Libnet.ro
UNICEF

2 Mai.

Crin Antonescu, obsedat si in concediu de presedintele Traian Basescu (VIDEO)

B1 B1,
Crin Antonescu, obsedat si in concediu de presedintele Traian Basescu (VIDEO)

Hotarat lucru, desi a fost marti, 13, a fost o zi ideala pentru ras. Portia ne-a fost oferita de liderul liberalilor, Crin Antonescu care, din plin concediu, a dat o raita pe la sediul PNL pentru a se. continuă pe B1

Crin Antonescu, obsedat de presedintele Traian Basescu si in concediu (VIDEO)

Hotarat lucru, desi a fost marti, 13, a fost o zi ideala pentru ras. Portia ne-a fost oferita de liderul liberalilor, Crin Antonescu care, din plin concediu, a dat o raita pe la sediul PNL pentru a se.

Crin Antonescu il acuza pe Traian Basescu ca i-a sprijinit pe extremistii maghiari.

Domnul Vona Gabor reprezinta un partid extremist, izolat, dar care ne aduce aminte de trista perioada a anilor 40. A recedivat si a facut declaratii inacceptabile, a comentat Antonescu. Liderul PNL a sublinat insa ca declaratiile nu au apartinut unui oficial maghiar, asa cum s-a intamplat in anii precedenti cand presedintele Traian Basescu nu a reactionat. Si acum punand la punct si taxand declaratiile aberante, sa vedem cum s-a ajuns aici. In apropierea alegerilor din Ungaria si in .

Ce a facut presedintele Traian Basescu vineri noapte, pe litoral

Presedintele Traian Basescu a petrecut cateva ore, vineri seara, intr-un complex hotelier aflat intre Mamaia si Navodari, impreuna cu sotia sa, Maria, seful statului spunand ca s-a simtit bine acolo,.

Presedintele Traian Basescu participa la Universitatea de Vara de la Izvoru Muresului. Printre teme, Reunirea Basarabiei cu Romania

Presedintele Traian Basescu va participa, luni, la a XI-a editie a Universitatii de Vara de la Izvoru Muresului, judetul Harghita, care va avea ca tema principala Romania si romanii de la frontiera Uniunii.

Crin Antonescu: E ridicol ca Traian Basescu a lansat de la Joseni cruciada impotriva Budapestei (VIDEO)

CrinAntonescu a facut declaratii, marti, la sediul PartiduluiNational Liberal, referitoare la discursul presedintelui TraianBasescu dinHarghita, afirmand ca este ridicol ca seful statului.

Crin Antonescu: E ridicol ca Traian Basescu a lansat de la Joseni cruciada impotriva Budapestei

CrinAntonescu a facut declaratii, marti, la sediul PartiduluiNational Liberal, referitoare la discursul presedintelui TraianBasescu dinHarghita, afirmand ca este ridicol ca seful statului.

VIDEO Traian Basescu, declaratii dure la adresa politicienilor maghiari: Romania isi va asuma leadershipul punerii la punct a Ungariei, care a devenit focar de instabilitate in regiune / Liderii unguri au fost indecenti, foarte probabil ca anul viitor nu

Presedintele Traian Basescu a facut luni declaratii dure la adresa liderilor politici din Ungaria care in ultimele saptamini au facut declaratii belicoase la adresa Romaniei. Presedintele Basescu a anuntat ca Romania isi va asuma leadership-ul punerii la punct a Ungariei, care a devenit focar de instabilitate in regiune din punct de vedere al politicilor privind minoritatile. Basescu a mai anuntat ca foarte probabil liderii politici maghiari nu vor mai putea participa anul viitor in Romania la Universitatea de vara de la Tusnad pentru ca au fost indecenti. In ce priveste declaratiile lui Laszlo Tokes, care spusese ca Transilvania ar trebui sa devina protectorat maghiar, Basescu a spus ca nu-si merita calitatea de cetatean roman. Va trebui sa analizam daca un cetatean roman poate avea un astfel de comportament. Vezi in articol cele mai importante declaratii facute luni, 12 august, de presedintele Traian Basescu la Izvorul Muresului judetul Harghita), la Universitatea de Vara.

VIDEO Traian Basescu: Le spun cetatenilor Republicii Moldova: Cereti unirea si-o veti avea, dar cereti-o! Romania vrea unirea cu Moldova? Da, dar Republica Moldova nu vrea unirea

Presedintele Traian Basescu a afirmat luni, cu ocazia lucrarilor Universitatii de Vara de la Izvorul Muresului jud. Harghita), ca exista in populatia Republicii Moldova un filon sanatos care sprijina unirea Republicii Moldova cu Romania insa marea majoritate a populatiei nu doreste acum unirea cu Romania. Presedintele a reiterat mesajul transmis cetatenilor moldoveni in urma cu cateva saptamani, cu ocazia vizitei la Chisinau: Cereti unirea si-o veti avea, dar cereti-o!, aratand ca in Romania nu exista niciun partid romanesc care sa nu vrea unirea, dar in Republica Moldova cel mai mare partid, Partidul Comunist, este pentru integrarea Moldovei in Eurasia. Romania vrea unirea cu Moldova? Da, Romania o vrea, dar Republica Moldova nu vrea unirea, a mai declarat seful statului, adaugand ca solutia de moment este integrarea Republicii Moldova in UE.

VIDEO Traian Basescu a petrecut cateva ore intr-un complex hotelier pe litoral: Mi-a placut aglomeratia din Mamaia, dar nu mi-a placut mizeria

Presedintele Traian Basescu a petrecut cateva ore, vineri seara, intr-un complex hotelier aflat intre Mamaia si Navodari, impreuna cu sotia sa, Maria, seful statului spunand ca s-a simtit bine acolo, singura sa nemultumire fiind legata de Mamaia pentru ca nu ar fi suficient de curata, relateaza Mediafax.

Traian Basescu, declaratii dure la adresa politicienilor maghiari: Romania isi va asuma leadershipul punerii la punct a Ungariei, care a devenit focar de instabilitate in regiune / Liderii unguri au fost indecenti, foarte probabil ca anul viitor nu va ma

Presedintele Traian Basescu a facut luni declaratii dure la adresa liderilor politici din Ungaria care in ultimele saptamini au facut declaratii belicoase la adresa Romaniei. Presedintele Basescu a anuntat ca Romania isi va asuma leadership-ul punerii la punct a Ungariei, care a devenit focar de instabilitate in regiune din punct de vedere al politicilor privind minoritatile. Basescu a mai anuntat ca foarte probabil liderii politici maghiari nu vor mai putea participa anul viitor in Romania la Universitatea de vara de la Tusnad pentru ca au fost indecenti. In ce priveste declaratiile lui Laszlo Tokes, care spusese ca Transilvania ar trebui sa devina protectorat maghiar, Basescu a spus ca va trebui sa analizam daca un cetatean roman poate avea un astfel de comportament. Vezi in articol cele mai importante declaratii facute luni, 12 august, de presedintele Traian Basescu la Izvorul Muresului judetul Harghita), la Universitatea de Vara.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 2 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )