Libnet.ro
UNICEF

08:15

Crin Antonescu, invitat de la ora 21.30 la postul B1 TV

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu, invitat de la ora 21.30 la postul B1 TV

Liderul PNL, Crin Antonescu, este invitat in aceasta seara la postul B1 TV, de la ora 21. 30, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, moderata de Robert Turcescu, unde va discuta despre alianta electorala cu PD-L, precum si despre demisia sa din functia de presedinte al liberalilor. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu: Pot fi candidat la presedintie. Pot si castiga. Candidatul unic al dreptei ar trebui desemnat pana la 15 iulie

Liderul PNL, Crin Antonescu, este invitat in aceasta seara la postul B1 TV, de la ora 21. 30, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, moderata de Robert Turcescu, unde va discuta despre alianta electorala cu PD-L, precum si despre demisia sa din functia de presedinte al liberalilor.

Crin Antonescu: Nu mai candidez la presedintia PNL

Presedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca nu mai candideaza la presedintia partidului. El a spus ca, daca intentia sa era sa ramana la sefia PNL, atunci nu se angaja la demisie .

Crin Antonescu, la B1 TV: Politica Antenei 3 este stabilita de consilierii lui Ponta cu Gadea/ Votul antisistem a luat aceasta forma benigna - Diaconu/ Pana in 15 iulie trebuie sa nominalizam candidatul la presedintie

Presedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, la emisiunea Sub semnul intrebarii, difuzata de B1 TV, ca pana in 15 iulie, desemnarea si nominalizarea candidatului la presedintie ar trebui facuta ca nu ar fi bine ca aceasta vara sa treaca cu un semn de intrebare asupra candidatului. Liderul liberal s-a declarat surprins de scorul mare obtinut la europrlamentare de Mircea Diaconu dar spune ca de candidatura acestuia s-a folosit PSD-ul si Dan Voiculescu. Eu cred ca ceea ce face Antena 3, pe linie politica, este stabilit direct de consilierii lui Ponta si de catre Gadea. Votul antisistem a luat aceasta forma benigna - Diaconu, a declarat Antonescu.

Crin Antonescu a demisionat putin din conducerea PNL

EFECT Presedintele PNL, Crin Antonescu, a demisionat ieri din fruntea partidului, dar ramane presedinte interimar pana la congres. Nu exclude sa candideze din nou.

Negocieri la sediul PNL. Crin Antonescu se intalneste cu Mihai Razvan Ungureanu si Vasile Blaga

Crin Antonescu a invitat liderii partidelor de dreapta la negocieri la sediul PNL pentru a forma o alianta anti-PSD.

Crin Antonescu: Scorul PNL la europarlamentare, sub asteptari. imi asum esecul

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca scorul partidului pe care il conduce la europarlamentare este sub asteptarile liberalilor. Liderul PNL a mai precizat ca el isi va tine promisiunea legata.

Cutremur in PNL dupa esecul electoral: Crin Antonescu, cu demisia pregatita. intreaga conducere ar putea demisiona

Liderul PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca rezultatul de la alegerile europarlamentare este un esec pe care si-l asuma ca presedinte al partidului si prin urmare isi va respecta promisiunea din timpul campaniei electorale de a demisiona din functie.

Liderul PNL Constanta: in cazul demisiei lui Antonescu, se va discuta si despre candidatura la Presedintie

Gheorghe Dragomir, liderul PNL Constanta, a declarat, luni, ca in situatia demisiei lui Crin Antonescu de la conducerea partidului se va discuta si candidatura sa la Presedintie, informeaza Mediafax. Nu ma.

Ce s-a discutat la intalnirea dintre Crin Antonescu si Mihai Razvan Ungureanu

O prima intalnire de tatonare intre liderul liberal Crin Antonescu si liderul Fortei Civice Mihai Razvan Ungureanu a avut loc, ieri, la sediul PNL.

Crin Antonescu: Imi voi depune demisia in fata colegilor / PNL nu revine alaturi de PSD / Europarlamentarii PNL vor trece la popularii europeni

Crin Antonescu a anuntat luni intr-o conferinta de presa ca isi va depune demisia de la sefia PNL intr-o sedinta a conducerii partidului in aceasta dupa-amiaza, dat fiind ca isi asuma esecul de a nu fi atins tinta de 20% la europarlamentarele de duminica. Antonescu a mai spus ca le va propune colegilor sai ca europarlamentarii PNL sa treaca in familia popularilor europeni PPE), pentru a evita un presedinte socialist al Comisiei Europene. Totodata, Crin Antonescu a anuntat ca nu se pune problema ca PNL sa revina in USL alaturi de PSD. Anunturile lui Crin Antonescu au fost dublate, la citeva minute, de anuntul lui Klaus Johannis ca demisioneaza si el din functia de prim-vicepresedinte al PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2549 seconds )