Libnet.ro
UNICEF

15:15

Crin Antonescu: Imi dau demisia din functia de presedinte al PNL daca partidul ia sub 20% la europarlamentare / Niciodata Presedintia Romaniei nu a fost o obsesie sau o tinta absoluta pentru mine

Hotnews Hotnews,
 Crin Antonescu: Imi dau demisia din functia de presedinte al PNL daca partidul ia sub 20% la europarlamentare / Niciodata Presedintia Romaniei nu a fost o obsesie sau o tinta absoluta pentru mine

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat la B1TV ca in cazul in care va ajunge presedintele tarii nu va schimba procurorii sefi ai Romaniei, dorind sa asigure astfel continuitatea: Nu i-as schimba. Chiar daca am avut rezerve la numirea lor, cu privire la modul in care s-a negociat, nu cred ca o schimbare ar rezolva ceva, continuitatea trebuie sa prevaleze. As incerca sa merg pe formule care sa fie generate de insusi corpul magistratilor, sa las propunerea la latitudinea CSM-ului in mare parte. Hotnews. ro a transmis LIVE TEXT principalele declaratii ale presedintelui PNL. continuă pe Hotnews

Crin Antonescu: imi dau demisia din functia de presedinte al PNL daca obtinem sub 20% la europarlamentare

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri seara, in emisiunea X-Press, de pe B1 TV, ca isi va da demisia din functia de presedinte al PNL daca partidul nu va obtine peste 20% din voturi la.

Crin Antonescu: Imi dau demisia din functia de presedinte al PNL daca partidul ia sub 20% la europarlamentare / Nu mai exista USL si indiferent de rezultatul de pe 25 mai PNL va avea drumul propriu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat la B1TV ca in cazul in care va ajunge presedintele tarii nu va schimba procurorii sefi ai Romaniei, dorind sa asigure astfel continuitatea: Nu i-as schimba. Chiar daca am avut rezerve la numirea lor, cu privire la modul in care s-a negociat, nu cred ca o schimbare ar rezolva ceva, continuitatea trebuie sa prevaleze. As incerca sa merg pe formule care sa fie generate de insusi corpul magistratilor, sa las propunerea la latitudinea CSM-ului in mare parte. Hotnews. ro a transmis LIVE TEXT cu principalele declaratii ale presedintelui PNL.

Antonescu, despre europarlamentare: imi dau demisia daca PNL obtine sub 20%

Liderul liberal Crin Antonescu a declarat vineri seara, la B1 TV, ca isi va da demisia din functia de presedinte al PNL, daca partidul nu va obtine peste 20% din voturi la alegerile europarlamentare din 25 mai.

Crin Antonescu: Eu si Iohannis ne dorim un guvern fara PSD. imi dau demisia daca PNL nu ia 20% la europarlamentare

Presedintele PNL, Crin Antonescu, este invitat in aceasta seara la postul B1 TV, de la ora 21. 30, unde va vorbi despre evolutia campaniei pentru europarlamentare, dar si despre tandemul pe care il formeaza cu prim-vicepresedintele liberal Klaus Iohannis, in perspectiva alegerilor prezidentiale din noiembrie.

Crin Antonescu: Daniel Constantin nu e major din punct de vedere politic. Sa speram ca Ponta e

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri seara, in emisiunea X-Press, de pe B1 TV, ca nu intelege cum se lupta PSD cu Traian Basescu si Elena Udrea, precizand ca tot ce vede sunt doar.

Klaus Iohannis: Ipotetic, daca Antonescu va renunta la presedintia PNL, voi prelua conducerea

Klaus Iohannis, vicepresedintele PNL, a declarat, marti, in cadrul emisiunii EvenimentulZilei, difuzata de B1 TV, ca in cazul in care CrinAntonescu isi va da demisia din functia de presedinte.

Klaus Iohannis: Ipotetic, daca Antonescu va renunta la presedintia PNL, voi prelua conducerea (VIDEO)

Klaus Iohannis, vicepresedintele PNL, a declarat, marti, in cadrul emisiunii EvenimentulZilei, difuzata de B1 TV, ca in cazul in care CrinAntonescu isi va da demisia din functia de presedinte.

Crin Antonescu: Daca voi ajunge presedinte, nu voi schimba procurorii

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri seara, in emisiunea X-Press, de pe B1 TV, ca nu ar schimba procurorii sefi, respectiv Tiberiu Nitu si Laura Codruta Kovesi, daca ar fi ales presedinte,.

Crin Antonescu: PNL va avea un drum pe care nu se va mai intalni cu Victor Ponta si Daniel Constantin

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri seara, in emisiunea X-Press, de pe B1 TV, ca PNL a iesit de la guvernare pentru ca nu a acceptat falsificarea unui proiect, precizand ca PNL va avea un.

Crin Antonescu baga PNL in sedinta. Ce il nemultumeste pe seful liberalilor

Crin Antonescu baga partidul in sedinta dupa vizita sa in SUA. Biroul permanent al PNL se va reuni azi la ora 15. Se pare ca seful liberalilor este nemultumit ca PNL nu sta prea bine in sondaje.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )