Libnet.ro
UNICEF

05:45

Senator PNL: Crin Antonescu va face ALIANTA cu Basescu

Antena3 Antena3,
Senator PNL: Crin Antonescu va face ALIANTA cu Basescu

Senatorul liberal Sorin Iliesiu face acuzatii grave referitor la legaturile dintre liderul PNL Crin Antonescu si presedintele Traian Basescu. Potrivit acestuia, Crin Antonescu ar intentiona o viitoare alianta. continuă pe Antena3

Presedintele PNL, Crin Antonescu, invitat la B1 TV, de la ora 21.00

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, este invitat duminica seara, la postul B1 TV, unde urmeaza sa vorbeasca despre criza din interiorul coalitiei de guvernare.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, la B1 TV

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, urmeaza sa vorbeasca despre criza din interiorul coalitiei de guvernare, duminica seara, la B1TV.

Crin Antonescu a mobilizat PNL impotriva PSD.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a convocat sedinta Biroului Politic National pentru a solicita confirmarea mandatului obtinut in reuniunea informala a liderilor PNL de duminica, respectiv ca liberalii sa nu renunte la mutarea functiei de vicepremier de pe portofoliul Finantelor pe cel al Internelor. Aceasta varianta a intrunit sprijinul majoritatii vicepresedintilor PNL, consultati informal de Antonescu, ieri, inainte de sedinta BPN. De asemenea, vicepresedintii partidului au fost de acord cu .

Crin Antonescu, intrebat despre zvonurile discutiilor dintre Chitoiu si Tariceanu: Cu certitudine va pot spune ca PNL nu se rupe. Lasati orice speranta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, le-a spus luni ziaristilor, care l-au intrebat cum comenteaza informatiile legate despre discutiile dintre Daniel Chitoiu si Calin Popescu Tariceanu, sa lase orice speranta legata de ruperea Partidului National Liberal.

Crin Antonescu si Klaus Iohannis au primit un mandat de fermitate din partea PNL, la negocierile din cadrul USL

Presedintele PNL Crin Antonescu si prim-vicepresedintele Klaus Iohannis au primit un mandat de fermitate in ceea ce priveste respectarea cu strictete a protocolului USL, a anuntat, duminica seara,.

Crin Antonescu: Victor Ponta trebuie sa ia o decizie mai repede, suntem intr-o criza de guvern. Nu suntem de acord cu inventarea de posturi noi

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat ca premierul Victor Ponta trebuie sa ia o decizie repede, pentru deblocarea crizei din guvern, avand in vedere ca exista trei ministrii demisionari. El a explicat ca optiunile premierului sunt clare, iar PNL nu este de acord cu inventarea unui nou post de vicepremier, guvernul fiind deja prea mare.

Predoiu: Crin Antonescu promoveaza o revizuire a Constitutiei prin incalcarea Constitutiei.

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PDL, a declarat, luni, ca decizia Curtii Constitutionale privind revizuirea Constitutiei arata ca liderul PNL Crin Antonescu promoveaza o revizuire a Constitutiei prin incalcarea Constitutiei, conform Mediafax. Decizia Curtii Constitutionale privind revizuirea Constitutiei confirma ceea ce am spus de la inceputul acestui proces, Crin Antonescu promoveaza o revizuire a Constitutiei prin incalcarea Constitutiei. Faptul ca sunt foarte multe puncte .

Crin Antonescu: Este limpede ca PSD nu are de gand sa-si tina cuvantul in privinta sustinerii candidaturii la prezidentiale

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat la Antena 3 ca este clar de un an de zile ca PSD nu mai are de gand sa sustina candidatura sa la alegerile prezidentiale. El a subliniat ca liberalii vor ramane in Uniune, chiar daca PSD nu il va sustine la alegerile prezidentiale. In cadrul interventiei telefonice, Crin Antonescu a salutat declaratia premierului Victor Ponta cu privire la USL, punctand ca intelege din aceasta ca primul ministru a renuntat la conditia ca in structura guvernamentala sa existe un post de vicepremier pentru PC.

Crin Antonescu: In principiu suntem de acord cu o ancheta parlamentara in cazul ASF

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca liberalii sunt in principiu de acord cu declansarea unei anchete parlamentare privind activitatea ASF si nivelul salariilor din aceasta institutie.

Crin Antonescu: Daca Victor Ponta vrea alt guvern, sa demisioneze mai intai

Presedintele PNL, Crin Antonescu, spune ca daca Victor Ponta vrea sa faca un alt guvern, acesta trebuie mai intai sa-si dea demisia din fruntea guvernului USL.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )