Libnet.ro
UNICEF

17:00

Serbia si Bosnia-Hertegovina sunt din nou afectate de inundatii

România Liberă România Liberă,
Serbia si Bosnia-Hertegovina sunt din nou afectate de inundatii

O persoana a murit in Serbia, iar alta a fost data disparuta, miercuri, in Bosnia-Hertegovina, din cauza noilor inundatii provocate de ploi diluviene, la cel putin trei luni dupa precipatatiile soldate cu 80 de morti in cele doua tari, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Romania se pregateste din nou de inundatii! Aproape 900 de pompieri au fost mobilizati pentru interventie in zonele aflate sub avertizari

Aproape 900 de pompieri au fost mobilizati pentru interventie in zonele aflate sub avertizari de inundatii, alti 1. 350 de oameni fiind pregatiti sa intervina in caz de nevoie, informeaza Ministerul Afacerilor.

Cristi Borcea a ajuns din nou la spital. A fost supus unor investigatii medicale

Omul de afaceri Cristian Borcea, condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare in dosarul transferurilor de jucatori, a ajuns din nou la Spitalul Judetean Constanta. El a fost scos pentru cateva ore din.

Au fost reluate dezbaterile in dosarul Telepatia. Avocatul Mateut a cerut din nou recuzarea instantei

UPDATE 10:53 - Avocatul Mateut cere din nou recuzarea instantei. UPDATE 10:50 - Solicitarea inaintata de avocatul Mateut privind un nou termen pentru pregatirea apararii a fost respinsa. UPDATE 10:45 - Avocatul.

Avertizare de Cod Portocaliu. Din nou pericol de inundatii in judetul Timis

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Banat al judetului Timis ramane, in continuarea, pregatit pentru interventie, in conditiile in care, o noua avertizare hidrologica ,,cod portocaliu a fost emisa pentru bazinele hidrografice Moravita si Barzava.

Vona Gabor, liderul Jobbik, din nou in Romania la o tabara de vara din Harghita. Ministerul de Interne refuza sa spuna daca a fost declarat sau nu indezirabil

Liderul partidului extremist maghiar Jobbik vine maine in Romania, la nici o jumatate de an de cand premierul si ministrul de Interne spuneau ca Vona Gabor trebuie declarat persoana indezirabila, potrivit Digi24. Contactati de jurnalistii de la Gandul, cei din Ministerul de Interne refuza sa spuna daca a fost declarat sau nu indezirabil. Vona Gabor vine la o tabara de vara din judetul Harghita.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )