Libnet.ro
UNICEF

07:30

Crin Antonescu, despre nominalizarea lui Hellvig la SRI

România Liberă România Liberă,
Crin Antonescu, despre nominalizarea lui Hellvig la SRI

Senatorul Crin Antonescu a vorbit, in cadrul emisiunii Utimul cuvant, de la B1 Tv, despre nominalizarea europarlametarului Eduard Hellvig la sefia Serviciului Roman de Informatii. continuă pe România Liberă

Editie Speciala: Calin Popescu Tariceanu, despre nominalizarea lui Hellvig la SRI

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a vorbit, in Editia Speciala de joi seara, de la Antena 3, despre nominalizarea europarlamentarului Eduard Hellvig la conducerea SRI, aratand ca Parlamentul,.

Radu Banciu, despre nominalizarea lui Hellvig la sefia SRI: Cand te lauda Nastase, clar n-ai nicio treaba cu statul de drept (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, joi seara, despre nominalizarea lui Eduard Hellvig, facuta de presedintele Klaus Iohannis, la conducerea Serviciului Roman de Informatii, afirmand ca gusturile lui Iohannis sunt foarte.

Elena Udrea, despre nominalizarea lui Hellvig la SRI: Am spus in denunt ca viitorul sef al Serviciului va fi Coldea. Iata ca asa este!

Elena Udrea a comentat, pe pagina sa de Facebook, propunerea facuta de presedintele Klaus Iohannis pentru preluare conducerii SRI. Fostul ministru a declarat ca a scris in denuntul pe care l-a facut la.

Elena Udrea, despre nominalizarea lui Hellvig la SRI: Am spus in denunt ca viitorul sef al Serviciului va fi ales de Coldea. Iata ca asa este!

Elena Udrea a comentat, pe pagina sa de Facebook, propunerea facuta de presedintele Klaus Iohannis pentru preluare conducerii SRI. Fostul ministru a declarat ca a scris in denuntul pe care l-a facut la.

Ce spune Ponta despre nominalizarea lui Hellvig la SRI

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, joi, ca propunerea lui Iohannis pentru sefi SRI va fi discutata la sedinta grupurilor parlamentare ale PSD, si se va lua si o decizie in acest sens, informeaza Mediafax.

Traian Basescu, despre nominalizarea lui Hellvig la sefia SRI: Socant! Premierul de la Grivco reuseste sa propuna un om al lui Voiculescu

Fostul presedinte Traian Basescu a reactionat, dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca il propune pe Eduard Hellvig pentru preluarea conducerii SRI. Basescu afirma ca este socant, faptul ca seful statului.

Udrea si Basescu, infuriati la unison. Ce cred despre numirea lui Hellvig la SRI

Traian Basescu si Elena Udrea au avut reactii vehemente dupa nominalizarea lui Hellvig la sefia SRI. La unison, cei doi au comentat pe paginile lor de socializare ca, in spatele acestei numiri s-ar afla Dan.

Udrea il felicita pe Voiculescu pentru nominalizarea lui Hellvig la SRI

Elena Udrea a afirmat, pe Facebook, ca Dan Voiculescu a tras sforile pentru nominalizarea lui Hellvig la sefia SRI si ca tot ceea ce va face Hellvig la SRI va fi sa se supuna ordinelor date de Coldea.

Crin Antonescu: Nu l-am sustinut pe Iohannis la prezidentiale

Senatorul PNL Crin Antonescu a declarat, duminica, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de la B1 Tv, ca nu l-a sustinut pe Klaus Iohannis in cursa catre prezidentiale.

Victor Ponta: Eduard Hellvig a fost coautorul, alaturi de mine, de Crin Antonescu, la lovitura de stat din 2012. Este o propunere buna/ Despre decizia UNPR de a il sustine pe Hellvig la sefia SRI: E dreptul lor, nu e ceva de guvernare

Victor Ponta a declarat vineri dimineata ca Eduard Hellvig reprezinta, ca persoana, o propunere buna pentru conducerea SRI, insa a comentat ironic faptul ca acesta a fost coautor alaturi de el, Crin Antonescu si Liviu Dragnea la lovitura de stat din 2012. El a mai spus, pentru Mediafax, intrebat daca are o pozitie publica fata de anuntul UNPR de a-l sustine pe Eduard Hellvig la sefia SRI, facut inainte sa existe consultari formale in coalitie pe aceasta tema, ca este dreptul UNPR, nefiind o chestiune de guvernare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )