Libnet.ro
UNICEF

00:06

Crin Antonescu: Nu am semnat plangerea penala impotriva lui Basescu, dar nu inseamna ca sunt complice al sau

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu: Nu am semnat plangerea penala impotriva lui Basescu, dar nu inseamna ca sunt complice al sau

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti ca nu a semnat plangerea penala impotriva presedintelui Traian Basescu, la fel cum nici alti politicieni importanti, membri ai coalitiei guvernamentale, nu au facut-o, dar ca acest lucru nu inseamna ca ar fi complice al liderului de la Palatul Cotroceni, a carui atitudine o considera scandaloasa. continuă pe Adevărul

Antonescu spune ca nu a semnat plangerea penala impotriva lui Basescu, dar nici nu ii este complice acestuia

Presedintele liberal,CrinAntonescu, a declarat, marti, ca nu a semnat plangerea penala impotriva presedintelui Basescu, precizand ca asta nu il face un complice al sefului statului. Ca sa fie.

Ponta: Am finalizat PLANGEREA penala impotriva lui Basescu, se depune azi. Presedintele nu are voie sa ameninte un parlamentar

Update 13. 25 - Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat, marti, ca plangerea penala impotriva presedintelui Basescu a fost redactata de avocatul ei, iar premierul Victor Ponta a anuntat ca a semnat.

Ponta a semnat primul plangerea penala impotriva lui Basescu

Plangerea penala impotriva presedintelui Traian Basescu a fost redactata, iar premierul Victor Ponta a fost primul care a semnat documentul.

Amenintari cu puscaria intre Palate. Ponta depune plangerea penala impotriva lui Basescu

Amenintarile presedintelui Traian Basescu la adresa unui parlamentar al Romaniei nu vor ramane fara ecou. Plangerea penala impotriva sefului statului va fi depusa astazi. Documentul va fi semnat de mai.

Amenintari cu puscaria intre Palate. Ponta depune plangerea penala impotriva lui Basescu

Amenintarile presedintelui Traian Basescu la adresa unui parlamentar al Romaniei nu vor ramane fara ecou. Plangerea penala impotriva sefului statului va fi depusa astazi. Documentul va fi semnat de mai.

Amenintari cu PUSCARIA intre Palate. Ponta: Am finalizat plangerea penala impotriva lui Basescu. Am fost primul care a semnat

Update 12. 30 - Premierul Victor Ponta a venit, marti, la sala de sedinte a grupului parlamentar al PSD din Camera Deputatilor, el precizand ca plangerea penala impotriva presedintelui Traian Basescu a fost.

Plangerea penala impotriva lui Traian Basescu este gata. Ponta: Am semnat, se depune azi

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat, marti, ca plangerea penala impotriva presedintelui Basescu a fost redactata de avocatul ei, iar premierul Victor Ponta a anuntat ca a semnat documentul, care va fi sustinut si de alti parlamentari, actul urmand.

Parlamentarii, mobilizati de Ponta printr-un sms pentru a semna plangerea penala impotriva lui Basescu. Este cea mai mare lovitura data Justitiei

Deputatii si senatorii PSD, UNPR, PC si UDMR au primit in aceasta dimineata cate un sms prin care li s-a cerut sa nu absenteze de la intalnirea cu premierul Victor Ponta de la Palatul Parlamentului, au declarat pentru adevarul. ro surse parlamentare. Parlamentarii sunt chemati pentru a semna plangerea penala impotriva presedintelui Traian Basescu.

Gabriela Firea: Marti voi semna plangerea penala impotriva presedintelui pentru amenintare si santaj (VIDEO)

Gabriela Firea a declarat, luni seara, in cadrul emisiunii Butonul de panica de pe B1 TV, ca va depune marti plangerea penala la adresa presedintelui Traian Basescu pentru amenintare si santaj. Maine l.

Ponta: Vom depune o plangere penala impotriva lui Basescu pentru atacul mafiot la Gabi Firea

Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat ca toti parlamentarii din coalitia de guvernare vor semna o plangere penala impotriva lui Traian Basescu pentru atacul mafiot la adresa senatorului Gabriela Firea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )