Libnet.ro
UNICEF

21:45

Crin Antonescu va sustine o conferinta de presa la ora 13.00.

România Liberă România Liberă,
Crin Antonescu va sustine o conferinta de presa la ora 13.00.

Liderul PNL Crin Antonescu va sustine o conferinta de presa, miercuri, la ora 13. Antonescu si Ponta s-au antalnit miercuri dimineata la palatul Victoria pentru a vorbi cu Victor Ponta despre demisiile lui Daniel Chitoiu si Angrei Gerea. Citeste si: Gerea si Chitoiu si-au depus demisiile la cabinetul lui Ponta Antonescu a stat aproximativ jumatate de ora la Guvern, unde a avut o discutie cu liderul PSD, premierul Victor Ponta. Purtatorul de cuvant al PNL precizeaza ca BPN al partidului a . continuă pe România Liberă

Crin Antonescu, declaratii de presa, de la ora 13.00

Presedintele PNL Crin Antonescu va sustine o conferinta de presa, dupa sedinta fulger de la Guvern. Liderul PNL va anunta rezultatele negocierilor cu presedintele PSD Victor Ponta.

Crin Antonescu si Victor Ponta se intalnesc la ora 13.00 - surse

Liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu, impreuna cu reprezentanti ai conducerilor PSD si PNL, se vor intalni luni, la ora 13. 00, cel mai probabil la Biroul presedintelui Senatului, au declarat, pentru Mediafax, surse din PSD si PNL.

Antonescu:Ponta a inventat tot felul de pretexte pentru a nu-l accepta pe Klaus Iohannis ca vicepremier. Ponta a format un Guvern USD

Presedintele PNL Crin Antonescu va sustine o conferinta de presa, dupa sedinta fulger de la Guvern. Liderul PNL va anunta rezultatele negocierilor cu presedintele PSD Victor Ponta.

Crin Antonescu, invitat la B1 TV, de la ora 21.30

Presedintele PNL, Crin Antonescu, este invitat luni de la ora 21. 30, la postul B1 TV, unde va discuta despre evolutia negocierilor din USL privind structura Guvernului.

Crin Antonescu: PSD de azi incepe sa semene cu PSD dinainte de 2004

Presedintele PNL, Crin Antonescu, este invitat luni de la ora 21. 30, la postul B1 TV, unde va discuta despre evolutia negocierilor din USL privind structura Guvernului.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, invitat la B1 TV, de la ora 21.00

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, este invitat duminica seara, la postul B1 TV, unde urmeaza sa vorbeasca despre criza din interiorul coalitiei de guvernare.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, la B1 TV

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, urmeaza sa vorbeasca despre criza din interiorul coalitiei de guvernare, duminica seara, la B1TV.

Crin Antonescu: Luni seara Romania va avea fie un guvern USL, fie un guvern USD/ Situatia e blocata de ambitia stupida a dlui Ponta ca Iohannis sa fie ministru la Finante. Oamenii fac pe dracu-n patru numai sa nu vina Iohannis la guvernare

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca liberalii nu vor renunta la propunerile facute pentru functiile de ministri, intre acestea cea a lui Klaus Iohannis in fruntea Ministerului de Interne, si ca asteapta pana luni ca premierul Victor Ponta sa se decida daca Romania va avea un guvern USD sau un guvern USL. El a declarat ca situatia din guvern este blocata de ambitia stupida a dlui Ponta ca Iohannis sa fie ministru la Finante si a invocat faptul ca exista o teama ca Iohannis sa faca parte din guvern. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile.

Cand a pierdut Crin Antonescu sprijinul PSD?

Ultimele sondaje de opinie care il arata in scadere de popularitate si faptul ca prietenii si-au construit o noua alianta care a copiat doua din trei litere ale USL l-au facut pe Crin Antonescu sa riposteze. De un an de zile e limpede ca PSD nu are de gand sa-si tina cuvantul. De un an de zile, nu de o luna sau doua, a raspuns liderul PNL intrebat daca mai crede ca PSD il va sustine la presedintie.

Antonescu: Nu ar fi haios sa se teama Ponta ca Iohannis poate deveni prezidentiabil daca eu nu ma tem?

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a vorbit, luni seara, despre evolutia negocierilor din USL privind structura Guvernului si a subliniat ca nu are de gand sa modifice termenii protocolului USL. in ce priveste refuzul premierului de a-i oferi lui Klaus Iohannis functia de vicepremier, concomitent cu cea de ministru de Interne, liderul liberal a sugerat ca Ponta s-ar teme ca va fi eclipsat de primarul Sibiului.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )