Libnet.ro
UNICEF

18:01

Crin Antonescu despre legea amnistiei: Premierul a avut o idee stupida.

România Liberă România Liberă,
Crin Antonescu despre legea amnistiei: Premierul a avut o idee stupida.

Liderul liberal Crin Antonescu a facut acuzatii la adresa premierului Victor Ponta in cadrul sedintei Biroului Politic National PNL de vineri, afirmand ca, in privinta legii amnistiei, acesta a insistat pornind de la o idee stupida, asa cum a facut si in cazul Rosia Montana si a spus ca exista riscul ca marti PSD si Guvernul sa incerce sa treaca legea, potrivit Pesurse. ro, care publica o inregistrare audio completa cu Crin Antonescu din timpul sedintei. Conform acele stenograme, liderii USL . continuă pe România Liberă

Crin Antonescu despre legea amnistiei: Premierul a avut o idee stupida/ Exista riscul ca PSD si Guvernul sa incerce sa treaca legea amnistiei marti

Liderul liberal Crin Antonescu a facut acuzatii la adresa premierului Victor Ponta in cadrul sedintei Biroului Politic National PNL de vineri, afirmand ca, in privinta legii amnistiei, acesta a insistat pornind de la o idee stupida, asa cum a facut si in cazul Rosia Montana si a spus ca exista riscul ca marti PSD si Guvernul sa incerce sa treaca legea, potrivit Pesurse. ro, care publica o inregistrare audio completa cu Crin Antonescu din timpul sedintei. Referitor la modificarile aduse Codului Penal, Antonescu afirma ca liberalii trebuie sa ia o decizie foarte clara, intrucat acum atentia publica e maxima pentru initiativa PSD, pentru ca de acolo din PSD a venit a fost o prostie, o prostie maxima creata de PSD.

Crin Antonescu despre legea amnistiei: Premierul a avut o idee stupida

Presedintele PNL Crin Antonescu a facut acuzatii la adresa premierului Victor Ponta in cadrul sedintei Biroului Politic National PNL de vineri, afirmand ca, in privinta legii amnistiei, acesta a insistat pornind de la o idee stupida, asa cum a facut si in cazul Rosia Montana, informeaza sursele de presa.

Crin Antonescu, despre Legea amnistiei: PNL va vota impotriva. Daca nu e vot deschis, nu participam

CrinAntonescu a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca PNL va vota impotriva Legiiamnistiei. PNL si eu in calitate de lider, am avut si avem buna credinta in legatura cu.

Crin Antonescu despre modificarile din Codul penal: Am mai discutat cu anumiti juristi si mi-am dat seama ca modificarile acestea pot conduce la greseli

Presedintele PNL Crin Antonescu a explicat la Romania TV de ce si-a schimbat pozitia in scandalul Codului penal anuntand ca voteaza impotriva dupa ce initial se pronuntase pentru aceste modificari. Antonescu sustine ca a discutat cu juristii din partid si si-a dat seama ca anumite modificari pot duce la abuzuri. emisiunea este in desfasurare.

Crin Antonescu despre modificarile din Codul penal: Am mai discutat cu anumiti juristi si mi-am dat seama ca modificarile acestea pot conduce la greseli/ Noi suntem intr-un stat cat de cat de drept

Presedintele PNL Crin Antonescu a explicat la Romania TV de ce si-a schimbat pozitia in scandalul Codului penal anuntand ca voteaza impotriva dupa ce initial se pronuntase pentru aceste modificari. Antonescu sustine ca a discutat cu juristii din partid si si-a dat seama ca anumite modificari pot duce la abuzuri. Nu e vorba de nicio lovitura data statului de drept, sunt exagerari, Romania e cat de cat un stat de drept, a declarat copresedintelui USL. emisiunea este in desfasurare.

Ponta si Antonescu erau intelesi pe Legea amnistiei si pe Legea Minelor

Presedintele PNL CRin Antonescu si premierul Victor Ponta au discutat luni, cu o zi inainte de a fi votate in plen, despre Legea Minelor si Legea amnistiei, conform unei stenograme publicate de pesurse. ro.

Crin Antonescu a facut un pas inapoi in fata presiunii publice: Ii cere lui Valeriu Zgonea sa rediscute legea care da demnitarilor si primarilor super-imunitate si anunta ca PNL va vota impotriva legii cind va fi rediscutata in Parlament. Ambasadele stra

Crin Antonescu a facut joi un pas inapoi in fata presiunii publice fata de modificarile Codului Penal si i-a cerut sefului PSD al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, sa rediscute modificarile Codului Penal care dau demnitarilor si primarilor super-imunitate. Crin Antonescu a anuntat ca PNL va vota impotriva legii cind va fi retrimisa de presedintele Basescu in Parlament. Crin Antonescu a admis ca a fost prost informat miercuri, cind a aparat aceste modificari intr-o conferinta de presa. Liderul PNL a mai spus ca partidul se opune in continuare si legii amnistiei si gratierii. Crin Antonescu a mai spus ca ambasadele straime au avut dreptate sa aiba reactii dure la adresa modificarilor la Codul Penal, intepindu-i totusi pe ambasadori pentru ca nu au reactionat in cazul altor presupuse abuzuri. Liderul liberal a mai spus ca nu va ataca totusi legea la Curtea Constitutionala.

VIDEO Crin Antonescu a facut un pas inapoi in fata presiunii publice: Ii cere lui Valeriu Zgonea sa rediscute legea care da demnitarilor si primarilor super-imunitate si anunta ca PNL va vota impotriva legii cind va fi rediscutata in Parlament. Ambasadel

Crin Antonescu a facut joi un pas inapoi in fata presiunii publice fata de modificarile Codului Penal si i-a cerut sefului PSD al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, sa rediscute modificarile Codului Penal care dau demnitarilor si primarilor super-imunitate. Crin Antonescu a anuntat ca PNL va vota impotriva legii cind va fi retrimisa de presedintele Basescu in Parlament. Crin Antonescu a admis ca a fost prost informat miercuri, cind a aparat aceste modificari intr-o conferinta de presa. Liderul PNL a mai spus ca partidul se opune in continuare si legii amnistiei si gratierii. Crin Antonescu a mai spus ca ambasadele straine au avut dreptate sa aiba reactii dure la adresa modificarilor la Codul Penal, intepindu-i totusi pe ambasadori pentru ca nu au reactionat in cazul altor presupuse abuzuri. Liderul liberal a mai spus ca nu va ataca totusi legea la Curtea Constitutionala.

Crin Antonescu ii cere lui Valeriu Zgonea sa rediscute legea care da demnitarilor si primarilor super-imunitate si anunta ca PNL va vota impotriva legii cind va fi rediscutata in Parlament. Ambasadele straine au dreptate

Crin Antonescu i-a cerut sefului PSD al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, sa rediscute modificarile Codului Penal care dau demnitarilor si primarilor super-imunitate si anunta ca PNL va vota impotriva legii cind va fi retrimisa de presedintele Basescu in Parlament. Crin Antonescu a admis ca a fost prost informat miercuri, cind a aparat aceste modificari intr-o conferinta de presa. Liderul PNL a mai spus ca partidul se opune in continuare si legii amnistiei si gratierii. Crin Antonescu a mai spus ca ambasadele straime au avut dreptate sa aiba reactii dure la adresa modificarilor la Codul Penal, intepindu-i totusi pe ambasadori pentru ca nu au reactionat in cazul altor presupuse abuzuri. Nu stiu care e pozitia premierului Ponta fara de modificarile la Codul Penal, sper sa fie similara cu a mea, a mai spus Crin Antonescu. In curs de actualizare.

Basescu: Pot confirma ca Ponta si Antonescu s-au inteles ca Legea amnistiei si Codul penal sa treaca in timpul deplasarii la Johannesburg (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri dimineata, ca actiunile desfasurate de Parlament in martea neagra au fost premeditate de catre Victor Ponta si Crin Antonescu. Seful statului sustine.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2345 seconds )