Libnet.ro
UNICEF

5 Iun.

Crin Antonescu se retrage din ultima functie pe care o mai detinea, de presedinte al Comisiei parlamentare pentru revizuirea Constitutiei

B1 B1,
Crin Antonescu se retrage din ultima functie pe care o mai detinea, de presedinte al Comisiei parlamentare pentru revizuirea Constitutiei

Senatorul PNL Crin Antonescu renunta la presedintia Comisiei parlamentare pentru revizuirea Constitutiei. El spune ca nu considera potrivit sa-si mai continue activitatea in aceasta comisie din poziti. continuă pe B1

Crin Antonescu SE RETRAGE si din ultima functie detinuta: Nu consider potrivit sa mai continui

Senatorul liberal Crin Antonescu a anuntat ca renunta la sefia Comisiei parlamentare pentru revizuirea Constitutiei. Fostul presedinte liberal a explicat ca nu este potrivit sa isi mai continue.

Crin Antonescu: Cei din PSD il pot vota linistiti pe domnul Hellvig, daca vor un sef civil la SRI (VIDEO)

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a declara, in cadrul unei interventii telefonice in emisiunea Butonul de Panica, difuzata de B1TV, ca il cunoaste destul de bine pe Eduard Hellvif, propunerea lui.

Crin Antonescu: Foarte probabil, ma retrag din politica la sfarsitul acestui mandat/ Despre Eduard Hellvig: Un om pe care il cunosc foarte bine si de care am fost foarte apropiat

Senatorul Crin Antonescu a afirmat duminica seara, la B1 TV, ca foarte probabil se va retrage din politica la sfarsitul acestui mandat de parlamentar.

Crin Antonescu: Klaus Iohannis va fi un presedinte extrem de puternic. El nu e omul care sa taie panglici

Fostul presedinte PNL Crin Antonescu a declarat, la B1 TV, ca doreste sa se retraga din viata politica imediat ce va incheia mandatul de parlamentar. Antonescu a mai vorbit despre relatia cu Klaus Iohannis, a expus motivele pentru care a refuzat sa il sustina pe acesta in campania electorala pentru alegerile prezidentiale si a dezvaluit detalii din culisele bataliilor politice in care a fost implicat.

Crin Antonescu renunta la functia de presedinte al Comisiei pentru revizuirea Constitutiei

Senatorul PNL Crin Antonescu renunta la presedintia Comisiei parlamentare pentru revizuirea Constitutiei, considerand ca nu este potrivit sa-si mai continue activitatea in aceasta comisie din pozitia de presedinte, potrivit Mediafax.

Victor Ponta: Eduard Hellvig a fost coautorul, alaturi de mine, de Crin Antonescu, la lovitura de stat din 2012. Este o propunere buna/ Despre decizia UNPR de a il sustine pe Hellvig la sefia SRI: E dreptul lor, nu e ceva de guvernare

Victor Ponta a declarat vineri dimineata ca Eduard Hellvig reprezinta, ca persoana, o propunere buna pentru conducerea SRI, insa a comentat ironic faptul ca acesta a fost coautor alaturi de el, Crin Antonescu si Liviu Dragnea la lovitura de stat din 2012. El a mai spus, pentru Mediafax, intrebat daca are o pozitie publica fata de anuntul UNPR de a-l sustine pe Eduard Hellvig la sefia SRI, facut inainte sa existe consultari formale in coalitie pe aceasta tema, ca este dreptul UNPR, nefiind o chestiune de guvernare.

Crin Antonescu, despre nominalizarea lui Hellvig la SRI

Senatorul Crin Antonescu a vorbit, in cadrul emisiunii Utimul cuvant, de la B1 Tv, despre nominalizarea europarlametarului Eduard Hellvig la sefia Serviciului Roman de Informatii.

Crin Antonescu: Nu l-am sustinut pe Iohannis la prezidentiale

Senatorul PNL Crin Antonescu a declarat, duminica, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de la B1 Tv, ca nu l-a sustinut pe Klaus Iohannis in cursa catre prezidentiale.

Crin Antonescu: Foarte probabil, la finalul mandatului de parlamentar ma retrag din politica

Crin Antonescu a declarat, duminica seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, ca la finalul mandatului de parlamentar e foarte probabil sa se retraga din viata politica. Sunt foarte.

Crin Antonescu: Foarte probabil, la finalul mandatului de parlamentar ma retrag din politica (VIDEO)

Crin Antonescu a declarat, duminica seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, ca la finalul mandatului de parlamentar e foarte probabil sa se retraga din viata politica. Sunt foarte.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 5 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,271 seconds )