Libnet.ro
UNICEF

08:45

Crin Antonescu ii recomanda ministrului Muncii sa demisioneze din functie dupa scandalul legat de pensionarea sotului ei

B1 B1,
Crin Antonescu ii recomanda ministrului Muncii sa demisioneze din functie dupa scandalul legat de pensionarea sotului ei

Liderul liberal Crin Antonescu i-a recomandat Marianei Campeanu sa demisioneze din functia de ministru al Muncii ca urmare a scandalului privind pensionarea sotului acesteia, a anuntat purtatorul de cuvant al. continuă pe B1

Liberalii din tara il sustin pe Crin Antonescu, dar vor si la guvernare

Sefii de organizatii judetene sustin cu tarie ca liderul lor, Crin Antonescu, nu ar trebui schimbat din functie, in ciuda conflictelor pe care le poarta, pe de o parte, cu Victor Ponta si pe de alta parte cu cativa liberali din interiorul partidului grupati in jurul lui Calin Popescu Tariceanu. Totodata, liberalii sustin ramanerea la guvernare, insa o conditioneaza de respectarea protocolului USL de catre PSD.

S-a destramat USL? Crin Antonescu va candida la Presedintie din partea opozitiei

Presedintele PSD, Victor Ponta, le-a spus, joi, social-democratilor reuniti la hotelul Rin, ca liderul PNL Crin Antonescu si-a facut niste calcule si va candida la Presedintie din partea opozitiei, au declarat surse politice.

Crin Antonescu: Daca Victor Ponta vrea alt guvern, SA DEMISIONEZE mai intai

Presedintele PNL, Crin Antonescu, spune ca daca Victor Ponta vrea sa faca un alt guvern, acesta trebuie mai intai sa-si dea demisia din fruntea guvernului USL.

Crin Antonescu: Daca Victor Ponta vrea alt guvern, sa demisioneze mai intai

Presedintele PNL, Crin Antonescu, spune ca daca Victor Ponta vrea sa faca un alt guvern, acesta trebuie mai intai sa-si dea demisia din fruntea guvernului USL.

Crin Antonescu, la B1 TV: Daca Ponta vrea o alta alianta de guvernare atunci sa demisioneze si sa vina in Parlament/ Premierul vrea sa tina PNL la guvernare, dar intr-o pozitie marginala si de semivasalitate/ PSD-ul lui Victor Ponta incepe sa semene cu o

Crin Antonescu, copresedintele USL, a declarat la Sub ? B1 TV) ca PNL nu va accepta ca Iohannis sa preia portofoliul de la Finante si nici Iohannis nu-si doreste acest portofoliu. Liderul liberal care si-a continuat atacul la adresa PSD-ului sustinand ca partidul incepe sa semene zi de zi, ceas de ceas, cu oarecare lacomie chiar, cu PSD-ul din 2004 si de dupa. Intrebat de moderator daca are sentimentul ca Victor Ponta incearca sa-i scoata pe liberali de la guvernare, Antonescu a raspuns ca are un sentiment si mai grav ca domnul Ponta vrea sa tina PNL la guvernare, dar intr-o pozitie marginala si de semivasalitate. De la PSD nu mai am mari asteptari, e un adversar, un competitor.

UPDATE. intalnire decisiva Antonescu-Ponta, pentru analizarea situatiei din USL. ...

Victor Ponta a declarat, la iesirea de la intalnirea cu Antonescu: Nu am vorbit despre iesirea din Guvern a PNL. Pentru o restructurare masiva nu este consens in USL. Functia de vice-premier este lata de cea de ministru de finante. Cat timp domnul Basescu este in functie, tara nu va avea liniste. --- Premierul Victor Ponta si Crin Antonescu se intalnesc, la aceasta ora in Biroul de la Senat al lui Crin Antonescu. La intalnire mai participa Klaus Iohannis, Liviu Dragnea, Daniel .

Quintus: Guvernarea este mai importanta decat candidatura lui Crin Antonescu la prezidentiale.

Mircea Ionescu Quintus, fostul presedinte al PNL, sustine ca e mai importanta soarta statului decat candidatura lui Crin Antonescu la Presedintie, conform unui interviu acordat site-ului stiripesurse. ro Quintus a afirmat ca a avut o discutie cu Crin Antonescu, in care l-a sfatuit sa accepte o solutie de compromis necompromitatoare, pentru ca guvernarea sa nu aiba de suferit. Toata problema asta a noastra nu este ca neaparat sa-l impingem neaparat pe Crin Antonescu in fruntea statului. Daca .

Crin Antonescu: Am cam fost dati afara de la guvernare. Soarta USL se decide luni.

UPDATE Liderul PNL, Crin Antonescu, a sugerat miercuri ca responsabilitatea ruperii USL ii revine premierului Ponta, care a refuzat propunerile liberalilor pentru Guvern. Mai mult, liderul liberal l-a acuzat pe seful Guvernului ca vrea sa inlocuiasca USL cu USD. Citeste si: Antonescu: Am cam fost dati afara de la guvernare In aceste conditii, Antonescu a refuzat sa numeasca interimari liberali la ministerele vacante. El i-a dat termen premierului, pana luni, sa decida daca accepta sau nu .

Crin Antonescu va sustine o conferinta de presa la ora 13.00.

Liderul PNL Crin Antonescu va sustine o conferinta de presa, miercuri, la ora 13. Antonescu si Ponta s-au antalnit miercuri dimineata la palatul Victoria pentru a vorbi cu Victor Ponta despre demisiile lui Daniel Chitoiu si Angrei Gerea. Citeste si: Gerea si Chitoiu si-au depus demisiile la cabinetul lui Ponta Antonescu a stat aproximativ jumatate de ora la Guvern, unde a avut o discutie cu liderul PSD, premierul Victor Ponta. Purtatorul de cuvant al PNL precizeaza ca BPN al partidului a .

Senator PNL: Crin Antonescu va face ALIANTA cu Basescu

Senatorul liberal Sorin Iliesiu face acuzatii grave referitor la legaturile dintre liderul PNL Crin Antonescu si presedintele Traian Basescu. Potrivit acestuia, Crin Antonescu ar intentiona o viitoare alianta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )