Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crin Antonescu: Exclud categoric o candidatura independenta in alegerile prezidentiale

Hotnews Hotnews,
 Crin Antonescu: Exclud categoric o candidatura independenta in alegerile prezidentiale

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a exclus categoric, luni seara, la Realitatea TV, posibilitatea de a se inscrie ca independent in cursa pentru Cotroceni, adaugand ca respecta decizia partidului de a-l desemna pe Klaus Iohannis drept candidat al liberalilor. continuă pe Hotnews

Antonescu: Exclud categoric o candidatura independenta in alegerile prezidentiale

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a exclus categoric, luni seara, intr-o emisiune la Realitatea Tv posibilitatea de a se inscrie ca independent in cursa pentru Cotroceni.

PMP-istii bihoreni au decis pe Facebook sa o sustina pe Elena Udrea in cursa pentru alegerile prezidentiale

Elena Udrea este candidatul sustinut de membrii Partidului Miscarea Populara Bihor in cursa pentru alegerile prezidentiale din acest an. in urma votului organizat pe Facebook, peste 58 la suta din membrii Consiliului Executiv Judetean al PMP au optat pentru Udrea.

PMP-istii bihoreni au decis sa o sustina pe Elena Udrea in cursa pentru alegerile prezidentiale

Elena Udrea este candidatul sustinut de membrii Partidului Miscarea Populara Bihor in cursa pentru alegerile prezidentiale din acest an. in urma votului organizat pe Facebook, peste 58 la suta din membrii Consiliului Executiv Judetean au optat pentru Udrea.

Un ONG strange semnaturi pentru candidatura lui Teodor Melescanu la prezidentiale

ONG-ul Alternativa Nationala face un apel catre toate organizatiile neguvernamentale de a strange semnaturi pentru candidatura directorului SIE, Teodor Melescanu, la alegerile prezidentiale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )