Libnet.ro
UNICEF

20:46

Crin Antonescu: Europarlamentarele sunt proba eliminatorie pentru Presedintie si Guvernul din toamna

B1 B1,
Crin Antonescu: Europarlamentarele sunt proba eliminatorie pentru Presedintie si Guvernul din toamna

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, la Ploiesti, ca alegerile europarlamentare sunt proba eliminatorie atat pentru Presedintia Romaniei, cat si pentru Guvernul din toamna. El a spus. continuă pe B1

Antonescu: Ponta nu mai poate folosi formula USL fara PNL. ...

Crin Antonescu a declarat, joi seara la Ploiesti ca el nu crede ca PNL se va scinda. Totodata, Antonescu a mai spus ca alegerile europarlamentare sunt proba eliminatorie atat pentru Presedintia Romaniei, cat si pentru Guvernul din toamna, mentionand ca batalia in alegeri va fi atat cu partidele lui Traian Basescu, cat si cu PSD Victor Ponta nu mai poate folosi formula USL fara PNL. Subiectul plecarilor din PNL este jenant. Ceea ce a fost o criza artificiala tinde sa se transforme .

Antonescu: Daca Tariceanu face cerere de reprimire in PNL, eu sunt pentru. ...

Crin Antonescu a declarat, joi seara la Ploiesti ca el nu crede ca PNL se va scinda. Totodata, Antonescu a mai spus ca alegerile europarlamentare sunt proba eliminatorie atat pentru Presedintia Romaniei, cat si pentru Guvernul din toamna, mentionand ca batalia in alegeri va fi atat cu partidele lui Traian Basescu, cat si cu PSD. Mai mult, Antonescu a mai spus ca el il reprimeste pe Tariceanu in PNL, daca acesta va solicita acest lucru. Citeste si: Antonescu: Daca Ponta crede ca e bine in .

Crin Antonescu, despre noul partid al lui Tariceanu: Pentru PNL e un deja vu

Demersul fostului premier, Calin Popescu Tariceanu, de a infiinta o noua formatiune politica liberala reprezinta pentru PNL un deja vu, in mod similar cu demersul lui Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, a afirmat, miercuri seara, presedintele PNL, Crin Antonescu, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV.

Crin Antonescu si Romeo Fantastick: multa multa katerinca pentru toti!

In noaptea ruperii oficiale a USL, cand pe TV curgea conferinta de presa a lui Crin Antonescu, citeam interviul lui Cristian Neagoe din Sapte seri, cu Romeo Fantastick, despre primul concert al manelistului, dupa 2 ani. Si nu va imaginati cat de mult seamana povestile.

Antonescu si Tariceanu, a doua batalie pentru presedintie

Anul acesta ar putea fi a doua oara cand Crin Antonescu si Calin Popescu-Tariceanu se bat pentru presedintie. Fostul premier Tariceanu spunea, zilele trecute, ca ar candida la presedintia Romaniei cu.

Crin Antonescu: PNL nu va obstructiona justitia in cazul Chitoiu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti seara, ca ii considera nevinovati pana la proba contrarie pe Daniel Chitoiu si Dan Radu Rusanu, vizati de procurorii DNA in dosarul Autoritatii de Supraveghere Financiara. Totodata, liderul PNL a mentionat ca parlamentarii liberali nu vor obstructiona justitia in acest caz.

Subiectiv. Omul din spatele schimbarii lui Crin Antonescu

Invitatii emisiunii Subiectiv au comentat schimbarea comportamentului politic al lui Crin Antonescu, dupa ce ar fi fost consiliat de catre Cozmin Gusa. Eu cred ca telespectatorii dumneavostra sunt destul de.

Antonescu, intelegere cu PDL? Sunt prea mici pentru noi

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat dupa anuntul iesirii PNL de la guvernare ca liberalii nu-si doresc niciun fel de intelegere cu PDL, aratand ca democrat-liberalii nici nu pot depune motiune de cenzura, intrucat nu au suficienti parlamentari.

Crin Antonescu: in Romania, nu toate partidele fac politica pentru ciolan. ...

Crin Antonescu, despre Stroe. Nu mi s-a notificat ca radu Stroe ar fi demisionat din partid. este singura persoana cunoscuta cu nume si prenume care s-a solidarizat cu Tariceanu. Am vorbit azi cu domul Tariceanu dar in conditii pe care nici nu as vrea sa le evoc. M-a sunat din biroul domnului Ponta Crin Antonescu: Basescu ar trebui sa inteleaga ca a veni si insulta mereu, pe criterii strict partizane a unor lideri politici doar pe motivul ca nu-ti plac, nu este un model de urmat si sper sa se .

Crin Antonescu: Decizia PNL este una ireversibila. ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu a sustinut, miercuri, declaratii de presa privind decizia PNL de a iesi de la Guvernare, dar si despre demisia lui Calin Popescu Tariceanu. Antonescu spune ca Tariceanu s-a pus intr-o situatie ridicola, urcand, prin spatele partidului, la usa lui Victor Ponta. mai mult, Antonescu a spus ca Tariceanu l-a sunat din biroul lui Victor Ponta. Crin Antonescu, despre Stroe. Nu mi s-a notificat ca radu Stroe ar fi demisionat din partid. este singura persoana cunoscuta .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )