Libnet.ro
UNICEF

11:30

Crin Antonescu: Am incheiat conflictul cu Victor Ponta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Crin Antonescu: Am incheiat conflictul cu Victor Ponta

Crin Antonescu a confirmat inchiderea disputelor cu premierul Victor Ponta pe tema proiectului exploatarii miniere de la Rosia Montana, exprimandu-si regretul ca acest lucru s-a facut in public, potrivit Hotnews. continuă pe Ziarul Bursa

Antonescu: Nu am discutat cu premierul Victor Ponta despre candidatul la prezidentiale

Crin Antonescu si premierul Victor Ponta nu au atins subiectul candidatului USL la alegerile prezidentiale, in discutiile pe care cei doi le-au purtat marti. Nu am discutat pe acest subiect astazi, am discutat do.

Crin Antonescu confirma inchiderea disputelor cu Ponta pe tema Rosia Montana: Au fost niste lucruri care pana la urma au trebuit sa fie reglate, din pacate, public

Crin Antonescu a confirmat miercuri inchiderea disputelor cu premierul Victor Ponta pe tema proiectului exploatarii miniere de la Rosia Montana, exprimandu-si totodata regretul ca acest lucru s-a facut in public.

Crin Antonescu a confirmat impacarea cu Victor Ponta.

Crin Antonescu a confirmat, miercuri, ca disputa cu premierul Victor Ponta pe tema proiectului exploatarii miniere de la Rosia Montana s-a inchieiat, transmite hotnews. ro. Et voila! - cum ar spune aici francofonii din Elvetia. Da, sigur ca da. Au fost niste lucruri care pana la urma au trebuit sa fie reglate, din pacate, public. Eu cred si am spus si in momentele mai incordate ca avem niste angajamente atat de serioase, nu atat intre noi, cat in fata cetatenilor, incat nu ne putem juca cu ele, .

Liderii PSD, in sedinta cu Victor Ponta la Guvern. Valeriu Zgonea: Trebuie sa ai sustinerea acelor sute de mii de furnici PSD care isi doresc cu ardoare sa aiba un candidat al lor la presedintie. Declaratiile lui Antonescu nu fac decat sa irite baza part

Liderii grupurilor parlamentare ale PSD au fost chemati marti, de catre Victor Ponta la Guvern, potrivit surselor Hotnews. ro. La sedinta de la Palatul Victoria participa si Valeriu Zgonea, Ilie Sarbu si Liviu Dragnea. Intalnirea are loc in contextul in care liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu s-au atacat dur luni seara. Victor Ponta i-a transmis lui Antonescu canu e deloc sigur ca liderii PSD il vor sustine in alegerile prezidentiale. La randul sau, liderul PNL l-a contrat dur pe Ponta pe marginea candidatului USL la presedintie, afirmand ca PSD nu are guvernul de acasa si il da si liberalilor din cand in cand, precizand ca refuza postura de papusa pe care social-democratii o pun sau nu la presedintie dupa bunul plac. Valeriu Zgonea a sustinut insa, la terminarea sedintei, care a durat 45 de minute, ca nu exista nicio problema in interiorul USL. Ora 12:10: Sedinta liderilor PSD s-a incheiat.

VIDEO Victor Ponta despre Crin Antonescu: Nu ne-am dorit sa fie papusa PSD. Eu cred ca USL-ul trebuie sa continue sa guverneze pana in 2016

Victor Ponta a comentat, marti, declaratiile lui Crin Antonescu privind eventuala sa candidatura la prezidentiale, dupa ce liderul PNL a afirmat ca nu vrea sa fie papusa PSD pe care social-democratii o pun sau nu la presedintie dupa bunul plac. Nici nu ne-am dorit sa fie papusa PSD. E un lucru pe care il intrebati pe domnia sa. Eu cred ca USL trebuie sa continue sa guverneze pana in 2016 , sustine Victor Ponta.

Radu Tudor: Comportamentul lui Victor Ponta fata de Crin Antonescu nu a fost cel mai fericit

Radu Tudor a comentat in direct la Antena 3 relatia tensionata dintre Crin Antonescu si Victor Ponta. in primul rand, trebuie sa gaseasca masa la care sa se aseze. E o mare problema. Vad ca fiecare are.

Ponta: Nu-l sustinem cu forta pe Crin Antonescu la Presedintie.

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat ca afimatia liderului PNL Crin Antonescu privind faptul ca nu are nevoie de sprijinul PSD pentru alegerile prezidentiale nu este cea mai desteapta strategie, iar PSD nu il va sustine cu forta daca acesta va lua o decizie in acest sens, relateaza Mediafax. Intrebat daca prin declaratiile critice al adresa premierului si PSD, Crin Antonescu se pregateste de campanie, Victor Ponta a subliniat ca o astfel de strategie nu e foarte .

Victor Ponta, despre disputele recente cu Crin Antonescu: Ne-am impacat

Premierul Victor Ponta a sustinut marti ca s-a impacat cu presedintele PNL, Crin Antonescu, dupa schimburile acide de replici din ultimele zile generate de proiectul privind exploatarea miniera de la Rosia Montana.

Sondaj Avangarde: Crin Antonescu, castigator la prezidentiale intr-o cursa cu Victor Ponta

Potrivit celui mai recent sondaj realizat de Avangarde, daca duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale, Crin Antonescu ar ocupa primul loc, cu 26%, urmat de Victor Ponta, cu 24%.

Victor Ponta a anuntat iMPACAREA cu Crin Antonescu.

Liderul PSD, Victor Ponta a anuntat ca a discutat in cursul zilei de marti cu presedintele PNL, Crin Antonescu, si ca s-a impacat cu acesta, iar pe viitor orice disputa va fi pastrata in sedintele interne.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )