Libnet.ro
UNICEF

16:00

VIDEO Crin Antonescu: Daca devin presedinte, nu i-as schimba pe Kovesi si Nitu. Nu spun asta in legatura cu Maior si cu Melescanu, in primul rand nu stim daca vor ei sa ramana

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Crin Antonescu: Daca devin presedinte, nu i-as schimba pe Kovesi si Nitu. Nu spun asta in legatura cu Maior si cu Melescanu, in primul rand nu stim daca vor ei sa ramana

Presedintele PNL Crin Antonescu a reiterat luni, in emisiunea Evenimentul Zilei, de pe B1 TV, ca in cazul in care castiga alegerile prezidentiala, nu intentioneaza sa ii schimbe pe Tieriu Nitu si pe Laura Codruta Kovesi din functiile de procuror general, respectiv procuror sef al DNA, preferand continuitatea. Intrebat daca vor ramane si directorii SRI si SIE, liderul liberal a aratat ca nu a spus acest lucru referitor la George Maior si, respectiv, Teodor Melescanu, si ca, in primul rand, nu stim daca vor ei sa ramana. continuă pe Hotnews

Crin Antonescu: Daca voi ajunge presedinte, nu voi schimba procurorii

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri seara, in emisiunea X-Press, de pe B1 TV, ca nu ar schimba procurorii sefi, respectiv Tiberiu Nitu si Laura Codruta Kovesi, daca ar fi ales presedinte,.

Crin Antonescu: Daca Ponta ar fi supus unei probe cu detectorul de minciuni s-ar dezmembra aparatul

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, intrebat cum comenteaza o afirmatie a lui Victor Ponta potrivit careia fusese de acord cu cedarea unor actiuni de la Portul Constanta la municipalitate, ca daca.

VIDEO Crin Antonescu, la Slatina: Exclud refacerea USL dupa alegerile europarlamentare

Aflat la Slatina intr-un turneu electoral in vederea alegerilor europarlamentare de duminica 25 mai, Crin Antonescu, liderul Partidului National Liberal, a declarat ca exclude orice discutii ultzerioare scrutinului mentionat ce ar putea viza refacerea USL. Antonescu s-a aflat la Slatina unde a participat la lansarea candidatilor PNL la europarlamentarele de duminica.

Crin Antonescu: Imi dau demisia din functia de presedinte al PNL daca partidul ia sub 20% la europarlamentare / Nu mai exista USL si indiferent de rezultatul de pe 25 mai PNL va avea drumul propriu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat la B1TV ca in cazul in care va ajunge presedintele tarii nu va schimba procurorii sefi ai Romaniei, dorind sa asigure astfel continuitatea: Nu i-as schimba. Chiar daca am avut rezerve la numirea lor, cu privire la modul in care s-a negociat, nu cred ca o schimbare ar rezolva ceva, continuitatea trebuie sa prevaleze. As incerca sa merg pe formule care sa fie generate de insusi corpul magistratilor, sa las propunerea la latitudinea CSM-ului in mare parte. Hotnews. ro a transmis LIVE TEXT cu principalele declaratii ale presedintelui PNL.

Crin Antonescu: Imi dau demisia din functia de presedinte al PNL daca partidul ia sub 20% la europarlamentare / Niciodata Presedintia Romaniei nu a fost o obsesie sau o tinta absoluta pentru mine

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat la B1TV ca in cazul in care va ajunge presedintele tarii nu va schimba procurorii sefi ai Romaniei, dorind sa asigure astfel continuitatea: Nu i-as schimba. Chiar daca am avut rezerve la numirea lor, cu privire la modul in care s-a negociat, nu cred ca o schimbare ar rezolva ceva, continuitatea trebuie sa prevaleze. As incerca sa merg pe formule care sa fie generate de insusi corpul magistratilor, sa las propunerea la latitudinea CSM-ului in mare parte. Hotnews. ro a transmis LIVE TEXT principalele declaratii ale presedintelui PNL.

Crin Antonescu: imi dau demisia din functia de presedinte al PNL daca obtinem sub 20% la europarlamentare

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri seara, in emisiunea X-Press, de pe B1 TV, ca isi va da demisia din functia de presedinte al PNL daca partidul nu va obtine peste 20% din voturi la.

Antonescu: Daca voi ajunge presedinte, nu voi schimba procurorii

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri seara, la B1 TV, ca nu ar schimba procurorii sefi, respectiv pe Tiberiu Nitu si Laura Codruta Kovesi, daca ar fi ales presedinte.

Antonescu ar pastra-o pe Kovesi, daca ajunge presedinte

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a spus ca nu ar schimba procurorii-sefi, daca el ar ajunge presedintele Romaniei. Cu cat mai multa putere pentru servicii, cu atat ele o sa fie mai puternice, dar.

Crin Antonescu: Ponta nu poate evita la infinit dezbaterea motiunii de cenzura (VIDEO)

Liderul PNL Crin Antonescu a cerut, luni, ca motiunea de cenzura depusa impreuna cu PDL, PMP si PPDD sa fie citita in cursul zilei in plenul reunit al Parlamentului sau cel tarziu marti dimineata,.

Crin Antonescu: La prezidentiale, PNL va obtine 20% prin vot direct, nu prin redistribuire (VIDEO)

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni dimineata, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei de pe B1 TV, ca candidatul Partidului National Liberal la prezidentiale va obtine 20%in urma.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2462 seconds )