Libnet.ro
UNICEF

12:45

Crin Antonescu, la B1 TV: Daca Ponta vrea o alta alianta de guvernare atunci sa demisioneze si sa vina in Parlament/ Premierul vrea sa tina PNL la guvernare, dar intr-o pozitie marginala si de semivasalitate/ PSD-ul lui Victor Ponta incepe sa semene cu o

Hotnews Hotnews,
 Crin Antonescu, la B1 TV: Daca Ponta vrea o alta alianta de guvernare atunci sa demisioneze si sa vina in Parlament/ Premierul vrea sa tina PNL la guvernare, dar intr-o pozitie marginala si de semivasalitate/ PSD-ul lui Victor Ponta incepe sa semene cu o

Crin Antonescu, copresedintele USL, a declarat la Sub ? B1 TV) ca PNL nu va accepta ca Iohannis sa preia portofoliul de la Finante si nici Iohannis nu-si doreste acest portofoliu. Liderul liberal care si-a continuat atacul la adresa PSD-ului sustinand ca partidul incepe sa semene zi de zi, ceas de ceas, cu oarecare lacomie chiar, cu PSD-ul din 2004 si de dupa. Intrebat de moderator daca are sentimentul ca Victor Ponta incearca sa-i scoata pe liberali de la guvernare, Antonescu a raspuns ca are un sentiment si mai grav ca domnul Ponta vrea sa tina PNL la guvernare, dar intr-o pozitie marginala si de semivasalitate. De la PSD nu mai am mari asteptari, e un adversar, un competitor. continuă pe Hotnews

Crin Antonescu, intrebat daca va fi sustinut de USL la prezidentiale: Este limpede ca PSD nu are de gand sa-si tina cuvantul

Crin Antonescu considera ca nu mai beneficiaza de sprijinul USL la alegerile prezidentiale. intrebat in emisiunea Subiectiv daca mai este sigur pe sprijinul USL la prezidentiale, Crin Antonescu a.

Crin Antonescu, dupa intalnirea cu premierul: Daca Ponta vrea Guvern cu liberalii, face modificarile in Parlament. Si asa Guvernul e prea mare (VIDEO)

LiderulPNL a declarat, luni, in urma intalnirii cu Victor Ponta, ca partidul sau nu accepta inventarea unor noi posturi de vicepremieri pentru un anumit partid. Lucrurile sunt clare. PNL are un mandat care.

Surse: Crin Antonescu si Victor Ponta se vor intalni luni

CrinAntonescu si Victor Ponta se vor intalni, luni, la ora 13:00, potrivit unor surse citate de B1 TV. La intalnire vor participa Klaus Iohannis siLiviu Dragnea. Antonescu siPonta vor vorbi despre.

Crin Antonescu si Victor Ponta se intalnesc la ora 13.00 - surse

Liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu, impreuna cu reprezentanti ai conducerilor PSD si PNL, se vor intalni luni, la ora 13. 00, cel mai probabil la Biroul presedintelui Senatului, au declarat, pentru Mediafax, surse din PSD si PNL.

Crin Antonescu: Poate ca Tariceanu vrea sa intre in USD. E in regula

Presedintele PNL Crin Antonescu a comentat vineri propunerea senatorului liberal Calin Popescu Tariceanu referitoare la o eventuala candidatura comuna PSD-PNL la alegerile europarlamentare din luna mai.

Cand a pierdut Crin Antonescu sprijinul PSD?

Ultimele sondaje de opinie care il arata in scadere de popularitate si faptul ca prietenii si-au construit o noua alianta care a copiat doua din trei litere ale USL l-au facut pe Crin Antonescu sa riposteze. De un an de zile e limpede ca PSD nu are de gand sa-si tina cuvantul. De un an de zile, nu de o luna sau doua, a raspuns liderul PNL intrebat daca mai crede ca PSD il va sustine la presedintie.

Crin Antonescu: Este limpede ca PSD nu are de gand sa-si tina cuvantul in privinta sustinerii candidaturii la prezidentiale

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat la Antena 3 ca este clar de un an de zile ca PSD nu mai are de gand sa sustina candidatura sa la alegerile prezidentiale. El a subliniat ca liberalii vor ramane in Uniune, chiar daca PSD nu il va sustine la alegerile prezidentiale. In cadrul interventiei telefonice, Crin Antonescu a salutat declaratia premierului Victor Ponta cu privire la USL, punctand ca intelege din aceasta ca primul ministru a renuntat la conditia ca in structura guvernamentala sa existe un post de vicepremier pentru PC.

Antonescu: Daca Ponta propune interimari de la USD, inseamna ca face alt guvern care nu e al USL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca in cazul in care premierul Victor Ponta va propune ministri interimari din partea USD pe portofoliile lasate libere de PNL, inseamna ca prim-ministrul.

Crin Antonescu: Victor Ponta trebuie sa ia o decizie mai repede, suntem intr-o criza de guvern. Nu suntem de acord cu inventarea de posturi noi

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat ca premierul Victor Ponta trebuie sa ia o decizie repede, pentru deblocarea crizei din guvern, avand in vedere ca exista trei ministrii demisionari. El a explicat ca optiunile premierului sunt clare, iar PNL nu este de acord cu inventarea unui nou post de vicepremier, guvernul fiind deja prea mare.

Surse: Crin Antonescu si Klaus Johannis ar fi cerut iesirea PNL de la guvernare. / Cristina Pocora: Antonescu si Johannis au primit mandat de fermitate pentru intalnirea cu Ponta. Nu s-a discutat in termeni de iesire de la guvernare

Crin Antonescu si Klaus Johannis ar fi cerut iesirea PNL de la guvernare in sedinta informala a liberalilor care a a avut loc duminica seara si a durat peste 4 ore, potrivit unor surse din partid, citate de televiziunile de stiri. Ora 22:40: Cristina Pocora, purtatorul de cuvant al PNL, la finalul sedintei: Am avut o discutie informala. Ceea ce s-a desprins e ca maine, la intalnirea cu Victor Ponta, co-presedinte al USL, Crin Antonescu, insotit de domnul prim-vicepresedinte Johannis, au primit mandat de fermitate, ceea ce inseamna respectarea cu strictete a protocolului USL. PNL isi doreste sa faca parte din USL. Un mandat de fermitate inseamna sa nu ne abatem de la protocolul semnat. Despre iesirea de la guvernare): Nu s-a pus in discutie in aceasta maniera, in acesti termeni.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )