Libnet.ro
UNICEF

10:45

Victor Ponta: Eduard Hellvig a fost coautorul, alaturi de mine, de Crin Antonescu, la lovitura de stat din 2012. Este o propunere buna/ Despre decizia UNPR de a il sustine pe Hellvig la sefia SRI: E dreptul lor, nu e ceva de guvernare

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Eduard Hellvig a fost coautorul, alaturi de mine, de Crin Antonescu, la lovitura de stat din 2012. Este o propunere buna/ Despre decizia UNPR de a il sustine pe Hellvig la sefia SRI: E dreptul lor, nu e ceva de guvernare

Victor Ponta a declarat vineri dimineata ca Eduard Hellvig reprezinta, ca persoana, o propunere buna pentru conducerea SRI, insa a comentat ironic faptul ca acesta a fost coautor alaturi de el, Crin Antonescu si Liviu Dragnea la lovitura de stat din 2012. El a mai spus, pentru Mediafax, intrebat daca are o pozitie publica fata de anuntul UNPR de a-l sustine pe Eduard Hellvig la sefia SRI, facut inainte sa existe consultari formale in coalitie pe aceasta tema, ca este dreptul UNPR, nefiind o chestiune de guvernare. continuă pe Hotnews

Cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, a fost retinut de DNA

Stire actualizata Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, a fost retinut in noaptea de marti spre miercuri, alaturi de alti doi oameni de afaceri, de procurorii DNA Ploiesti, informeaza Agerpres. Cei trei se aflau de aproximativ 17 ore in sediul DNA Ploiesti, de unde au fost scosi incatusati, urmand a fi transferati in arestul IPJ Prahova. Reamintim ca in cursul diminetii de marti au avut loc mai multe perchezitii la o firma a familiei premierului Victor Ponta.

Victor Ponta: Mama mea nu a fost chemata la DNA pentru audieri. Firmele cumnatului meu nu au avut contracte cu Guvernul

Victor Ponta a declarat, vineri, ca mama sa, Cornelia Naum, nu a fost chemata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) la audieri in dosarul in care este arestat preventiv Iulian Hertanu, cumnatul lui. Este o mizerie ordinara, a subliniat premierul.

Ponta, despre Hellvig: A fost coautorul loviturii de stat din 2012, alaturi de mine, Antonescu si Dragnea. Ca persoana, cred ca propunerea e buna (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat ca PSDva da un raspuns luni in ceea ce priveste sustinerea lui Eduard Hellvig la sefia SRI, adaugand ca parerea sa despre acesta, ca persoana, este buna. Premierul a.

Cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, a fost retinut (VIDEO)

Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, a fost retinut, marti, dupa ce a fost audiat timp de mai multe ore la DNA Ploiesti, in dosarul vizand fraudarea de fonduri europene pentru lucrari de canalizare.

Cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, a fost retinut de procurorii anticoruptie

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au decis sa nu-l lase in libertate pe Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, in dosarul de fraudare a fondurilor europene pentru canalizarea orasului Comarnic. Asta dupa ce, marti, i-a pus sub control judiciar pe deputatul Sebastian Ghita si pe seful CJ Prahova, Mircea Cosma si fiul acestuia, deputatul Vlad Cosma. in acelasi dosar a mai fost retinut fostul consilier judetean Mihai Coman.

Iulian Hertanu, cumnatul premierul Victor Ponta, si Razvan Ciorba au fost arestati preventiv

Magistratii Curtii Supreme au decis miercuri sa ii aresteze preventiv pe cumnatul premierul Victor Ponta, Iulian Hertanu, precum si pe omul de afaceri Razvan Ciorba. Aceeasi instanta a decis ca fostul consilier judetean Mihail Coman sa fie plasat sub control judiciar.

Ponta, despre Hellvig: Nu am nimic impotriva lui, ba din contra, este un om cu care am lucrat foarte bine

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat ca nu are nimic cu persoana lui Eduard Hellvig si ca nominalizarea acestuia la sefia SRI este buna ca persoana, dar ca PSD ar fi dorit pe cineva neimplicat politic, astfel.

Cine este Eduard Hellvig, propus sef al SRI de Klaus Iohannis

Eduard Hellvig, propus director al Serviciului Roman de Informatii SRI), este europarlamentar PNL si e considerat un apropiat al presedintelui Klaus Iohannis, alaturi de care a stat in campania prezidentiala. Hellvig a fost extrem de apropiat si de fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, fiindu-i chiar consilier personal, iar inainte a fost membru al PC. Hellvig a lucrat intr-o firma a lui Dan Mihalache. El este europarlamentar din 2013, precedenta functie fiind cea de ministru al Dezvoltarii in Guvernul USL. El a demisionat insa la scurt timp dupa numirea in functie, dupa ce ANI a comunicat public ca liderul liberal ar fi in conflict de interese.

Eduard Hellvig, propunerea lui Klaus Iohannis la sefia SRI: de 6 ani liberal, fost conservator, ministru, deputat si actual europarlamentar

Eduard Hellvig, vicepresedinte PNL si actual europarlamentar, a fost nominalizat de Klaus Iohannis pentru sefia SRI. El a fost deputat si ministru in Guvernul Ponta, de unde s-a retras dupa ce a fost acuzat de incompatibilitate. Fostul presedinte.

UPDATE. intalnirea dintre Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu s-a incheiat. Ce au decis cei doi

UPDATE: intalnirea dintre presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu si premierul Victor Ponta a luat sfarsit. Cei doi au vorbit despre mai multe subiecte, printre care si numirea lui Eduard Hellvig in.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )