Uniunea Europeana. Crin Antonescu nu.

Crin Antonescu: Daca Tariceanu accepta o propunere de premier, va fi exclus, iar Basescu suspendat/ Daca obtinem mai putin de 50% din mandate inseamna esecul proiectului USL

Presedintele Senatului Crin Antonescu invitat la Realitatea TV a discutat despre situatia politica a tarii si despre relatiile Romaniei cu UE: Situatia e complicata, evolutia lucrurilor arata ca e un impas. I-am dat cumva un mandat dlui Ponta, si simbolic dlui Basescu, in parlamentul Romaniei. Mandatul nu e de a bate cu pumnul in masa, Romania nu e in masura sa bata cu pumnul in masa, mandatul e sa incerce sa apere cat mai mult interesele Romaniei. Pe plan intern Crin Antonescu a declarat ca daca USL obtine mai putin de 50% din mandate inseamna esecul proiectului USL. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT principalele declaratii.

SONDAJ PREZIDENTIALE: Crin Antonescu, lider DETASAT. Cine il urmeaza.

Un sondaj Avangarde, comandat de NewsIn si prezentat in exclusivitate la Realitatea TV, il plaseaza pe liberalul Crin Antonescu pe primul loc in optiunile de vot pentru prezidentiale, cu 37%. Liderul PNL este urmat de Dan Diaconescu. Mihai Razvan Ungureanu ar obtine doar 5%, potrivit realitatea. net. La intrebarea deschisa pe cine ati vota pentru functia de presedinte, daca duminica viitoare ar fi alegeri, 37% l-au indicat pe Crin Antonescu, 16% pe Dan Diaconescu, 14% pe Victor Ponta, 9% pe .

Crin Antonescu: USL nu s-a infiintat doar ca sa castige niste alegeri, vom ramane impreuna pana cand Romania va fi fara Basescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a explicat, vineri seara, aflat la Botosani, ca Uniunea Social Democrata nu a fost creata doar pentru a se castiga niste alegeri. Acesta a declarat ca PSD si PNL vor.

Crin Antonescu: Ii voi propune pe Relu Fenechiu si Varujan Vosganian in viitorul Guvern Ponta

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca ii va propune pe Relu Fenechiu si Varujan Vosganian ca ministri in viitorul Cabinet Ponta, in cazul in care Uniunea se va afla la guvernare dupa alegerile din 9 decembrie, informeaza Mediafax.

Crin Antonescu: ii voi propune pe Relu Fenechiu si Varujan Vosganian pentru noul Guvern

Liberalii Relu Fenechiu si Varujan Vosganian vor face parte din viitorul Cabinet Ponta. Anuntul a fost facut, nu de actualul prim-ministru, ci de viitorul posibil presedinte al Romaniei Crin Antonescu.

Crin Antonescu: imi dau demisia din fruntea PNL daca USL obtine la alegeri sub 50%. Ar insemna un esec

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, ca in situatia in care USL va obtine la parlamentare un scor sub 50%, acest lucru ar insemna un esec, iar in acest caz isi va da demisia din fruntea.

Crin Antonescu: Daca Tariceanu primeste mandatul de premier, va fi exclus, iar Basescu suspendat

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a reactionat joi seara la declaratiile fostului premier Calin Popescu Tariceanu, care a spus ca USL este doar o alianta electorala si ca PNL si PSD vor merge, la un moment.

LIVE TEXT Crin Antonescu: Daca Tariceanu accepta o propunere de premier, va fi exclus, iar Basescu suspendat/ Daca obtinem mai putin de 50% din mandate inseamna esecul proiectului USL

Presedintele Senatului Crin Antonescu invitat la Realitatea TV discuta despre situatia politica a tarii si despre relatiile Romaniei cu UE: Situatia e complicata, evolutia lucrurilor arata ca e un impas. I-am dat cumva un mandat dlui Ponta, si simbolic dlui Basescu, in parlamentul Romaniei. Mandatul nu e de a bate cu pumnul in masa, Romania nu e in masura sa bata cu pumnul in masa, mandatul e sa incerce sa apere cat mai mult interesele Romaniei. HotNews. ro transmite LIVE TEXT principalele declaratii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )