Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristi Borcea a ajuns din nou la spital. A fost supus unor investigatii medicale

Antena3 Antena3,
Cristi Borcea a ajuns din nou la spital. A fost supus unor investigatii medicale

Omul de afaceri Cristian Borcea, condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare in dosarul transferurilor de jucatori, a ajuns din nou la Spitalul Judetean Constanta. El a fost scos pentru cateva ore din. continuă pe Antena3

Cristi Borcea, incarcerat la Penitenciarul Poarta-Alba, a fost dus la Spitalul Judetean Constanta pentru investigatii medicale de specialitate

Cristi Borcea a fost dus iar la Spitalul Judetean Constanta, miercuri, pentru investigatii medicale de specialitate, informeaza Mediafax. Omul de afaceri, in prezent incarcerat la Penitenciarul Poarta-Alba, a.

Magistratii Curtii de Apel judeca contestatia in anulare depusa de avocatii lui Cristi Borcea

Cristi Borcea vrea in libertate. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti judeca luni contestatia in anulare depusa de avocatii afaceristului prin care acesta spera sa scape de pedeapsa de sase ani si patru luni.

Au fost reluate dezbaterile in dosarul Telepatia. Avocatul Mateut a cerut din nou recuzarea instantei

UPDATE 10:53 - Avocatul Mateut cere din nou recuzarea instantei. UPDATE 10:50 - Solicitarea inaintata de avocatul Mateut privind un nou termen pentru pregatirea apararii a fost respinsa. UPDATE 10:45 - Avocatul.

Vona Gabor, liderul Jobbik, din nou in Romania la o tabara de vara din Harghita. Ministerul de Interne refuza sa spuna daca a fost declarat sau nu indezirabil

Liderul partidului extremist maghiar Jobbik vine maine in Romania, la nici o jumatate de an de cand premierul si ministrul de Interne spuneau ca Vona Gabor trebuie declarat persoana indezirabila, potrivit Digi24. Contactati de jurnalistii de la Gandul, cei din Ministerul de Interne refuza sa spuna daca a fost declarat sau nu indezirabil. Vona Gabor vine la o tabara de vara din judetul Harghita.

Serbia si Bosnia-Hertegovina sunt din nou afectate de inundatii

O persoana a murit in Serbia, iar alta a fost data disparuta, miercuri, in Bosnia-Hertegovina, din cauza noilor inundatii provocate de ploi diluviene, la cel putin trei luni dupa precipatatiile soldate cu 80 de morti in cele doua tari, informeaza Mediafax.

DIICOT: Ioan Niculae, audiat din nou in dosarul Romgaz

Omul de afaceri Ioan Niculae si fosta sotie, Domnita, au fost audiati in aceasta dimineata la DIICOT, in dosarul Romgaz.

Romania se pregateste din nou de inundatii! Aproape 900 de pompieri au fost mobilizati pentru interventie in zonele aflate sub avertizari

Aproape 900 de pompieri au fost mobilizati pentru interventie in zonele aflate sub avertizari de inundatii, alti 1. 350 de oameni fiind pregatiti sa intervina in caz de nevoie, informeaza Ministerul Afacerilor.

Un drum care face legatura intre mai multe localitati din Mehedinti a fost inundat

Un drum care face legatura intre mai multe localitati din Mehedinti a fost inundat. in judet a plouat fara oprire de peste 24 de ore. Raul Drincea si-a iesit din matca, iar apa a ajuns pana la aproape.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )