Libnet.ro
UNICEF

10:00

Crin Antonescu cere demisia ministrului Barbu, dupa afirmatiile legate de banii alocati bolnavilor de HIV/SIDA

B1 B1,
Crin Antonescu cere demisia ministrului Barbu, dupa afirmatiile legate de banii alocati bolnavilor de HIV/SIDA

Crin Antonescu cere demisia ministrului Culturii, Daniel Barbu, dupa afirmatiile facute legate de banii alocati bolnavilor de HIV/SIDA. Nu am apucat din cauza agendei sa discut cu domnul ministru Barbu acest. continuă pe B1

Crin Antonescu cere demisia ministrului Culturii, Daniel Barbu.

Crin Antonescu cere demisia minustrului Culturii, Daniel Barbu, pentru declaratiile facute cu privire la fondurile pentru SIDA, in urma cu trei zile. Citeste si: UPDATE. CNCD il va ancheta pe Barbu pentru declaratia privind bolnavii de HIV Nu am apucat din cauza agendei sa discut cu domnul ministru Barbu acest lucru, dar punctul meu de vedere este ca asa ceva, ca asemenea declaratii ca sunt de natura sa genereze demisia ministrului, demisia dintr-o functie de ministru nu este o dezonoare, a .

Antonescu cere demisia ministrului Barbu: Declaratiile, de natura sa genereze demisia

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri, la Parlament, ca afirmatiile recente ale ministrului Culturii, Daniel Barbu, referitoare la bugetul acordat Programului de Control HIV/SIDA, sunt de natura sa genereze demisia din functia de ministru.

Crin Antonescu, despre afirmatiile ministrului Culturii, Daniel Barbu: Asemenea declaratii sunt de natura sa genereze demisia

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca declaratiile ministrului Culturii, Daniel Barbu, pe tema banilor alocati combaterii si prevenirii virusului HIV sunt de natura sa genereze demisia unui ministru, indiferent de meritele acestuia, scrie Agerpres.

Ministrul Barbu, dupa afirmatiile privind banii pentru HIV/SIDA: A fost o comparatie nefericita

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, regreta afirmatiile privind banii pentru programul national de tratare si prevenire HIV/SIDA. Am spus doar ca Programul de prevenire si tratament HIV/SIDA are o suma care e.

Crin Antonescu: S-a creat o isterie antiparlamentara si antidemocratica. Afirmatiile sefului ANI sunt iresponsabile

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, spune ca dupa introducerea deputatilor a unor amendamente la Codul Penla, prin care parlamentarii sa fie scosi din categoria functionarilor publici, s-a creat o isterie.

Victor Ponta si Crin Antonescu s-au intalnit de urgenta la Parlament

Premierul Victor Ponta si presedintele Senatului, Crin Antonescu, s-au intalnit, luni seara, in Parlament, relateaza B1 TV. intalnirea in secret a celor doi a avut loc imediat dupa ce premierul Ponta a.

Crin Antonescu: E absurd sa trimiti in penal, pe conflict de interese, pe cel care si-a angajat nevasta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, la postul public de radio, ca modificarea Codului penal trebuia realizata deschis si asumata public, inclusiv de ministrul Justitiei, el sustinand totodata ca este absurd sa trimiti in penal pe cineva pentru ca la cabinetul parlamentar si-a angajat nevasta, scrie Mediafax.

Crin Antonescu, despre criticile aduse modificarilor la Codul Penal: Isterie anti-parlamentara si anti-democratica. S-ar putea ca unele chestiuni sa nu fie in regula, avem timp sa le reparam, daca e cazul

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, califica drept isterie anti-parlamentara si anti-democratica acuzatiile la adresa modificarilor aduse marti Codului Penal de catre deputati, dar precizeaza ca s-ar putea ca unele chestiuni sa nu fie in regula si, in acest caz, avem timp sa le reparam, daca e cazul.

Crin Antonescu, declaratii de presa, de la ora 12.00

Presedintele Senatului si copresedintele USL, Crin Antonescu, sustine astazi o conferinta de presa, incepand cu ora 12.

Crin Antonescu: Cerem vot deschis la Legea amnistierii, altfel PNL paraseste sala

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, marti, la Parlament, ca grupul parlamentar PNLeste impotriva legii amnistierii si opteaza pentru un vot deschis. in cazul in care majoritatea va.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )