Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crin Antonescu: Nu l-am sustinut pe Iohannis la prezidentiale

România Liberă România Liberă,
Crin Antonescu: Nu l-am sustinut pe Iohannis la prezidentiale

Senatorul PNL Crin Antonescu a declarat, duminica, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de la B1 Tv, ca nu l-a sustinut pe Klaus Iohannis in cursa catre prezidentiale. continuă pe România Liberă

Crin Antonescu sprijina propunerea lui Iohannis pentru SRI

Senatorul liberal Crin Antonescu a declarat pentru B1TV ca sprijina propunerea facute de Iohannis pentru SRI.

Crin Antonescu, despre nominalizarea lui Hellvig la SRI

Senatorul Crin Antonescu a vorbit, in cadrul emisiunii Utimul cuvant, de la B1 Tv, despre nominalizarea europarlametarului Eduard Hellvig la sefia Serviciului Roman de Informatii.

Crin Antonescu: Klaus Iohannis va fi un presedinte extrem de puternic. El nu e omul care sa taie panglici

Fostul presedinte PNL Crin Antonescu a declarat, la B1 TV, ca doreste sa se retraga din viata politica imediat ce va incheia mandatul de parlamentar. Antonescu a mai vorbit despre relatia cu Klaus Iohannis, a expus motivele pentru care a refuzat sa il sustina pe acesta in campania electorala pentru alegerile prezidentiale si a dezvaluit detalii din culisele bataliilor politice in care a fost implicat.

Crin Antonescu: Foarte probabil, ma retrag din politica la sfarsitul acestui mandat/ Despre Eduard Hellvig: Un om pe care il cunosc foarte bine si de care am fost foarte apropiat

Senatorul Crin Antonescu a afirmat duminica seara, la B1 TV, ca foarte probabil se va retrage din politica la sfarsitul acestui mandat de parlamentar.

Crin Antonescu renunta la functia de presedinte al Comisiei pentru revizuirea Constitutiei

Senatorul PNL Crin Antonescu renunta la presedintia Comisiei parlamentare pentru revizuirea Constitutiei, considerand ca nu este potrivit sa-si mai continue activitatea in aceasta comisie din pozitia de presedinte, potrivit Mediafax.

Crin Antonescu se retrage din ultima functie pe care o mai detinea, de presedinte al Comisiei parlamentare pentru revizuirea Constitutiei

Senatorul PNL Crin Antonescu renunta la presedintia Comisiei parlamentare pentru revizuirea Constitutiei. El spune ca nu considera potrivit sa-si mai continue activitatea in aceasta comisie din poziti.

Crin Antonescu SE RETRAGE si din ultima functie detinuta: Nu consider potrivit sa mai continui

Senatorul liberal Crin Antonescu a anuntat ca renunta la sefia Comisiei parlamentare pentru revizuirea Constitutiei. Fostul presedinte liberal a explicat ca nu este potrivit sa isi mai continue.

Crin Antonescu: Foarte probabil, la finalul mandatului de parlamentar ma retrag din politica

Crin Antonescu a declarat, duminica seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, ca la finalul mandatului de parlamentar e foarte probabil sa se retraga din viata politica. Sunt foarte.

Crin Antonescu: Foarte probabil, la finalul mandatului de parlamentar ma retrag din politica (VIDEO)

Crin Antonescu a declarat, duminica seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, ca la finalul mandatului de parlamentar e foarte probabil sa se retraga din viata politica. Sunt foarte.

Crin Antonescu, invitat la B1 TV: Planuiesc sa ma retrag definitiv din politica

Fostul presedinte PNL Crin Antonescu este invitat la 21. 30, intr-o emisiune difuzata de postul B1 TV. Interventia sa pune capat, astfel, unei indelungate perioade de tacere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3432 seconds )