Libnet.ro
UNICEF

17:45

Crin Antonescu, declaratii dure despre Ponta: A avut incredere mai mult in sistem decat in voturile date impotriva sistemului si atunci proiectul USL a esuat

B1 B1,
Crin Antonescu, declaratii dure despre Ponta: A avut incredere mai mult in sistem decat in voturile date impotriva sistemului si atunci proiectul USL a esuat

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a facut dezvaluri dure despre fostul premier Victor Ponta pe care il considera vinovat, chiar daca nu pronunta, pentru esecul proiectului Uniunii Social-Liberale U. continuă pe B1

Crin Antonescu, reactie dupa ce numele sau a fost vehiculat pentru sefia liberalilor: PNL nu poate fi dat, nici mie, nici lui Tariceanu (VIDEO)

Crin Antonescu, prima reactie despre criza din PNL. Fostul presedinte liberal a declarat in exclusivitate pentru B1TV ca nu a discutat cu nimeni despre reintoarcerea la varful partidului. Reactia lu.

Crin Antonescu: Guvernul va fi condus din Kiseleff

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a declarat miercuri seara, la Realitatea TV, ca noul guvern va fi condus din Kiseleff - sediul central al PSD, in conditiile in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vrut sa dea, prin nominalizarea lui Sevil Shhaideh, o dovada de maxima forta in partid si in spatiul politic.

Crin Antonescu il ironizeaza pe Traian Basescu: Dupa ce ai fost presedintele tuturor romanilor, te bucuri ca ai luat cinci la suta din voturi la alegerile parlamentare

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, l-a ironizat, miercuri seara, pe fostul sef al statului, Traian Basescu, pe motiv ca partidul condus de acesta, PMP, a obtinut la limita numarul de voturi necesare pentru a intra in Parlament, iar Basescu s-a declarat multumit ca a devenit senator.

Crin Antonescu nu are de gand sa revina in politica

Crin Antonescu, fost sef al liberalilor, spune ca nu are de gand sa revina in politica, chiar daca fostul lider al liberalilor, Alina Gorghiu, considera ca locul lui este la conducerea PNL.

Alina Gorghiu iL VREA iNAPOI pe Crin Antonescu: SUNT ULTIMELE DECLARATII PE CARE LE DAU (VIDEO)

Alina Gorghiu nu va mai face declaratii publice, informeaza B1 TV. Dupa sedinta de marti de la Senat, fostul lider al liberalilor a anuntat ca va face pasul inapoi si de la interviuri, nu numai din.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )