Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crin Antonescu confirma inchiderea disputelor cu Ponta pe tema Rosia Montana: Au fost niste lucruri care pana la urma au trebuit sa fie reglate, din pacate, public

Hotnews Hotnews,
 Crin Antonescu confirma inchiderea disputelor cu Ponta pe tema Rosia Montana: Au fost niste lucruri care pana la urma au trebuit sa fie reglate, din pacate, public

Crin Antonescu a confirmat miercuri inchiderea disputelor cu premierul Victor Ponta pe tema proiectului exploatarii miniere de la Rosia Montana, exprimandu-si totodata regretul ca acest lucru s-a facut in public. continuă pe Hotnews

Crin Antonescu: Am incheiat conflictul cu Victor Ponta

Crin Antonescu a confirmat inchiderea disputelor cu premierul Victor Ponta pe tema proiectului exploatarii miniere de la Rosia Montana, exprimandu-si regretul ca acest lucru s-a facut in public, potrivit Hotnews.

Crin Antonescu a confirmat impacarea cu Victor Ponta.

Crin Antonescu a confirmat, miercuri, ca disputa cu premierul Victor Ponta pe tema proiectului exploatarii miniere de la Rosia Montana s-a inchieiat, transmite hotnews. ro. Et voila! - cum ar spune aici francofonii din Elvetia. Da, sigur ca da. Au fost niste lucruri care pana la urma au trebuit sa fie reglate, din pacate, public. Eu cred si am spus si in momentele mai incordate ca avem niste angajamente atat de serioase, nu atat intre noi, cat in fata cetatenilor, incat nu ne putem juca cu ele, .

Crin Antonescu: Victor Ponta nu poate trimite comisia parlamentara la Rosia Montana, eventual poate trimite o delegatie guvernamentala

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a precizat luni ca premierul Victor Ponta nu poate trimite nicio comisie parlamentara la Rosia Montana, asa cum a promis duminica, aratand ca acesta poate eventual sa trimita o delegatie guvernamentala pentru a discuta cu partizanii proiectului de acolo.

Victor Ponta, despre disputele recente cu Crin Antonescu: Ne-am impacat

Premierul Victor Ponta a sustinut marti ca s-a impacat cu presedintele PNL, Crin Antonescu, dupa schimburile acide de replici din ultimele zile generate de proiectul privind exploatarea miniera de la Rosia Montana.

Crin Antonescu: De ce Ponta, care este pentru proiect, nu voteaza altfel decat mine? Nu suntem gemeni

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, sustine ca exista responsabilitate comuna la asumarea unui proiect de lege, dar in acelasi timp a ridicat un semn de intrebare cu privire la pozitia premierului Victor Ponta, care in opinia sa este de acord cu proiectul Rosia Montana, insa nu doreste sa si-l asume.

Crin Antonescu: Daca merg acum la Rosia Montana, s-ar putea ca minerii sa reia protestele

Presedintele Senatului si liderul PNL Crin Antonescu a declarat luni ca momentan nu are de gand sa se deplaseze la Rosia Montana, motivand ca este posibil ca minerii sa reia protestele si nu asta e scopul.

Cum vrea PSD sa scape de Crin Antonescu.

Scandalul Rosia Montana accelereaza planurile PSD de a-i retrage sprijinul lui Crin Antonescu pentru alegerile prezidentiale. Miza PSD este controlul resurselor in urmatorii ani de zile. Strategia PSD are o explicatie simpla: presedintele Romaniei are sanse foarte mari sa isi pastreze atributiile actuale, in conditiile in care procesul de modificare a Constitutiei este suspendat. In cazul in care Constitutia nu va fi modificata, viitorul presedinte va putea fi jucator, dupa modelul lui .

Ponta: Nu-l sustinem cu forta pe Crin Antonescu la Presedintie.

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat ca afimatia liderului PNL Crin Antonescu privind faptul ca nu are nevoie de sprijinul PSD pentru alegerile prezidentiale nu este cea mai desteapta strategie, iar PSD nu il va sustine cu forta daca acesta va lua o decizie in acest sens, relateaza Mediafax. Intrebat daca prin declaratiile critice al adresa premierului si PSD, Crin Antonescu se pregateste de campanie, Victor Ponta a subliniat ca o astfel de strategie nu e foarte .

VIDEO Victor Ponta despre Crin Antonescu: Nu ne-am dorit sa fie papusa PSD. Eu cred ca USL-ul trebuie sa continue sa guverneze pana in 2016

Victor Ponta a comentat, marti, declaratiile lui Crin Antonescu privind eventuala sa candidatura la prezidentiale, dupa ce liderul PNL a afirmat ca nu vrea sa fie papusa PSD pe care social-democratii o pun sau nu la presedintie dupa bunul plac. Nici nu ne-am dorit sa fie papusa PSD. E un lucru pe care il intrebati pe domnia sa. Eu cred ca USL trebuie sa continue sa guverneze pana in 2016 , sustine Victor Ponta.

Ponta face lumina in disputele cu Crin Antonescu: Ne-am impacat!

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat ca a discutat marti cu seful PNL, Crin Antonescu, si ca s-a impacat cu acesta, iar orice disputa de acum incolo va fi intr-un cadru privat. Ne-am.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )